ja uz jsem to jednou psala a tak s tim nechci furt trolit, pac AW tu zjevne neni nikterak oblibenej, ale ja mam od nich softshell.bundu, tu teplakovku s napletem a zavinovaci bambus.svetr, a se vsim jsem maximalne spokojena (svetr i mikinu ma sestrenice a tez max.spokojenost).
dokonce tak, ze kdyz to bylo aktualni, fackovala jsem se pres ruce abych si ten svetr a mikinu nekoupila i v jine barve (u bundy jsem bohuzel selhala, tu mam vazne 2x). sedi mi to totiz naprosto perfektne i pro bezny noseni.
mam 180cm a svetr XS (bundu S, mikinu XS), sestrenice je o dve hlavy mensi, zato pri tele, a svetr a mikinu ma tez XS - v obou pripadech spokojenost s velikosti maximalni.
zadny zmolky jsme nezaznamenaly ani po opakovanym prani (pravda, zatim to bylo prany asi 4x). a to ja to peru na prase - sice 30°, zato v pracce a Persilem nebo Arielem, coz jsou z moji zkusenosti uplne nejhorsi prasky co se niceni tkanin, barev, napisu a tak dale, tyce.
pravda je, ze ten svetr ma nevkusne reseny zakonceni tech okraju, a to jakymsi volankem, ale kdyz je to cloveku akorat (takze dost natesno a material je napnutej), tak se ty volanky tak nejak natahnou, ze mi to vubec nevadi, nebot temer nejsou patrny.
jediny, co me kvalitou zklamalo, jsou ty capacky/valenky pro dite, nebo jak se to jmenuje, fleece a vlna uvnitr. to jsem prala jednou, v sitce, v patricnym prostredku a na 20min rezim, a zezmolkovalo to tak, ze to vypada jak po treti generaci prinejmensim (ale je mne to jedno, nejspis jsem to nemela prasit v pracce, nevim).
nechci je nejak obhajovat, maj to priserne drahy a taky maji na kokot dostupnost, ale ja jsem teda fakt spokojena...