• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    PETPET: myslis ze ted budou az bude vic podzim? ja byla ted v kiku a zavinovaci svetrik sem nevidela )))+:
    PETPET
    PETPET --- ---
    LAUDAM: v Kiku je taky mivaji - za par supu...
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    MYRTHIE1: Jakmile budu mít jeden originál, tak si snadno udělám střih i na teplejší verze.... mam zavinovací zimní kabát z Thao.cz, není primárně těhotenský ani nosící, ale velmi praktický :)
    Lidl budu hlídat a pokusím se ukořistit, díky :)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    LAUDAM: Když má Lidl týden s jógou, tak tam maj vždycky tyhle zavinovací svetříky, já tam jeden pořídila a přesně na konec těhotenství a teď nošení úplně super, jen to teda je dost slabý, takže moc do zimy ne.
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    PISISKVOR: Ale jo, z toho by to šlo "obšlehnout", když vynechám ty děsivé volánky a dám nějaký rozumný lem, tak to půjde vymyslet. díky za odkaz :)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    Ahoj, nemáte doma někdo podobný zavinovací svetr nebo kabátek? Vypadá velmi funkčně pro konec těhotenství a poté i nošení v šátku, jen nemůžu nikde vyšťourat lepší fotky, abych si dorozkreslila střih.

    JANISKA
    JANISKA --- ---
    JANISKA: yaro s repreve úplně super! jsem zvyklá na těžší šátky, tenhle je fakt tenounkej a lehkej. trochu pruží, ale když jsem malou navázala, seděla na místě jak přibitá. materiál je velmi příjemnej a lehounce klouzavej, absolutně nemačkavej. není to takovej mazel jako můj lněnej šátek, ale zas si říkám, že bude díky svojí lehkosti a skladnosti skvělej na cestování.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: bohužel, jak jsme tu už psaly, tyhle problémy s doručováním a ne úplně přesnou, i když třeba ochotnou komunikací, maj išátky i šátkománie :/

    a já se moooc těšim, páč jsem se přihlášila na několikero testování a postupně se u mě ukážou tři šátky a dvě nosítka :) tak aspoň snad nebudu mít takovou potřebu si kupovat další svoje :D což naštěstí zatim nemám, co jsem si pořídila mentolku (ten poslední), akorát mě trochu mrzí že je kratší než bych na některé úvazy potřebovala, hlavně kvůli svým slabým zádům a potřebě se do toho šátku trochu víc zamotat.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Po nekonečnejch diskuzích s manželem (nosíme oba) o tom, jakej další šátek si pořídíme k našemu lněnýmu (kterej je hodně dlouhej) a bavlněnýmu (kterej není tak nosnej) jsme se nakonec rozhodli, že si pořídíme yaro retro berry black and white s repreve. Trochu mě mrzí, že se mi nepovedlo vybojovat jinej než "šedej" šátek (už jeden máme a byla jsem zamilovaná do loktushe pearl s repreve), ale muž dost argumentoval tím, že je prostě univerzální, není na něm vidět tolik bordel, hodí se ke všemu a nenarušuje u něj jeho pocit mužnosti :) Šátek jsme si objednali z išátků. Byly tam dost zmatky s trackováním zásilky (mezi oznámením o odeslání šátku a reálným odesláním uběhlo víc než čtrnáct dní). Péče o zákazníky byla fajn v tom, že se mnou zaměstnankyně išátků po mailu bleskově a mile komunikovala (i v noci), míň fajn byly ty zmatky a vágní vyjádření, jako že šátek bude už "brzy". Každopádně teď už je yaro doma, je krásně příjemný na dotek, je lehoučký, přitom hezky pevný, po vyprání bleskově uschnulo. Už se těším na první navázání :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    BODY_SUIT: Chces tu kapsu? Mam tu jednu obycejnou a uz ji nepotrebuju. Neni ani moc nosena, protoze jsem si na druhy dite koupila nosici kabat.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BODY_SUIT: ja dostala na Prokopa vlneny kalhoty, byly super. Tady jsem je rychle vygooglila: http://www.brouczech.cz/...ny-a-prebalovani-3/manymonths-wool-longies-dlouhe-vlnene-kalhoty-435.html
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    BODY_SUIT: Určitě kuklu, jak již zaznělo. My jsme si vystačili bez funkčního oblečení, dostali jsme triliardu bavlněnejch věcí a nechtělo se mi kupovat nic navíc, když to není úplně nutný. Je dobrý nepřehánět to s nákupem dupaček, protože u těch se v šátku napínají ty "ťapičky" a může to deformovat nohu. Z toho důvodu bych investovala do dobrejch vlněnejch ponožek, klidně větších, ať dítěti vydrží. A do overalu, protože v kombinaci mikina plus kalhoty může mít ta mikina tendenci se vyhrnovat a já pak mam blbej pocit, zda to děcko netlačí.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: koupila bych nějaké rostoucí merino bodýčko (odkaz nedám, nemám ho ani doma, jsou drahá, ale možná taky nějaké pořídím) a určitě jsou moc fajn válenky od Angel Wings, už jsme je použili teď jednou večer, když bylo chladno a manžel uspával v šátku venku přes mikinu.
    a pak nějakou apartní kukličku na hlavu, ideálně taky merino a jednu tenčí bavlněnou :)
    obchody třeba duomamas, ecocapart a šátkové obchody.
    DISONANCE
    DISONANCE --- ---
    JANISKA ,TABO ,TABBY,FRENNET, AOTEAROA:
    Diky vsem za komentare. Ta kridla na tom videu byla fakt vysoka a bylo videt, jak je tam to dite utopene, ale kdyz ono je to tak krasne!
    TABO
    TABO --- ---
    AOTEAROA: ten satek miluju a neni mi v nem vedro, jako v jinych. tak doufam, ze i jako nositko bude super. :)
    timto jsem zredukovala satkovy kominem na nula a zbyvaji ctyri (boze) nositka :D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TABO: tyjo, to bude ultimátní letní nosítko :) doufám, že se tu pak pochlubíš :)

    btw nevyskytuje se někdo z vás i v klubu Moderních nosiček? ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    DISONANCE: chtěla jsem ti k tomu napsat svoje, ale FRENNET už to všechno řekla ;)
    TABO
    TABO --- ---
    tak je to tu. prave mi dorazil email, ze muj satek dorazil do andaly a jde pod kuldu.
    :) za 4tydny tydny bude nositko z inception 018. ja to snad nevydrzim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam