• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: a ani blitky na tom nebudou hned vidět :D značka ideál! jen teda ty větší děti (od 6 kg nahoru) na které jsou dekky určené už moc neblijou :)
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    No nic, jestli někkterá hledáte letní šátek, nosnější nádýchaný, hebký a splývavý, tak doporučuju Tilii Terru od Dekky. Ještě jich pár na eshopu je. 77% bavlny 23% bambusu. Je mi jasný, že od paření mě to nespasí, ale slibuju si od týhle příměsi, že ji nebudu muset tak často prát jako bavlňák, protože bambus a nebude tak chytat pachy. Barva je to taková strakatá, no na těch promo fotkách nemá modelka úplně ladící oblečení, ale dnes v něm celej den nosím a musím říct, že už jsem si na tu barvu zvykla a mam ji ráda :D Hlavně to není nic svetlýho a dá se pohodit v trávě na ležení (i když tenhle typ vazby má teda tendenci se trochu zatrhávat, ale bez toho by nebyla tak nadýchaná.
    Je to už můj druhej šátek od Dekky a doporučuju, česká lokal značka, spíš na těžší děti a přitom jí není moc do ruky, třeba ta Terra není nijak objemná a přitom nosná. hezky příćně pruží (což mi teda paradoxne z počátku dělalo problém)
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    LUCIMO: lenny lamb jsem měla asi hodinu na testování a yla jsem velmi mile překvapená. Bohužel musím konstatovat, že bylo výrazně pohodlnější, než moje Andala. Pak si ho pořídila kamarádka a také si nemůže vynachválit. Je celkově takové měkoučké a poddajné.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    AOTEAROA: Moc děkuju za skvělý tip dnes mi od nich dorazil balíček. Měla jsem vybrané nosítko které měli na stránkách, ale ne skladem. Tak jsem jim minulé pondělí zavolala jestli je možné ho objednat, paní mi slíbila že to zjistí a dá mi vědět, v úterý ráno mi přišla sms, že mi ho objednají ať jim pošlu email aby na mě neměli jen mobil (mail jsem jim poslala a během dopoledne jsme vytvořili objednávku a rovnou i zaplatili což mi obratem potvrdili) no a v neděli večer mi psali že v pondělí dostane dopravce balíček a následují den by měl dorazit. Za mě je to super eshop který když může tak vyjde vstříc a rozhodně mohu doporučit.
    Omlouvám se za elaborát, ale mám z toho ohromnou radost! =)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    KLEVKA: taky chci prave jete, tak shanim info. Dekuji.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    PETUL_KA: také jsem si kladla tu samou otázku.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LUCIMO: lenny lamb jsou moc pohodlne, chvilku jsem mela na prvni dite, nez mi vyrostla dcerka z baby verze... Jen me na nich sere ta cena, ja tehda poridila z druhe ruky to se dalo...
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: divim se, ze si jich neporidej vic, pred mesicem a pul byla cekacka mesic
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    Holky, mate zkusenost s nositky srdíčko a lenny lamb?
    Vyhovuje mi fidella, budu zkouset Lenku, ale u srdíčka a lenny se ki libi barvy.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    AOTEAROA: to je úplně v pořádku. Já jsem si teď říkala že jsem to asi napsala špatně...:D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: promiň, blbě čtu, asi vykojený mozek... Ehm já už se na tohle vlastně nemůžu vymlouvat! Jsem prostě jen slepá ;-)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    AOTEAROA: Andalusie máme půjčenou teď. Proto si přeji to Monilu. Děkuji
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Mohla bych ti půjčit Andalu, ale logisticky by bylo výhodnější, kdyby ti ji nabídnul někdo poblíž. Kdyžtak se ozvi.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    PETUL_KA: volné až za tři měsíce. ;))
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: v Dite v satku maji na pujceni
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda by měl někdo prosím na půjčení na 2-3 dny nosítko Monilu na roční dítě prosím? Pro muže budu kupovat nosítko, rozhoduji se mezi andalou a Monilu. Tak abychom měli srovnání. Bydlím na Praze 6. Sami mi prosím řekněte, co byste si přáli za zkoušku. děkuji.
    PETPET
    PETPET --- ---
    Holky, mam nosici kabat od Loktu she, kupovany loni v rijnu, velikost 42 a je mi ted nejak velkej. Nechcete nekdo vymenit za o cislo mensi? Klidne muze byt i jina nosici bunda...
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KOTENCE: Díky moc. My právě zvažujeme koupit třeba rozšiřovač od maggionu, kterej je i cenově daleko příčetnější, ale říkali jsme si, zda náhodou kvalita nekoreluje s cenou, tak je super, že máme autentickou recenzi.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JANISKA: Skoro za litr koupis original bio roztahovak, kterej ale moc nedrzi a shrnuje se pod bundu a tak. Ja ho koupila na podzim a vecne se drchal diteti pod zadkem zachycenej za obleceni, takze jsem skoro nebyla schopna nasadit dite sama. Je to jen takovej obdelnik s poutkama, co se ma pripnout k vnitrni strane manducy, kolem nozicek je to zesileny, aby to rozsirilo sed. Material mi pripada desne tenkej a klouzavej, za ty prachy fakt legracni udelatko...
    Radsi bych si to nechala usit z pevnejsiho platna s poradnym pripinanim, imo to neni zadna veda.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KOTENCE: Pardon, hledám si info k rozšiřovačům na manduku a koukám, že s nimi nemáš dobrou zkušenost. Můžu se zeptat, proč jste je nevyužili? Je to nepohodlný, nebo nějak nepraktický? Malý bude rok, manduka už je jí zjevně malá, ale muž se jí nechce vzdát, tak by prej ty rozšiřovače bral. Nemáme s tím ale zkušenost a nikoho s nimi neznáme, tak nevím, zda je tam nějaký háček.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam