TAPINA: dobrá, tak sis povzdechla, že se vyrábí spousta šátků (a doplňků k nim) dražších než jsi ochotná zaplatit, tak sis nechala svou starou Manduku, a nech ostatní ať si kupují drahé šátky jak chtějí :) nesouhlasím s tím, že se levné kvalitní nedají sehnat. Myslim si že nabídka je teď brutálně široká a každý si najde to svoje, akorát stejně jako všude kde je velký výběr - to vybrání je náročné. metody jsou stále stejné, nechat si od někoho poradit, třeba od prodavačky v obchodě nebo eshopu, nebo koupit/půjčit od kamarádky, nebo si prostě něco levného, co se mi líbí, koupit a neřešit že tam byla i dražší nabídka.
pokud by měl někdo problém sehnat levný šátek, tak zde je například fb skupina s prodejem šátků do maximálně 2000 Kč:
https://www.facebook.com/groups/104970086620920/
a v eshopech se dá jednoduše vyfiltrovat nabídka dle ceny, zkusila jsem to ve třech nejznámějších eshopech a do 2000 mi to našlo desítky různých modelů. orpavdu si musí vybrat každý.
co se týče nosících bund například, tam je složitější výroba a nemyslím si, že za pár korun lze sehnat kvalitu. jak tu ale psala spousta žen, většinou tyhle speciální věci nejsou potřeba. to jen některé z nás jsou magorky a musí mít všechno, že... j mám třeba nosící mikinu, kapsu, bundu, svetřík atd... ale nezbytné to není.
tím bychom diskuzi o nedostupnosti šátků asi mohli uzavřít :)