GUDRUN: ahoj, možná jsi chybu neudělala.
Za mne bych šla do bavlny. A nosnejsiho šátku. Kvůli chatě. Šátek se líp pere, první věc co udělá dítě na lesní cestě je to, že se na ni vyválí, nositkem se hůř čistí, do lesa budeš s prenasedlem chodit dlouho, pokud nekoupíte krosnu, budeš cca do tří let a mozna ještě déle nosit pro jistotu s sebou něco v čem dítě poponeses. Repreve změkčuje šátek, ve vyšší gramazi se chová jako tenčí, ale to časem nebudeš potřebovat, budeš potřebovat pevného bytelnejsiho soumara . Osobně repreve nemusím, dělá zmolky a mně to rozrušuje (už se vidím jak odstrihavacem žmolku čistím osm metrů látky).
Šátky na celonosici období v pohodě stačí na klidné spokojenější dítě , které sedí a je rádo že se nese. Můj čtyřletý se báječně nosí v šátku 220 g (na fotce vlevo) na rok a půl starou holku mám 240 s kroucenými nitěmi (působí bytelnejsim dojmem) a 340 klasickou, protože by z té 220 vyskočila. Ale popravdě, ta 340 už je hodně, uvažu s ním Christinu nebo kříž, ale poppin's mi nejde protože se fakt blbě dotahuje. Optický mezi tím vlevo a uprostřed není skoro rozdíl, ale v ruce se chovají jinak.