• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KAREN: ma to bejt v Praze ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AOTEAROA: taky jsem na nej koukala, je peknej ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    kdybyste někdo z Prahy měli ten nosící kabát Loktu She ve velikosti 42, 44, 46 a umožnili mi jeho vyzkoušení, byla bych hrozně ráda :) nebo jestli tušíte, že je někde prodejna, kde by ho třeba mohli mít... nosící bundu/kabát mám, ale tenhle se mi líbí ještě víc a v něčem mi přijde lepší, tak kdybych se zbláznila a chtěla to vyměnit.. potřebuju zkusit střih a délku rukávů.
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    VERCA_ZABA: elastik se dá na novoška pořídit levně, skupina "nosíme děti" na FB má inzerci, dá se pořídit levně i nový, z pevných šátků např. Yaro
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    VERCA_ZABA: Dá, pokud ti nevadí chvíli počkat a projíždět bazary, nedávno tu na to téma proběhla diskuze, v souvislosti s níž jsem schválně zkusila zčeknout Modrýho koníka, a našla jsem tam nejlevnější šátky mezi 700 a 1000 korunama.

    Jinak my se teď asi budeme zbavovat našeho prehistorickýho bavlněnýho šátku Easy care ve vel. 5. Využili jsme ho na obě naše děti a sami ho máme po další rodině. Na novorozence byl prima, ale třeba už kolem šesti a půl kilo jsem ho vždycky schovala do skříně, že mi nebyl příjemnej. Kdyby byl zájem, pošlu nějaký fotky, je modrej s barevnejma pruhama, třeba za symbolický čtyři stovky plus poštovný/s osobnim předánim v Pze bych ho klidně dala dál. Tak kdyby měl někdo zájem, dejte vědět, pošlu fotky...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    tak z debaty v mateřským citu jsem pěkně nahlodaná co se týče té novorozenecké vložky k Tule. I jsem v nějaké skupině na fcb ohledně recenzích nosítek našla, že je ta vložka neergonomická a nedoporučuje se.
    uvažuju o alternativě - koupit Tulu Free to grow a nebo Tulu Baby a šátek. Dá se vůbec pořídit šátek kolem tisícovky? Byl by opravdu jen na ted, na ty tři měsíce a nosila bych ho jen já, přítel šátek odmítá, takže bych do něj případně chtěla investovat co nejmín
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TABBY: Já ty rozšiřovače na Manducu koupila a byla to moje nejhorší investice do dětí... Nakonec jsem je na to poponášení nepoužívala a asi ani u druhý nebudu. Na poponášení to pohodlí řeším spíš u sebe, dítě aspoň rychle zase seskočí :-)
    Kdybych batole nosila delší cesty v nosítku, tak bych koupila batolecí nosítko.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AJIMIRA: v pohode, to je normalka.... ja jsem taky uz dost mimo...
    TABBY
    TABBY --- ---
    GLOBALISTA: Tak o pohodlí snad jde, ne? Nějak mi přijde, ze viset za rozkrok neni prijemne v žádném věku...
    TABBY
    TABBY --- ---
    BODY_SUIT: No vsak. Asi úplně nechce nositko ma půl roku, ne?
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Nedá mi to, musím se zeptat. Starší děti, ač už zřejmě nosítku odrostlé, jsem v něm poponášela ještě dlouho potom. U dvouletého dítěte už mi ten požadavek látky od kolena ke kolenu nepřijde tak důležitý, stačí mi, že je podsazené a spokojené. Větší děti v nosítku netrávili moc času, obvykle několik (velmi výjimečně desítek) minut, většinou chodili po svých a nosili se hlavně v případě, kdy jsem je potřebovala znehybnit nebo si někam pospíšit... Je nutné i v tomto případě tu velikost řešit, nebo už jde jen o pohodlí?
    TABBY
    TABBY --- ---
    BODY_SUIT: Ergo je max. do roka a půl (u mohutnejsich děti spis do roka), což je horší nez ta Manda s rozsirovacema.
    AJIMIRA
    AJIMIRA --- ---
    KLEVKA: děkuju moc:-) to mě vlastně nenapadlo.. Zajdu si k babičce.. asi už mám vykojenej mozek.. Díky:-D
    JANISKA: super, píšu si a mrknu tam.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AJIMIRA: Neco za tebe resit asi nema kapacitu , ale muzu ti nabidnout, ze se muzes stavit k nam domu na caj a pustim te k velkemu pc a muzes si vyresit co bude potreba...myslim ze sbazar se pak komunikuje pres tel cislo, ktery si jen opises...
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AJIMIRA: Zkuste s přítelem zadat inzerát na Nosíme děti, tam je vysoká fluktuace nosítek, nebo sledovat třeba Modrýho koníka/mimibazar, ale bacha, za tyhle peníze asi budete častějc narážet na padělky, obávám se.
    Jinak my koupili vyšisovanou manduku po dvou dětech za 1200,-. Ono bohužel nosítka bejvaj celkem drahý i používaný.
    TABBY
    TABBY --- ---
    AJIMIRA: Potřebuješ buďto rostoucí nositko typu Kibi (do 1000 IMHO neporidis), nebo nejakou tu archivni Manduku s tim, ze si usijes ty rozsirovace.
    AJIMIRA
    AJIMIRA --- ---
    TABBY: vůbec nevím jak to funguje.. ach jo, bez netu je to fakt těžký:-(
    AJIMIRA
    AJIMIRA --- ---
    NUDLINEK: děkuju moc.. bohužel nemám tolik dat, abych vše prohledávala, proto píšu sem a hledám někoho, kdo by mi s tím pomohl.
    TABBY
    TABBY --- ---
    AJIMIRA: Dodam, ze k Manduce je treba sehnat rozsirovace, jinak zacina byt kolem roka uzka.
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    AJIMIRA: jestli nemas nejake naroky na znacku atp. tak zrovna na sbazaru je nekolik Manduk do 1000,- nektery i v Pze..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam