• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    STARDAY: jsou zanošené
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    Mimochodem, pripojila jsem se do te facebookove skupiny a koukam, ze nosene satky se prodavaji za temer stejne ceny, jako ty stejne, ale nove. Cim to je?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    AOTEAROA: Dik!
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    STARDAY: někdo dává do sušičky čistě bavlněné šátky a někdo dokonce i Tekhni s repreve, které je povolené od výrobce. Já bych se toho u čisté bavlny nebála, jen to dej na nějaký šetrný program.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    Holky, neměla byste některá na půjčení na příští víkend, tj. 14-16.9., sluchátka proti hluku? Resp. chceme jet na Melník na Vinobraní a chtěli bysme na Xindla a Wohnouty, myslíte, že je nutný je dávat tomu našemu 18 měsíčnímu dítěti, když samozřejmě nebudeme vepředu? Hlavně ona si je určitě nenechá v bdělosti na hlavě, takže půjde o dobu, když usne..
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    Zkousel nekdo dat satek do susicky? Mam pujceny girasol s diamantovou vazbou a uz by opravdu potreboval vyprat. Ale nemam zadny nahradni zatim
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERONIKAEMA: Zmrzlina je fakt nádherný šátek :-) chválím výběr. Pro mě by to nebylo, nehodila by se ke mě, ale je krásná a pokud vím tak jsi blond a určitě vám moc sluší. To že má skvělé vlastnosti ani nezmiňuju :-) podle mě ideál na takto velké dítko.

    Já si nakonec nechala sice dva šátky od Moishy, nosím vlastně už jen jeden se svým 17m synem, teď jsme hodně moc nosili na dovolené, kam jsme si nějak nevzali kočárek a navíc syn odmítal spát víc než 3 cm ode mě, takže každý večer hodiny a hodiny v šátku. Měla jsem s sebou i nosítko, ale to je rozhodně lepší na výlety než na sezení u stolu, kde se hraje Dixit :-)
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Už jsem si myslela, že přišel náš nosící důchod, protože poslední čtvrt rok se dcerka (17m) prakticky nechtěla nosit. Tak jsem prodala svůj šátek a nechala si jen látkové nosítko (i když je do tří let, je dost nepohodlné). A samozřejmě jako naschvál se po očkování dcera začala chtít zase nosit. A navíc máme jet přes půl republiky dohodnout termín operace hemangiomu a rozhodně si cestu tam a pobyt v nemocnici neumím představit bez šátku. Tak jsem začala koukat po nějakém na mou 12kg princeznu. Když jsme se v soutěži Dekka umístily na druhém místě a dostaly 50% slevu na šátek, bylo jasno. Nejdřív jsem chtěla Adel, ale ta prej trpí na nitky. Psala jsem si navíc s Martinem, kterej mi ihned odpověděl a ochotně radil ve 22:30 hodin (!) s výběrem. Vzhledem k tomu, že chceme druhé mimčo, poradil mi Ice Cream, 320g 100% bavlna, kterej je nosnej, ale zároveň jemnej. Šátek je fakt jako obláček, dcerku skoro necejtím a na rozdíl od nosítka mě nikde nic netlačí. Vůbec se nemusel zanosit nic, skvělej byl hned. A navíc se mi ta barevnost hodně líbí. Dcera se s Dekkou sžila hned a furt mi ji nosí. Včera jsem byla na Dekka srazu, seznámila jsem se s úžasnou majitelkou paní Ivanou, se kterou jsme si padly do noty a osahala si Naty a Revu. Ty snad unesou i slona. Jsem ráda, že jsem vás poslechla a nakonec se rozhodla pro Dekku.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SIRIA: az kdyz mi prislo, ze v ni sedi tak, jak by sedet mely (podobne jako v satku s kolenama ven)...u mych extremne velkych deti to byl tak ten 5., s jistotou sesty mesic. (obe v 6,5m 71cm, jedna 8,6kg druha jeste o kilo vic)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    Ja jeste doplním svou nevyžádanou recenzi AW. Kromě toho, ze jim trvalo dodání, trvalo jim i vracení penez. Po potvrzenem prevzeti vrátili peníze az po me urgenci téměř po trech tydnech. ( což je nezákonné, maji lhůtu 14 dni) asosu vracení penez trvalo tri dny (převod z Anglie). A mimo jine, saty jako mama, kupovane na AW po dvou vypranich maji uplne jinou barvu a u rozparku pousteji ze svu očka. Staly sedm stovek, ale nejak nemam chut resit s AW reklamaci, protoze jsem z nich tak nejak celkove znechucena.
    KAREN
    KAREN --- ---
    NUDLINEK: wow. na to, ze se s tim neda nosit na zadech, celkem vostry. ale zrejme zvitezil styl ;)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    nedavno se tady resily hezke kabaty na zimu.. tak Mama by segra ma ted na letosek fakt krasnej, jen ta cena uz tak krasna neni no :)

    http://www.mamasegra.cz/e-shop/114-mama-raincoat-noseni-vpredu-zimni
    SIRIA
    SIRIA --- ---
    STARDAY: Díky! do té novorozenecké vložky se mu taky vůbec nechtělo a stejně už jí nepotřebuje.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    SIRIA: tak od těch 3 měsíců, když už nebyla potřeba ta novorozenecká vložka. dceři, ani synovi nevyhovovaly ty nohy vevnitř
    SIRIA
    SIRIA --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat od jakého věku dítěte jste používali manducu?

    Dostala sem nedávno od kamarádky. Malýmu budou 3 měsíce, váží necelých 6kg. Zatím ho nosím v šátku a nosím ho hodně. Nosítko používám, když potřebuji někam vyběhnout na chvíli. Na té manduce píšou od 3,5kg, což měl týden po porodu. Eva Kiedroňová v knize Něžná náruč rodičů, píše od 9 měsíců ( což mi příjde přestřelený zas na druhou stranu). Nerada bych mu nějak zavařila předčasnym nošenim v nosítku.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GUDRUN: zkušenost s AW je podobná. Imho jde i o to že to má sedět i na roční dítě, to je ti to pak celkově menší než s novorozencem. Doporučuji rozhodně volit spíš menší než větší velikost.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    dneska jsem si zkousela mikinu a bundu Adelay a prijdou mi ty jejich velikosti hodne velkorysy. Ale jinak pekny veci! Jak je na tom Angel wings? Snazim se klofnout z druhy ruky a neni vzdycky moznost zkouseni, ale pri tech cenach i noseneho to fakt nechci riskovat :-/
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    IRINASH: Kdyby jeste nekdo v budoucnu hledal klicove slovo hydrokela: vcera jsem byla se synem na detsky chirurgii a doktorka rikala, ze noseni vubec nevadi.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SOLEI: Práce ne, ale starší tříletý batole třeba na vycházce jo :)
    Ty úvazy zkusím naštudovat, je fakt, že jsem se zasekla na dvojitým kříži a batohu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam