Po nekonečnejch diskuzích s manželem (nosíme oba) o tom, jakej další šátek si pořídíme k našemu lněnýmu (kterej je hodně dlouhej) a bavlněnýmu (kterej není tak nosnej) jsme se nakonec rozhodli, že si pořídíme yaro retro berry black and white s repreve. Trochu mě mrzí, že se mi nepovedlo vybojovat jinej než "šedej" šátek (už jeden máme a byla jsem zamilovaná do loktushe pearl s repreve), ale muž dost argumentoval tím, že je prostě univerzální, není na něm vidět tolik bordel, hodí se ke všemu a nenarušuje u něj jeho pocit mužnosti :) Šátek jsme si objednali z išátků. Byly tam dost zmatky s trackováním zásilky (mezi oznámením o odeslání šátku a reálným odesláním uběhlo víc než čtrnáct dní). Péče o zákazníky byla fajn v tom, že se mnou zaměstnankyně išátků po mailu bleskově a mile komunikovala (i v noci), míň fajn byly ty zmatky a vágní vyjádření, jako že šátek bude už "brzy". Každopádně teď už je yaro doma, je krásně příjemný na dotek, je lehoučký, přitom hezky pevný, po vyprání bleskově uschnulo. Už se těším na první navázání :)