• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    SIG
    SIG --- ---
    VERONIKAEMA: dle sympatií. Jakej chces aby satek byl. Kolik ma stat. Jak vypadat. Na "praci" nebo neco nóbl... Jak jsme se s KAI bavily niz. Ona i ta bavlna toho zmakne hooodne kdyz je dobre udelana :)
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    Zkusím štěstí - nemáte někdo Andalu Tai? chci ji vyzkoušet jaká je oproti normální verzi.Dítě mi pomalu odrůstá z Tula baby a manžel šátky nedává, takže potřebujeme náhradní nosítko. Naštěstí mám ozkoušeno na FIdelle, že mei tai zvládne.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    LENZIE: můžu ti půjčit na osahání/vyzkoušení monilu uni, ale na dnešní sraz prahy 12 nejdu. Budu v modřanech víkend 26. - 28. 1., kdybys chtěla. :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: Prý budou něco vydávat na Valentýna. Je to holt potřeba sledovat :-) nebo mít někoho kdo střídá šátky jako já a koupit to pak od něj :-D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Dekka Plectrum Neo z té světlejší strany :) velikost 7.

    KAREN
    KAREN --- ---
    KAI: pisou, ze slim je pro pas do 70 cm, ale ja mam o kousek vic a "neslim" mi nakonec az tolik nevyhovuje, zvlast s ohledem na cim dal castejsi noseni na zadech...
    SIG
    SIG --- ---
    KAI: a je proste nadherny
    A uz druhej den na misto Odeslat mackam na sipku Zpet :/



    SIG
    SIG --- ---
    LENZIE: to je asi nejlepsi varianta :)
    KAI
    KAI --- ---
    Kdyby tu nekdo jeste shanel nosici kabat, tak mam doma tento plonkovni, uplne novy nenoseny, ve velikosti S! Nakonec nevyuziji.

    Zimní bunda Island modrá vzory :: www.babywearing.cz
    http://www.babywearing.cz/products/ilovemum-zimni-bunda-island-modra-vzory/
    KAI
    KAI --- ---
    KAREN: no vida! :)
    KAI
    KAI --- ---
    SIG: myslim ze message predana, v pohode :D
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KAI: KAREN: KYO: Děkuji. Podívám se ještě na ta šitá nosítka, případně zkusím lokální skupinku, jestli by někdo neměl na osahání a vyzkoušení.
    KAREN
    KAREN --- ---
    KAI: jen presedam na slim verzi tehoz ;)
    SIG
    SIG --- ---
    SIG: ted trochu nevim jestli jsem nenapsala uplnou sra*ku. Melca visici na noze jecici ze neco chce... Achach potrebovala bych dovolenou
    KAI
    KAI --- ---
    SIG: bavlna neni nikdy blba :)
    SIG
    SIG --- ---
    KAI: jo tak ale puvodni dotaz byl taky na yaro. Kamoska zkousela i nejakej jinej a taky prej nic moc ted ho ma v hw a taky ji to nesedi. Asi si ho pucim nez ho proda zajima me srovnani. Moc se mi ted libi vic hw ale taky tencel a odrazuje me to prave po
    Ty zkusenosti s yarousem.
    Ted si naprosto uzivam madalo a zboznuju ho kazdej den vic a vic... Ajeden by rek blba bavlna
    KAI
    KAI --- ---
    Jinak za me teda kterykoli satek z teto rady bych si troufla zaradit do kategorie "satku na cele nosici obdobi", jakkoli to oznaceni nemam vubec rada. Tak tento fakt jo - klidne bych do nej balila novoska i tezsi batole, se kterym to bude stale pohodlne na 100%. Zaroven slozenim super satek na leto, ale i v zime poslouzi krasne.

    Vyhledávání - Moisha
    http://www.moisha.cz/...edavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=tencel
    KAI
    KAI --- ---
    KAREN: budes mit dalsi MoniLu?? :)
    KAI
    KAI --- ---
    SIG: jj, ja ti rozumim, me tencel taky uplne nepresvedcil, hlavne ten Yaro. Avsak pozor, tencel u jinych znacek muze byt uplne o necem jinem, jak jsem se presvedcila u Moishy! Treba tahle krasa http://www.moisha.cz/cs/limited/97-moisha-venus-tyrkys.html?search_query=tencel&results=3
    - jako nova neprana je tenka, tvrda, nepoddajna...ale po zanoseni! Uplny heboucky nunununu satek, k nepoznani! A velmi nosny. Akorat teda koukam, ze cenove uz jsme jinde.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    KYO: Taky uz jsem netrpelive zacala pokukovat po satcich na letni mini miminko a dnes dorazil Ellevill Paisley 50% bavlna 50% bambus. Neskutecne tenky a mekky uz z vyroby, tak predavam tip na co mrknout, treba te zaujme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam