• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: my se jdeme vítat za dva týdny, asi taky vezmem šátek. nám říkala místní paní praktická lékařka, když jsme se potkali na vernisáži, že máme "krásný vak na miminko" :)) to jsem měla zrovna toho bílo-tyrkysového Moishu Zephyra. a muž někdy ze srandy říká, že máme miminko v pytlíku.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Dneska v obci uvítali naši občanku. Starosta: "A nevadí to těm dětem, když jsou v tom... vaku?" Já: "Přímo naopak." :)

    JELLY
    JELLY --- ---
    Mám Tulu a nemůžu ji vynachválit ;-)

    SIG
    SIG --- ---
    TRISSIE: jo!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale jinak já momentálně nosítko/šátek využívám fakt primárně kvůli těm volným rukám, protože musím staršího doprovodit od auta do třídy, případně dojít pro něj do družiny a tam čekat, než po sobě uklidí... a občas u toho něco někde podepsat a tak, takže ty volné ruce mě napadly nejdřív.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SIG: jasně, těžiště taky, ale smysl mého příspěvku měl být ten, že není nutno si dělat hlavu z toho, když to člověk neudělá na 100% dokonale, stejně jako si nedělá hlavu z toho, že ho nedrží "dokonale" v náručí.
    SIG
    SIG --- ---
    TRISSIE: nez ze volny ruce bych rekla ze tam hraje vetsi roli to teziste ktery v idealni forme je ergonomicky nejen pro dite ale i tebe. kdyz drzis ditko na rukach ruzne se vykrucujes chte nechte podpiras kyclema a podobne. vsechny zname. v satku/nositku tohle vsechno odpada a matka dite je jedno telo.
    coz jsou vyhody za me. volnych ruk jsem si nejak neuzila bo mam neustale potrebu ditko mazlit a hladit :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SIG: já to vždycky brala tak, že nosítko/šátek by měl být ekvivalent toho, když člověk to dítě drží v náručí (akorát má u toho volné ruce) a v náručí ho taky nemá 100% času stoprocentně ergonomicky...
    SIG
    SIG --- ---
    KLEVKA: nehrotit to a bejt v klidu. ze se to nepo kdyz bude mit chvili jeden kotnik vejs nez druhej. ze kdyz povolis na kojeni tak je stejne uvaz v pytli takze neni treba si z toho delat hlavu
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG: to verim... ty jo, ja mam ted bobky, jestli zvladnu navazat miminko , preci jen 3 roky, kdy jsem byla mistr je docela kus (+: testovala jsem novy satek od multicat s Any a DH jsem z pameti horko tezko dolovala, ale nakonec zvladla, tak snad i s tim miminkem to pujde... davala vam tam nejake tipy a rady, na co se u tech novousku zamerovat?
    SIG
    SIG --- ---
    KLEVKA: qhaha odbornice se ze me stala kdy? :D dekuju :)
    tohle se tykalo uvazu novorozence jeste jsou dalsi dva pokracova i kurzy do kterejch postupem urco taky pujdu. bylo to vazne osvezujici :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG: nee nic ofiko nemam...rada bych, snad bude v budoucnu pro me nejaky prostor a cas k tomu volny...a jsem moc rada ze tu ted mam odbornici,,,! jo a moc gratuluju..!

    SIG
    SIG --- ---
    KLEVKA: oujeee :) tys to delala vloni ne? matne si tady nekde takovou hlasku vybavuji
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG: vau, takze jsi ofiko satkova poradkyne?
    SIG
    SIG --- ---
    radostny vykrik do tmy
    o vikendu jsem byla na lektorskym kurzu u Anicky Pohoralkovy a bylo to uuuuzasny!! Vubec se mi tam nechtelo (tyden pred tim byl celej uplne zprdele) a stalo to za to :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    AOTEAROA: a na nositko bys bavlneny Yaro doporucila? zvazuju, ze koupim yaro na Monilu... jeste teda musim projit bazace, jestli me neco neuchvati...l
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    MULTICAT: tesim se na to!!!
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Prodávám elastický šátek - nesedl nám, nenosíme v něm.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Elastický šátek "Je Porte Mon Bebe" / Praha - Modřany / 1000 CZK ]
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    DUFFKA: Jako on určitě není špatný a nosilo se v něm hezky! Utkaný je dobře atd, jen prostě obyčejná bavlna no. Já ho měla za 1300 snad, téměř nepoužitý, těm co hledají levný šátek ho lze rozhodně doporučit. Jen jsem si tu svou reakci nemohla odpustit :-D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    DUFFKA: az se zase uvidime, musis vyzkouset tu Tulu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam