• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    IFKA
    IFKA --- ---
    ANGIOLETTO: určitě dá, kamarádka to tak udělala a já a muž částečně v kombinaci s velkým vlněným šálem taky. ale na hory bych tak nešla.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    SIMCIIQ: Hale mně sedí dobře, myslím že jsem brala L, kt tak jako normálně nosím, mám docela velký prsa a super. Jen doporučuju si nechat udělat tu kapucku rozepínání, ne přetahovací přes hlavu. I když objednávala-li bych to teď, asi bych to brala bez kapuci pro dítě, ptže tu dětskou jsem použila fakt jen párkrát, když usnula, při bdělém stavu ji to překáželo ve výhledu :).
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MYRTHIE1: můžu se zeptat, jak sedí ty kabáty shara oi punk ? Mám o něj zájem, ale nejsem hubená a chtěla jsem si ho koupit ted na zimu před porodem, že bych do vsadky pro mimi hodila pupek s mimi :)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    To by me zajimalo, cim je způsobena ta spokojenost/nespokojenost. Jestli štěstím na Dobry kus, nebo náročností druhe strany?
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    ja uz jsem to jednou psala a tak s tim nechci furt trolit, pac AW tu zjevne neni nikterak oblibenej, ale ja mam od nich softshell.bundu, tu teplakovku s napletem a zavinovaci bambus.svetr, a se vsim jsem maximalne spokojena (svetr i mikinu ma sestrenice a tez max.spokojenost).
    dokonce tak, ze kdyz to bylo aktualni, fackovala jsem se pres ruce abych si ten svetr a mikinu nekoupila i v jine barve (u bundy jsem bohuzel selhala, tu mam vazne 2x). sedi mi to totiz naprosto perfektne i pro bezny noseni.
    mam 180cm a svetr XS (bundu S, mikinu XS), sestrenice je o dve hlavy mensi, zato pri tele, a svetr a mikinu ma tez XS - v obou pripadech spokojenost s velikosti maximalni.
    zadny zmolky jsme nezaznamenaly ani po opakovanym prani (pravda, zatim to bylo prany asi 4x). a to ja to peru na prase - sice 30°, zato v pracce a Persilem nebo Arielem, coz jsou z moji zkusenosti uplne nejhorsi prasky co se niceni tkanin, barev, napisu a tak dale, tyce.
    pravda je, ze ten svetr ma nevkusne reseny zakonceni tech okraju, a to jakymsi volankem, ale kdyz je to cloveku akorat (takze dost natesno a material je napnutej), tak se ty volanky tak nejak natahnou, ze mi to vubec nevadi, nebot temer nejsou patrny.
    jediny, co me kvalitou zklamalo, jsou ty capacky/valenky pro dite, nebo jak se to jmenuje, fleece a vlna uvnitr. to jsem prala jednou, v sitce, v patricnym prostredku a na 20min rezim, a zezmolkovalo to tak, ze to vypada jak po treti generaci prinejmensim (ale je mne to jedno, nejspis jsem to nemela prasit v pracce, nevim).
    nechci je nejak obhajovat, maj to priserne drahy a taky maji na kokot dostupnost, ale ja jsem teda fakt spokojena...
    KAREN
    KAREN --- ---
    KAI: ten jejich zavinovaci svetr je nakej zakletej, koukam ;/ me fascinujou jejich veci jako upletovy tricka nebo "limitovany" od pohledu nicmoc sukne, to si muzou koupit snad jen totalne skalni fanynky. na druhou stranu maj novej softshellovej kabat, kterej nevypada zle; otazka co ten material - tipuju neco podobnyho jak LoktuShe a tu bundu jsem teda musela nadvakrat impregnovat a modlit se, aby na tom voda jakz takz stala a nemela jsem ramena durch...
    KAI
    KAI --- ---
    AW mi taky ani kvalitou materiálu nebo střihem nepřijde odpovídající ceně. Tváří se to luxusně, ale třeba bambusový zavinovací svetr mě dostal do kolen, jakej to byl neforemnej hadr na zem. Velikosti taky vůbec neodpovídají, několikrát jsem musela měnit, mají to předimenzovaný.
    KAREN
    KAREN --- ---
    LUCIMO: jinak souhlasim, ze je to drahy. ale tak nejak nevidim u ceskejch vyrobcu nejakejch koukatelnejsich nosicich kousku (vcetne funkcniho obleceni pro deti) moc rozumnejsich alternativ. jako Jozanek, Adelaide nebo jakseto dobry, nicmene...
    KAREN
    KAREN --- ---
    LUCIMO: aha. mozna mam vetsi stesti.
    nevim, jakou mikinu mas na mysli, ale s tou "teplakovkou" s napletama jsem strihove spokojena - naopak mi pekna prijde, oproti tomu, co jsem vsude mozne zahlidla a potkala. material je druha vec, celkem to zmolkuje a mam za to, ze prani na 30 ° dopsali az pozdeji...
    vlnenej kabat je taky fajn - mam ten modrej, sezonu prezil bez problemu, jen jediny, co povolilo, byl "spodni" knoflik (kterej jde snadno prisit) a knoflik od Cnoffs. krom toho, ze se odsroubovaval (na ten tah "privazanyho" decka zrejme neni stavenej) a bylo treba to trochu hlidat, se mi ve finale zlomil ten "drik" - nakonec jsem komunikovala primo s tou firmou, ktera se dusovala, ze to je vada materialu, a slibovali nahradu zdarma (drobny detail, ze tou dobou nemeli skoro nic skladem... ;P). a ma hezkou a asi celkem kvalitni podsivku.
    pak jsem mela pro dite valenky v "light" a vlneny verzi a ty jsou taky fajn.
    TK_
    TK_ --- ---
    Kde si lze v Praze vyzkoušet různá nosítka na větší děti? Tula Toddler, Beco Toddler nebo něco podobného?
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    KAREN: nechci byt ošklivá, ale mne teda aw těžce zklamalo. Ze mikina neni žádný krasavec, to bych pochopila, ale objednala jsem si kardigan a to byl teda kus hadru, neobsity, rukávy úzké (ne, nemam paže silnější, nez zbytek těla). I tech slevových 820,- mi prislo tak dvoj az trojnásobek, co bych za vec tehle kvality byla ochotna dat. Přitom ta svetrovina nebyla marna, ale provedení, des běs. A stejne tak saty od “jakomama”, ktere jsem brala taky pres AW. Po prvnim vyprani se odparal jeden rukáv ( jen takove to zahnuti) a barva taky citelně vybledla. Strihove se mi moc libi, chtela jsem si objednat dalsi, ale po vyprani jsem objednala radsi z asosu mamalicious. Sorry, rada podpořím ceske firmy, ale ne na úkor kvality.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ANGIOLETTO: vidělas vlněný od Angel Wings?

    Maminky nosí – Vlněný kabát Angel wings | rehanajezkova.cz
    http://rehanajezkova.cz/maminky-nosi-vlneny-kabat-angel-wings/

    ještě maj modrej a šedej. teda měli - ale tipuju, že je (nebo podobný) zase budou šít. případně zkusit hledat/vyčkat, jestli ho někdo nepustí...
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Mimochodem, kdyby někdo chtel ošahat nějaké (spis základnější, bavlněné) šátky v Praze, tak v Biooo v kotve mají Moishu a Fidellu, plus nosítka JPMB, Manduca, caboo a Fidella s příslušenstvím. Mají to ve 4.p. Ceny jsou standardní, moisha stejná, jako na webu
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    KLEVKA: Dekuji!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LUCIMO: mela jsem sestku indajani binni violet a byl bozi. Nosila jsem v nem tak rocni a neco anezku a byl moc fajn. Je to satek na vetsi deti, je prijemne nosny. Jak se bude pracovat s rs nevim, ale s dlouhym to chtelo chvilku cviku, nez to clovek chytl do ruky....
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    KAI: Já právě odchodila zimu v tý bundě od Shary, což je zimní softshell a celou zimu sem pod tim měla jen triko, max s dlouhým rukávem a pořád mi bylo příšerný vedro, to samý dítě, jen body s dlouhým rukávem a taky byla pořád teplá. Ale mě se s porodem změnila termoregulace, takže mi je furt vedro a dítě je teplokrevný po tátovi :)
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    PETUL_KA: Diky za odpoved.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    IRINASH: syn ji mel, nosenej byl hodne, operace po 2. roce v FNM. nemyslim si, ze to na to ma vliv, ale nejsem doktor.
    KAREN
    KAREN --- ---
    KAI: a na druhou stranu se musi vychytat ta spravna doba, kdy se do nej uz fakt navlict, aby clovek nebyl zpocenej jak mys ;p syntetika, sestimsmir ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam