MULTICAT: přesně to je má otázka, proč se to vůbec vyrábí? Takových nesmysl je na světě ale tolik, tfuj.
SIG: jéé, tak to je geniální. To je radost. Možná si také přijdu pro radu. Ještě bych si ráda pořídila nějaký šátek do těch mega veder, protože se fakt oba dost potíme.
AOTEAROA: babička suprová :D kde přišla k nosítku? U mě v rodině jsem exot, nikdo nechápe proč ho nosím - všichni mě stále varují abych ho nenosila, protože by si na to mohl zvyknout a pak by to chtěl pořád. :D
Je to zkušenost. Možná lepší když ji navedeš a ona si o tom pak zjistí i víc? To je moc fajn.
JANISKA: asi máš pravdu. Můj muž se mě ptal proč jsem jim to neřekla, když jsem to viděla, ale já jsem občas taková ostýchavá - v těchto případech by to si mělo jít stranou.
FRENNET: k té kamarádce - mám někdy pocit, že lidi když zjistí, že je něco blbě tak místo toho aby došlo k "aha" efektu, nebo uvědomění si důsledků či chyb, tak raději plácnou cokoliv, jen aby nevypadali blbě. Neříkám, že je to případ tvé kamarádky, ale tak nějak mě to ted napadlo.
Děkuji všem za reakce.
VERCA_ZABA: možná bych ho vrátila a řekla jim o tom, že není vhodné :))
VERCA_ZABA: muž se na šátek také netvářil, bal se, tak jsme byli vybírat také nosítko co nejvhodnější pro novorozence. A ted je fakt štastný, že ho má. Je od tří kil Storchenwiege
https://www.satkomanie.cz/cs/nositka/1726-storchenwiege-nositko-bordeaux.html.
Když si mě vyfiltruješ, tak možná najde odpověd na vícero otázek :)