Už jsem si myslela, že přišel náš nosící důchod, protože poslední čtvrt rok se dcerka (17m) prakticky nechtěla nosit. Tak jsem prodala svůj šátek a nechala si jen látkové nosítko (i když je do tří let, je dost nepohodlné). A samozřejmě jako naschvál se po očkování dcera začala chtít zase nosit. A navíc máme jet přes půl republiky dohodnout termín operace hemangiomu a rozhodně si cestu tam a pobyt v nemocnici neumím představit bez šátku. Tak jsem začala koukat po nějakém na mou 12kg princeznu. Když jsme se v soutěži Dekka umístily na druhém místě a dostaly 50% slevu na šátek, bylo jasno. Nejdřív jsem chtěla Adel, ale ta prej trpí na nitky. Psala jsem si navíc s Martinem, kterej mi ihned odpověděl a ochotně radil ve 22:30 hodin (!) s výběrem. Vzhledem k tomu, že chceme druhé mimčo, poradil mi Ice Cream, 320g 100% bavlna, kterej je nosnej, ale zároveň jemnej. Šátek je fakt jako obláček, dcerku skoro necejtím a na rozdíl od nosítka mě nikde nic netlačí. Vůbec se nemusel zanosit nic, skvělej byl hned. A navíc se mi ta barevnost hodně líbí. Dcera se s Dekkou sžila hned a furt mi ji nosí. Včera jsem byla na Dekka srazu, seznámila jsem se s úžasnou majitelkou paní Ivanou, se kterou jsme si padly do noty a osahala si Naty a Revu. Ty snad unesou i slona. Jsem ráda, že jsem vás poslechla a nakonec se rozhodla pro Dekku.