• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    SUFFOCATE: no ja mam jeden od little frog taky na cele nosici a kamaradka v nem nosila do dvou let.. ono asi zalezi jak kterej satek.. bych tendle moc rada vyzkousela, skoda ze jsme nestihli ten festival mini..

    mate nekdo tipy na fakt nosnej a pripadne casem i na dalsiho novorozence? nejak uplne nechci deku takze spise na neco prijemneho..
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    NUDLINEK: jen podotknu, že jsem už měla navázanou Anežku v šátku, co měl být na celé nosící období a upřímně teda fakt ne... Měla necelých 9 kg a bylo to znát.
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    AOTEAROA: ja ted prave cetla na tom jejich webu, kde jeste neni nic na eshopu ze klidne na cele nosici az do 3 let.. jeste to prostuduju.. hrozne se mi libi i ta tvoje omnifera ale financne uz tak neee no :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    NUDLINEK: mno já nevím, je to čistá bavlna střední tloušťky, žádná deka, myslíš že to bude na 7měsíční a dál? Podle mě to právě bylo myšleno spíš od narození tak si těch max 10 kilo, ale nevím co o tom Jana napíše.
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    AOTEAROA: hmmm.. to asi potrebuju :)) doted jsem vydrzela u dvou satku za 7 mesicu, ale asi prodam nas kokadi leon im wunderland, pac ta nosnost uz neni nic moc a pujdeme do ty sedy nebo mentolovy.. krasa, po dlouhy dobe me fakt neco moc zaujalo.. tak snad to stihnu az je vystavi na eshop..
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AOTEAROA: jsou teda vazne krasny!
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    viděla jsem v reálu nějaké ty Omnifery, které jsem neznala na pohmat, tak tady pár fotek.

    ty skoro jednobarevné šátky jsou nová značka MOM jakože minimální omnifera, a pořadatel festivalu Mini k tomu napsal, že "nosící šátky MOM jsou čistou radostí pro všechny minimalisty, promyšlené a krásné zároveň a navíc cenově velmi přijatelné. kdo nenosil, teď již neodolá." – docela prdel, páč jeden ten šátek stojí 3800 Kč. za tu kvalitu bavlny a zpracování je ta cena dobrá ve srovnání s jinými Omniferami, ale pobavila mě fakt myšlenka, že skoro 4 litry je něco dostupné každému. přesně to ukazuje, pro koho byl festival mini určen... ano, byla tam i Třeštíková a další hvězdičky :D













    KAREN
    KAREN --- ---
    TABBY: wow. ja uz preskocila z verze triko-svetr-softshellka na vlnenej kabat (novej zavinovaci angel wings, juch ;))...
    TABBY
    TABBY --- ---
    JANISKA: Fakt zalezi, co clovek povazuje za zimu. Tady u nas je to -10 a vic (resp. min ;). Ted je -1 a jeste mam dite pod nosici mikinou, kdyz teda nefouka...
    YELI
    YELI --- ---
    JANISKA: No, takhle jsem si to predstavovala :) Asi koupím mikinu a kapsu tedy. Kapsu aspoň využije i muž. Je celý smutný, že nemůže v osm vyrážet na procházku kolem domu na uspání :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    YELI: Když si nechá ruce uvnitř, tak to imo zvládne bez bundy. Já nosila dítě pod svojí mikinou a kapsou. Když bude dávat ruce ven, tak potřebuje bundu v každym případě.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    JANISKA: Teď jsem si vzpomněla, že na tu zateplovací kapsu jsem si venku sedávala, když jsem v zimě uspala malou, a chtěla jsem si chvíli v klidu počíst. Moje ledviny si nikdy nestěžovaly :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TABBY: Ta zateplená softshellová kapsa má ale i flísovou vrstvu, která přece jen tepelně izoluje, ne?

    YELI: Asi záleží, jaká bude letos zima, ale před dvěma rokama, když jsem měla první mrně, jsme se zateplenou softshellovou kapsou v klidu vystačily. Dávala jsem jí body, mikinu, přes nás obě někdy teplou nosicí mikinu a nakonec tu kapsu. V teplotách kolem nuly ale byla v pohodě i bez tý mikiny. Ale záleží taky, jak je tvoje dítě teplokrevný, já jsem teda popravdě ještě třeba kombo fusak plus teplá kombinéza za ty poslední dvě zimy nevyužila nikdy.
    YELI
    YELI --- ---
    TABBY: No. Já zastávám studený odchov, zimní fusak jsme ještě nevyndaly. Teď nosím hlavně na uspání a to jí v pyžamu a capacich soupnu pod muzovu celoroční 2v1 bundu s mikinou z Lidlu a je to super. Jen vypadám jak chodící balvan. A na tech 15min to stačí.
    TABBY
    TABBY --- ---
    YELI: No jo no. Leda ta sundat kapsu. Si vem, ze vetsina kocarkovanych deti je v supracich plne oblecena a jeste ve fusaku...
    YELI
    YELI --- ---
    TABBY: To ano, šlo mi spíš o takovety pochuzky do tepla, že ji nebudu mít jak odsvliknout..
    TABBY
    TABBY --- ---
    YELI: Tak rok a pul stare dite chce stejne chodit, ne, tak proc mu nedat tu kombinezu a pres nej kapsu?
    TABBY
    TABBY --- ---
    YELI: Co vsadka?
    YELI
    YELI --- ---
    TABBY: Děkuji, to jsem přesně potřebovala slyšet. Ach jo :D Mají někde v Praze v kamenném obchodě víc bund na vyzkoušení, máte zkušenost?
    TABBY
    TABBY --- ---
    YELI: Ne. Pod kapsu jde dítě v kombinéze. (Je to vrstva navíc oproti tomu, co mas ty. Ty se hybes, ono ne. Navíc softshell moc nehřeje. Neprofoukne, ale nehřeje.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam