• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GLOBALISTA: aaa Snivci jsou krásní a tahle barevná kombinace velice lahodí mému oku :-) krásný :-)

    A já mám taky nový šátek... Přijdu se pochlubit až uschne. Zároveň jsem prodala Kubistu, je to opravdu dokonalý šátek, ale barevně jsme se nějak nesžili a nesrovnala jsem se s tím jak do mě dva lidi kérovali, že je to jak kousavá deka po bábě. Loučilo se mi s ním těžko. Ale dlouhodobě zapůjčený Inception 003 je hodně dobrou náhradou.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Tak mám nový šátek :)


    JAZZ
    JAZZ --- ---
    Diky
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JAZZ: Luluna The Wolf. čistá česaná bavlna.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    AOTEAROA: cože to je prosím za šátek?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KLAIR: Já jsem si u nich kupovala těhotenská trička, se kterejma jsem byla hrozně spokojená: švy se nikam neposouvaly, gramáž byla slušná, materiál příjemnej, byly fakt dobře ušitý a dost dlouhý, takže se mi ani po termínu nikam nevysouvaly (v tomto ohledu značně předčily trička z běžné konfekce). Unosila jsem je v obou těhotenství, trošku pobledly (ale já od doby, co mám starší dceru, peru dost často všechno na šedesát, tak s ničím jiným ani počítat nelze), jinak vše ok. Pak mám áčkovou těhotenskou sukni, kterou jsem unosila i mimo těhotenství - na doma a na hřiště. Souhlasím s tím, že Jožánek je taková značka pro pohodlí, ne úplně na parádu.
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    KLAIR: Mam kojici trika a mela jsem i tehotensky, ty jsem mela po kamaradce. A byly uplne skvely, nebylo na nich poznat, ze uz jsou tak noseny. Jediny minus je, ze mi z nich na jednom boku lezou nite (dole na lemu).
    KAREN
    KAREN --- ---
    BODY_SUIT: ja mam flisovej "zupanek" (zavinovaci mikinu) - kdyz se clovek netvari, ze se zapomnel prevlict ze zupanu, je to jeste celkem elegantni ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KLAIR: mám trička, jednobarevná s bílým "klínem", ta jsou fajn, ne nějak extra super kvalitní bavlna, ale nosím to tří čtvrtě roku a dobrý (už to nevypadá moc dobře). ale objednala jsem tam i nějaký vzorovaný a v reálu to bylo hnusný, vrátila jsem to.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KLAIR: pokud vím, je to kvalitní a levný, ale rozhodně ne elegantní nebo luxusní. Poreferuj, plánuju u nich taky nákup.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: ještě vlněný šáteček na krk, aby mu netáhlo na krk! :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    objevila jsem firmu jožánek, tak už mi jde balik.... snad to bude sedět. objednala jsem kojící trička, nosici mikiny a svetry, softshellove bundy. snad mi aspoň něco z toho bude sedět.... pak dam report... www.jozanek.cz
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SOLEI: Bart oblékání taky "miluje" :D i proto jsem ráda, že nosím v šátku vespod a oblékám se přes šátek. i to musím udělat rychle a fofrem vypadnout z baráku, aby se naštvaně nevysoukal ven.
    KAREN
    KAREN --- ---
    AOTEAROA: ja si rikala, ze to je asi vychazka na chvilku - vrsek chapu, to mame asi podobny, spodek je u nas vycpanejsi :))
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KAREN: má punčocháče, vlněné kalhoty, ponožky, válenky, vlněné bodýčko, vlněný svetřík s kapucou a teplou bundičku, kterou dostává do kočárku kde mu vykukujou ramena z fusaku. a dvojitou vlněnou kuklu. a šli jsme ven jen na 20 minut. měl studený akorát trochu ručičky, jinak byl teplej. na dýl ven bych ale nešla, nejsme na to vybavení, šli jsme jen na fotky a do krámu pro banány :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    AOTEAROA: ty mas horkokrevny dite, tyjo... nebo pod tema gatema jeste neco ma? u nas fungujou jako jarni/podzimni obleceni, a to dite jeste zabalim do bundy...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT:
    děkuji za laskavé zapůjčení, je krásnej a moc příjemnej do ruky :)





    KAREN
    KAREN --- ---
    PETPET: spis jsem mezitim potkala hromadu zajimavejch vzoru a slozeni ;)
    mam slabost treba pro gradienty, jaky ma Yaro (i jejich vzory me celkem bavej) - tak mam z jednoho nositko - nebo pak me bavej "indossky" barevnosti, jaky ma Girasol nebo kdo jeste. jinak vzory od Moishy me vicemene (krom toho jejich loga a kniru ;D) bavej, novejsi LoktuShe taky a fandim ceskym vyrobcum, tak bych urcite vybirala neco od nich; tak asi az na pripadnyho pristiho novorozence... ehmm..., protoze stale uspesne razim "nehoraznou" strategii "1 satek + 1 nositko" ;P
    PETPET
    PETPET --- ---
    KAREN: ted si me trochu nalomila... omrzel te ten vzor?? Mne se jeste hodne libi Lenny Lamb Little Love Delight - https://slingofest.com/...Page/lenny-lamb-littlelove-delight-wrap-merino-silk-cashmere?modelId=20252
    Cenove vyjdou stejne.. tak ted teda nevim. Ten Lenny lamb mi prijde jako vetsi deka. Mate ho nekdo?
    KAREN
    KAREN --- ---
    PETPET: mne ten vzor tehdy ucaroval, je to takovy 2v1 - krom srdicek to dela takovej vodni op-artovej efekt...

    ... a dneska bych sla do jinyho. 0:) tech vzoru a peknejch kombinaci materialu je strasna spousta, nicmene Moisha je pro me celkem srdcovka :)
    PETPET
    PETPET --- ---
    KAREN: ja jsem vedela, ze tu nedavno byl. Ten vzor je fakt krasnej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam