• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KAI
    KAI --- ---
    SIG: bavlna neni nikdy blba :)
    SIG
    SIG --- ---
    KAI: jo tak ale puvodni dotaz byl taky na yaro. Kamoska zkousela i nejakej jinej a taky prej nic moc ted ho ma v hw a taky ji to nesedi. Asi si ho pucim nez ho proda zajima me srovnani. Moc se mi ted libi vic hw ale taky tencel a odrazuje me to prave po
    Ty zkusenosti s yarousem.
    Ted si naprosto uzivam madalo a zboznuju ho kazdej den vic a vic... Ajeden by rek blba bavlna
    KAI
    KAI --- ---
    Jinak za me teda kterykoli satek z teto rady bych si troufla zaradit do kategorie "satku na cele nosici obdobi", jakkoli to oznaceni nemam vubec rada. Tak tento fakt jo - klidne bych do nej balila novoska i tezsi batole, se kterym to bude stale pohodlne na 100%. Zaroven slozenim super satek na leto, ale i v zime poslouzi krasne.

    Vyhledávání - Moisha
    http://www.moisha.cz/...edavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=tencel
    KAI
    KAI --- ---
    KAREN: budes mit dalsi MoniLu?? :)
    KAI
    KAI --- ---
    SIG: jj, ja ti rozumim, me tencel taky uplne nepresvedcil, hlavne ten Yaro. Avsak pozor, tencel u jinych znacek muze byt uplne o necem jinem, jak jsem se presvedcila u Moishy! Treba tahle krasa http://www.moisha.cz/cs/limited/97-moisha-venus-tyrkys.html?search_query=tencel&results=3
    - jako nova neprana je tenka, tvrda, nepoddajna...ale po zanoseni! Uplny heboucky nunununu satek, k nepoznani! A velmi nosny. Akorat teda koukam, ze cenove uz jsme jinde.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    KYO: Taky uz jsem netrpelive zacala pokukovat po satcich na letni mini miminko a dnes dorazil Ellevill Paisley 50% bavlna 50% bambus. Neskutecne tenky a mekky uz z vyroby, tak predavam tip na co mrknout, treba te zaujme.
    KYO
    KYO --- ---
    LENZIE: Mame tulu toddler i baby a obe dve milovala :))) Ted nosit nemuzu kvuli tehotenstvi, ale fakt doporucuju, ani nitka se jeste neukazala a je tam pojistka.
    KAREN
    KAREN --- ---
    LENZIE: KAI: MoniLu dneska zas vyslali novy nositka ;) (a moje uz je objednany ,D)
    KAI
    KAI --- ---
    LENZIE: spousta lidi neda na Tuly dopustit. Podle me maji ale takovou tuhou a nepoddajnou operku, ktera zada ditete uplne neobepne. Jsem rozmazlena satkovyma nositkama, mam Andalu :) Satkovy nositko si nechces nechat usit/sehnat v bazaru? (Andala, MoniLu...) Pripadne mrkni na Aloe nebo LennyLamb, ty jsou taky moc fajn!
    SIG
    SIG --- ---
    KAI: tak jako me to tlacilo, rezalo... Asi jako nekomu nesedne len. Proste to nebylo ono. Ale treba co se tyce termovlastnosti tak to jsem byla u vytrzeni. Mela jsem ho pres leto a ac cerna tak i na slinicku byl satek krasne chladnej
    KAI
    KAI --- ---
    SIG: v cem ti nesedl tencel?

    VERONIKAEMA: bude tensi, ale mel by byt nosny, tencel je pevny. do kolika kilo presne ti bude pohodlny, to tezko rict, byva to individualni. urcite jsou i nosnejsi satky, divala ses na Moishu (ta je asi drazsi) nebo na LoktuShe? treba i z druhe ruky?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Jdu si pro radu :)
    Tobiáš nám nějak vyrostl a nosítko od Storcha už je víc než malé... Muž moc nešátkuje, takže hledáme nosítkovou náhradu pro dítě 10 kg a více. Pořád je to hubená dlouhá žížala, tak aby se nám tam vešel. Víceméně mám v hlavě Tulu Toddler, ale třeba poradíte něco jiného/lepšího :)
    Děkuji.
    SIG
    SIG --- ---
    VERONIKAEMA: mela jsem to cernocerveny urban geo s timhle slozenim. Prej je nosnej hodne. Me vadil ten tencel. Ted ho ma kamoska a nosi v nem 13kg a je naramne spokojena
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERONIKAEMA: Jakou má gramáž? A co u něj píšou?
    SIG
    SIG --- ---
    KYO: ajaj tak to je jina :)
    KYO
    KYO --- ---
    SIG: Mam za mesic narozeniny, tak to musim resit uz ted, vis :))
    SIG
    SIG --- ---
    KYO: do ty doby Ten svůj najdeš několikrát
    KAREN
    KAREN --- ---
    AOTEAROA: jasny. jsme jiny somatotypy, tak to halt mame jinak .)
    KYO
    KYO --- ---
    AOTEAROA:
    KLEVKA: Mne prijde cekaci doba tri tydny v klidu. Stejne cekam az v kvetnu.

    Ten posledni s ice bavlnou jsem nasla jeste jinde a maji ho i skladem ve velikosti 6. Ale nevim no, nejak si rikam, ze ten vzor ... jeste to neni uplne to vono...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Jen k satkomanii, ja u nich objednavala zavinovaci svetr a chtela jsem bundu, bunda nebyla. Svetr prisel hned, do konce tydne prisla i platba zpet za bundu... Volala jsem tam, vse probehlo v klidu a rychle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam