• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    GLOBALISTA: Aby nezapadlo, šátek s vlnou je na zimu, co se tepelných vlastností týká, super!
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    SUFFOCATE: Mám z druhé ruky kabát v kombinaci vlna bambus, ale už se neprodává. Myslela jsem si, že ho už tento rok prodám, ale ještě minimálně sezonu se mnou zůstane.
    V kombinaci s šátkem s vlnou jsem celou zimu chodila jen v triku s dlouhým rukávem a mimino v bodyčku a punčoškách, v nejhorších mrazech jsem miminu přidala jedno tričko a sobě tenký svetr na rozepínání.
    Po této zkušenosti (pořízeno az na třetí - poslední dítě) bych rozhodně nelitovala investice do nového kabátu, pokud by mi opravdu "sednul". Já ten svůj našla náhodou a do teď si ho nemůžu vynachválit (i když na začátku zklamání z drobných nedodělků - lze vyfiltrovat). Letošní zimu bych v něm odchodila, i kdybych už nenosila vůbec.

    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SUFFOCATE: pokud myslíš že ti bude opravdu zima, doporučila bych nosicí svetr. Ten merino od loktushe je super, ale hodně drahý. Tak někde sehnat něco podobného? Moc nevím. Nechávám si ho na další dítě, i když jsem ho loni skoro nevyužila, je v tom fakt vedro a zima u nás byla mírná. Obvykle jsem nosila Angel Wings mikinu, která je dost teplá, a na to zateplenou softshell nosicí bundu co mám od Adelay. Ta mi úplně nevyhovuje a asi ji budu chtít prodat, ale zatím nemám nic náhradního, nosím jo teď normálně, bez vsadky. Napadlo mě ti ji dlouhodobě zapůjčit, Le je obří a nemá naplety na rukávech, moc by ti asi nepomohla.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SUFFOCATE: jinak info najdeš na fb ve skupině Aloe Nosítka
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Děkuju holky, kouknu na to!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SUFFOCATE: já bych řekla, že určitě, nemůžu najít ten příspěvek na fb, kde jsem o téhle vsadce poprvé slyšela, ale ta holka tam určitě měla už větší dítě. Zkusila bych se samozřejmě zeptat distributorky, sama nosí, bude to vědět :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SUFFOCATE: My teď v lokální skupině testovaly vsadku od Bellyboo. Dělají více velikostí a jsou schopni udělat ji na jakýkoliv zip na bundě.
    Už teda moc nenosím, ale mám softshellku od bonprixu (dneska jsem pod ní měla něco mezi trikem a lehčím svetříkem a bylo mi neuvěřitelný vedro i bez dítěte na sobě).
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    CAMELLA: nad tím jsem také přemýšlela, jen si nejsem u vsadky jistá, jak se mi tam vejde pak už větší dítě? Dceru jsem nosila cca do roka a ke konci už jsem ji bez postranních zipů na nosící bundě pod ni nedostala. :/
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SUFFOCATE: typicky nyx odpověď - ale před týdnem mi dorazila univerzální vsadka ruské firmy Guslenok, dá se jednoduše všít do jakékoliv bundy a je designovaná na ruskou zimu :). Má vyndavací vložku do zimy, takže zaroveň jde použít i teď.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Prosím Vás, neměly byste tip na nějaký nosící kabát nebo bundu, ale opravdu hodně teplé? Vím, že se tady nosící oblečení občas řeší, ale nějak nemám energii se tím hrabat. Mám kabát z Bonprixu, není to žádná super kvalita, ale stačí mi to. Jen není moc teplý a potřebovala bych miminko co nejméně navlékat a jen přes sebe v zimě přehodit teplý kabát. Děkuji! :)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    GUDRUN: kibi uz dela i satkovy
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    GUDRUN: u nás byl do necelehi roku, do 9-10 kg, pak už nebylo pohodlné.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MYRTHIE1: zmerim :). Rozhodne širší než Storch, z toho mě po pár desítkách minut už bolela zada, zatímco tohle nositko včera zvladlo 3 hodinovou cestu (asi 7km, ale šla jsem s kamarádkou a jejími dětmi, takže to holt nebylo na hodku a půl) a dnes sice trochu zada cítím, ale nic hrozného. Je to dobra posilka ;)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    CAMELLA: Prosím tě, jak má to Monilu široký ramenní popruhy? Já ho jednou už testovala, ale nepamatuju si, jak mi bylo pohodlný a jaký přesně bylo a teď jsem našla jedno z krásnýho šátku a protože to bude asi už naše poslední nosítko, tak bych chtěla aby bylo fakt pěkný. A to jsem se nedávno konečně rozhodla, že půjdu nakonec asi do Fidelly, ale štve mě, že prostě ty Fusion Toddlery nemaj moc hezký designy :(
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    CAMELLA: to se neboj, brzo nejaka pujde do světa.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUCIMO: jáj, naty je krásná ;). I když musím říct, ze moje láska je Carmen, ale to jsem už vzdala, že by se třeba ke mě někdy dostala
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    CAMELLA: ani nevim, ze je v Praze Krakov. :-)
    Ja jsem pink punk chtela Hlavne proto, ze mam Naty. Tak abych porovnala, co je hezci. A to co by se mi libilo min, by slo do světa.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUCIMO: jo, jsem klasická nyxovská pragocentristka :). Jeste navíc, když jsi napsala Krakov, první mě napadlo to pražské OC, jsem marná :-DDD
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    CAMELLA: eeej, my se asi nesrazime, děvče.
    Mam vas trochu z ruky. I kdyz...ve ctvrtek jedu s miminem na obed do Krakova. Tak Praha uz neni o moc dal.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUCIMO: Nene, mam 6;). A pokud bude nějaký sraz, pujčim ji na oňuchání :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam