• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    FRENNET: bodycko, teply fusekle, navleky, teplaky, zatepleny softshell capáčky, dve lehke mikiny, kukla a čepice. mam nositko a zateplovaci kapsu.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    FRENNET: My dneska venku tak půl hoďky (ale bejt to na dýl, obleču stejně) Praha, tak -7, měla bavlněný body s dlouhym, teplejší tepláky, ponožky, vlněný pletený ponožky, pletenej nákrčník, teplá čepice, nositko (fly tai), ja slabý triko s rolákem, přes nás slabá mikina, co se dá zapnout až nad hlavu dítěte a zimní kabát od Shary. Dítě teplý dost, já zmrzlej obličej, jinak bysme byly venku dýl. Je jí rok.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KAREN: ja to prve chci na tady ty brnenske holomrazy. Chystam se v patek na tu osahavarnu, tak bych se rada nabalila do satku atm.
    KAREN
    KAREN --- ---
    FRENNET: brno, -9, feels like -12, foukalo, uces stale drzi. my dnes na 2 hodky venku, dite manymonths merino longies a body, pres nej tenka flisova mikca (tu bych si priste asi troufla nedat). dvoje tlusty ponozky, zateplenej capak, valenka angel wings, to vse zabaleny v pleteninovym overalu z lidlu. merino kukla, nakrcnik, kapuca. nositko, pres to vlnenej nosici kabat. decko teply tak akorat...
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    FRENNET: my dnes venku necelou hodinu. Merino ponožky, punčocháče, tenké tepláčky, botičky zateplené fleeccem. Body s dl. rukávem, tenké tričko s kr. rukávem, mikinu s kapucí. Dvojitá merino kukla. Nosím v nosítku, mám nosící kabát. Dneska a včera jsem přes dítě pod kabátem ještě přehodila teplou deku.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Hlásím, že Jožánek dorazil... report - naprosto boží zákaznický servis. Dorazilo to fakt hodně rychle...
    Trička jsou úžasná. Jako že fakt dobrá!
    https://www.jozanek.cz/katerina-tricko-pro-snadne-kojeni-3-4-rukav-cerna-p11626/
    koupila jsem pět barev, nechávám si tmavě modrou a tmavě zelenou, vínovou, světle modrou a světle zelenou posílám zpátky.

    Nejdřív jsem otevřela tenhle kus https://www.jozanek.cz/nela-nosici-fleece-mikina-s-kapuci-predni-zadni-noseni-tm-modra-p11499/ a byla jsem zklamaná, že je to nějaký blbý softshell :D Když jsem pochopila, že to je flízovka, tak už lepší, ale je trochu pytlovitá, asi budu vracet....

    tady jsem absolutně nadšená z materiálu... je to hrozně příjemný a to si asi nechám
    https://www.jozanek.cz/renata-nosici-svetr-predni-noseni-tyrkysovy-melir-p11932/

    A tohle je taky dobrý. Hodně teplý, příjemný. to si nechám určitě
    https://www.jozanek.cz/...a-tehotensky-a-nosici-zavinovaci-fleecovy-kabatek-tm-modra-p11503/?cid=202

    A pak mám ještě dvě softshellky... byly by hezký s kalhotama do lesa, protože sukni pod zadkem splácne... takže buď pořídím nějaké kalhoty, nebo to budu nosit jen do lesa. Nechám si jen jednu, asi tu dražší, přijde mi propracovanější.... Jinak zpracování je u obou fakt dobré. Jinak kdybych chtěla jen na přední nošení, ušetřím tisícovku. Jenže můj otesánek, co teď má osm kilo, ty záda bude brzy potřebovat
    https://www.jozanek.cz/alice-softshellova-bunda-pro-nosici-maminky-tm-modry-melir-p11878/?cid=201
    https://www.jozanek.cz/...tshellova-bunda-pro-tehotne-zeny-a-nosici-maminky-tm-modra-p11865/?cid=201

    Kdybych objednávala až dnes, tak bych koupila i tuhle košili :) Asi jí potřebuju
    https://www.jozanek.cz/eva-tehotenska-a-kojici-nocni-kosile-dr-jeans-p12325/
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ja vim, ze je to vsude, ale zeptam se i tady, i kdyz to uz tady AOTEAROA: psala. Co davate miminum ted na ven do satku.
    Ted jsem vykseftovala bodycko Monymonths a jeste chci navleky. Chci nosit i ted a tak potrebuju vysondovat, co jeste je potreba, diky. Nic takoveho nemam, starsi jsem v zime nosila minimalne, bo bud bylo -20+ anebo tepleji, ale v kocare.
    Diky
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GLOBALISTA: aaa Snivci jsou krásní a tahle barevná kombinace velice lahodí mému oku :-) krásný :-)

    A já mám taky nový šátek... Přijdu se pochlubit až uschne. Zároveň jsem prodala Kubistu, je to opravdu dokonalý šátek, ale barevně jsme se nějak nesžili a nesrovnala jsem se s tím jak do mě dva lidi kérovali, že je to jak kousavá deka po bábě. Loučilo se mi s ním těžko. Ale dlouhodobě zapůjčený Inception 003 je hodně dobrou náhradou.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Tak mám nový šátek :)


    JAZZ
    JAZZ --- ---
    Diky
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JAZZ: Luluna The Wolf. čistá česaná bavlna.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    AOTEAROA: cože to je prosím za šátek?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KLAIR: Já jsem si u nich kupovala těhotenská trička, se kterejma jsem byla hrozně spokojená: švy se nikam neposouvaly, gramáž byla slušná, materiál příjemnej, byly fakt dobře ušitý a dost dlouhý, takže se mi ani po termínu nikam nevysouvaly (v tomto ohledu značně předčily trička z běžné konfekce). Unosila jsem je v obou těhotenství, trošku pobledly (ale já od doby, co mám starší dceru, peru dost často všechno na šedesát, tak s ničím jiným ani počítat nelze), jinak vše ok. Pak mám áčkovou těhotenskou sukni, kterou jsem unosila i mimo těhotenství - na doma a na hřiště. Souhlasím s tím, že Jožánek je taková značka pro pohodlí, ne úplně na parádu.
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    KLAIR: Mam kojici trika a mela jsem i tehotensky, ty jsem mela po kamaradce. A byly uplne skvely, nebylo na nich poznat, ze uz jsou tak noseny. Jediny minus je, ze mi z nich na jednom boku lezou nite (dole na lemu).
    KAREN
    KAREN --- ---
    BODY_SUIT: ja mam flisovej "zupanek" (zavinovaci mikinu) - kdyz se clovek netvari, ze se zapomnel prevlict ze zupanu, je to jeste celkem elegantni ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KLAIR: mám trička, jednobarevná s bílým "klínem", ta jsou fajn, ne nějak extra super kvalitní bavlna, ale nosím to tří čtvrtě roku a dobrý (už to nevypadá moc dobře). ale objednala jsem tam i nějaký vzorovaný a v reálu to bylo hnusný, vrátila jsem to.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KLAIR: pokud vím, je to kvalitní a levný, ale rozhodně ne elegantní nebo luxusní. Poreferuj, plánuju u nich taky nákup.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: ještě vlněný šáteček na krk, aby mu netáhlo na krk! :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    objevila jsem firmu jožánek, tak už mi jde balik.... snad to bude sedět. objednala jsem kojící trička, nosici mikiny a svetry, softshellove bundy. snad mi aspoň něco z toho bude sedět.... pak dam report... www.jozanek.cz
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SOLEI: Bart oblékání taky "miluje" :D i proto jsem ráda, že nosím v šátku vespod a oblékám se přes šátek. i to musím udělat rychle a fofrem vypadnout z baráku, aby se naštvaně nevysoukal ven.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam