• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AOTEAROA: jakoze se ted daji satky sehnat levne? dobra zprava. pro kupujici teda.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SOLEI: každopádně prodávají se teď dost blbě i známé a pěkné šátky, takže ti držím palce, ale spíš počítej s těmi polštářky... :D anebo budeš mít štěstí a třeba prodáš.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SOLEI: neřeš, že máš neznámou značku a a nahraď známost značky svými dobrými fotkami a popisem, který bude lákat ke koupi.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: beru zpet, vidim, ze je mas v trzisti
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SOLEI: a nechces to zkusit tady? :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SOLEI: fan stránky značek jsou nejlepší, takže záleží co prodáváě, některé značky nemaj skupinu nebo to tam je mrtvé. pak ty největší skupiny, nicméně doporučuju si na to vyhradit trochu času a v klidu si to u počítače pročíst a umístit dle pravidel, která si pečlivě přečteš. většinou stačí jít v té skupině do sekce fotky, fotoalba, najít příslušné album (obvykle označené velikostí šátků) a tam v popisu alba najdeš návod, jak fotku umístit, aby ti ji nevyhodili, především musí mít všechny náležitosti (jako první slovo VOLNÝ, dále cenu, stav, vlastní fotku šátku. neprodávat umístěním fotky přímon a zeď nebo komentováním cizích inzerátů.

    zkoušela jsem i bazoš atd, páč ne každý je v nosících skupinách, ale došla jsem tak nějak k závěru, že šátky nad 1500 kč si kupují jen nadšenější nosičky v těch skupinách a na bazoši frčí jen ty nejlepvnější šátky a visítka.
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    SOLEI: zkus prodávat v jiné, méně diktátorské skupině, než je "nošení dětí - prodej" :) nejlépe se asi prodáva ve fun skupinách konkrétních značek, pak v regionálkách, dál lidi inzerujou i na bazosi, let go apod. Bohužel nejvíc to ale frci v ty, jak nejví promazávaj. Taky tam nelezu, dokud fakt nemuzu prodat jinde.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    ANGIOLETTO: Taky jsem váhala a nakonec jsem koupila a je fakt skvělá. 12 kg unese jako nic. Teď zase váhám nad Jakubem ve 4.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ANGIOLETTO: vítej v klubu :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    GUDRUN: jj to je on..
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Hlasim vcerejsi ulovek z lidlu, tehotensky cardigan ktery krasne poslouzi jako nosici za 250...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CORA_NEILLE: to mi dělá, jen když mám hlad. tesim se, az to dopracujem tak, ze budu moct v šátku i kojit.
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    PROMETHEA: dokud se mi nesnaží omlátit si nos o mou hrudní kost, zvládnu skoro všechno :o)) snad si to postupně sedne
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    CORA_NEILLE: a ještě tu nepadlo, že miminka (děti obecně) jsou naprostý barometry naší nálady. Takže, jestli jsi byla jen trošilinku nervózní, vycítil to.
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    GUDRUN: díky, vytrvám. myslím, že každá úspěšná akce to celé zlepší. Pro nás oba :o))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CORA_NEILLE: můj prcek to taky dělá, když ho dávám do nosítka, někdy klove (hledá bradavku), někdy se vzteka. při nasazování pohupuju a nespecham. krom jedné situace se vždycky do 5-10min uklidnil. a v te jedné mel už hlad, sice nečekaně brzo, ale přece. věřím, ze se to podda i u vas.
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    KLEVKA:
    AOTEAROA:
    on byl možná vážně problém v tom elastickém šátku, druhý pokus v normálním mi usnul už doma. Snad jsem to nezakřikla :o)) budu pokračovat v tréninku
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CORA_NEILLE: ono to pravé bývá naopak, že to začne fungovat až venku ;-) řekni si že tomu dáš 15 minut chůze nebo dva bloky kolem domu, a uvidíš pak :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam