• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    KAI
    KAI --- ---
    POZITRON: krasni jste!
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    :-*

    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: mají "atelier" někde v Praze 7, vygůgli. nikdy jsem tam nebyla, teď jsem v podstatě Vatanaie viděla podruhé v životě (a poprvé ty byly samé starší tenké bavlňáky apod v takových těch hodně ezo-lesana oranžových odstínech, což není nic pro mě).
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: kde se na to člověk muže mrknout? Bambusak na novoše mě zajímá :))
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ťuťuťuťuťuťuuuuuuuuu :)



    https://www.facebook.com/wrapyouinlove/
    IFKA
    IFKA --- ---
    AOTEAROA: ještě čekám na další releasy, co budou během pár týdnů. dost mě teď natěšili :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    IFKA: dneska jsem je viděla osobně a naprosto mi učarovaly! Předtím jsem tu značku moc nemusela, ale ty jejich letošní šátky jsou fakt pecka. Měli tam ultra úžasné bambusáky na novoše, krásné tussahy, a jednu dechberoucí bavlnu :-D
    IFKA
    IFKA --- ---
    IFKA: dík za rady, holky. tak nakonec to padne na nějaký vatanai, ale asi ještě jiný. mají pravidelně předváděcí srazy v showroomu a dost mi učarovaly designem i cenou :)
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Nejdete dneska nahodou nekdo na ten nosici miniveletrh v Praze?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERONIKAEMA: naprosto chápu. mám s tím vlastní zkušenost :D akorát jsem nefotila profi fotky, ale šla jsem za barák s manželem vyfotit si šátek, než ho pošlu na ušití nosítka. po chvíli jsem vypustila asi 30 velmi sprostých slov, byla jsem velmi nepříjemná a chtěla jsem odejít domů. vznikly fotky, kde není dítěti vidět obličej (protože řvalo :D), a já si třeba tady prohrabuju vlasy, protože už jsem byl vzteklá jak mi je vytahuje z culíku, což nesnášim – a taková pěkná kontaktní fotka z toho je :D

    kdo nic neví, nic nepozná. produkt se prodá i tak :) tak sem pak fotky nahoď ;)

    JANISKA
    JANISKA --- ---
    VERONIKAEMA: Soucítím. Ale ono to docela dává smysl, moje dcery vždycky spolehlivě poznaj, když mi není dobře a "přejde" to i na ně. A jde to teda dost poznat i při nošení. Člověk si říká, proč nemůžou děti působit na nemocné matky terapeuticky jako třeba kočky :))
    KAI
    KAI --- ---
    AOTEAROA: ten uz ani nevim, ze mas :DD
    KAI
    KAI --- ---
    VERONIKAEMA: jezis chudero! to je teda pech!! bojkoterka jedna mala! :D
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    Kdyz uz jsme u těch prodejů, mam na prodej RS Sestrice rozmarynove bylinky, rich triweave vazba, 100% bavlna 330gr po praní a pak zanošenou Himalayu ve velikosti delší 5 - len, tec merino, bavlna, 385gr - šátek na slony :) kdybyste některá měla zájem, pište do pošty, potřebuju se jich zbavit, abych pořídila níže zmíněnou Dekku :D takže jsem velmi ochotná jednat o ceně



    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    prodávám tento šátek ve vel. 7 (délka cca 5,2 metru)

    Yaro Braid Black Natural Seacell 85 % bavlna 15 % seacell - iSatky.cz
    https://www.isatky.cz/cs/seacell/4689-yaro-braid-black-natural-seacell-85-bavlna-15-seacell.html

    Yaro Braid Black Natural Seacell
    složení: 85 % bavlna, 15 % seacell
    gramáž: 290g/m2

    pocitově spíš tenčí, pevný, přesto pěkně nosný, snadno se váže, má těsnou vazbu a tak není náchylný na vytahování nitek (jako třeba dekka, kterou jsem po zásahu suchým zipem včera půl hodiny opravovala :D). nošený tak 8x tipuju, je to šátek manžela, je s ním spokojený ale není to srdcovka, tak si prý na další dítě klidně vybere jiný :))

    cena 2150 včetně doručení poštou.

    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GUDRUN: můžeme odpoledne, třeba ve čtyři....
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KLAIR: já bych rada se přišla podívat, ale zatím pracuju. donést bych mohla aspoň caboo.
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    AOTEAROA: ja mam půjčenou fidellu od segry a prijde mi docela silná. A Hlavne je to tak 80 cm sire, tak je ji hrozne moc. Snad si zvyknu. Muzu si ji zatim nechat, tak nebudu utrácet za jiny.
    Takze mam fidellu šátek, ring sling, manducu a fidellu nositko. To bych mohla vydrzet po cele nosici obdobi.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: s tímto souhlasím. A to zanošení není u tenkých šátků moc potřeba většinou. Tedy u toho složení co píšeš. Osobně jsem tenkých šátků na novoše tolik nezkoušela, a osobně bych šla do něčeho kolem těch 250g s bambusem, pokud chci nový. Kdyby mi nevadil použitý, šla bych asi klidně do nějakého jiného složení v zanošeném stavu. Ale ten bambus se nebude fakt muset žehlit.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IFKA: mně byly na letního novorozence doporučovány little frog s bambusem a nebo loktushe s tenclem, ale tam asi bude nutny zanošení, jestli jsem to dobře pochopila...
    IFKA
    IFKA --- ---
    AOTEAROA: kromě Herbeja je od Moishy i něco jiného na novorozence? vizuálně bych měla i jiné favority od jiných značek, ale hodně mě láká, že slýchám z více stran, jak je Steel jemný.
    zatím jsem všechny šátky měla okolo těch 300, tak to mám jako limit, že by to ušlo, ale nemám pak už na ty s nižší gramáží tak dobré rozlišovací schopnosti, ještě jsem jich zase tolik neosahala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam