• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    CAMELLA: Andalu jsem snad také nikdy nezkoušela, ale měly jsme zumbuccy v regio skupince a holky z ní byly vcelku nadšené, zejména v rámci poměru cena/výkon.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: přijedu, byla to fajn návštěva :))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LENZIE: vzhledově mi přišly podobný andale, ale tu jsem neměla půjčenou, tak nevím. Každopádně byly dost pohodlné a jsou zatím relativne levná, tuším cca 2500 pokud šijou z tvého šátku
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LENZIE: já jsem nedávno viděla holčičku s panenkou v šátku! Bylo to strašně skvělý
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: Tyjo já ti mohla dát vyzkoušet moje rostoucí Lenny Up, no ale vzhledem k tomu že jsem ti neukázala ani šátky... Asi musíš přijet znovu :-D
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    CAMELLA: Testování Zumbucca nosítek mi uteklo a doteď mě to fakt štve, protože na pohled vypadaly fakt dobře.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Mě včera hodně zaujaly nosítka zumbucca, musím říct, že v porovnání s mým MoniLu bylo ještě o ždibec pohodlnější a šijí i z šátku zadavatele..
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    A náš malý nošenec si díky testování mohl vyzkoušet, jaké to je mít někoho na zádech. Musím říct, že to mělo úspěch - jednu chvíli jsem se začala obávat, že ho snad ani nevrátíme, protože T. odmítal nosítko sundat.
    Nosítko Mia pro panenky máme půjčené v rámci testování nosítka Mia Maxi :)

    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Tak já jdu zase po nějaké době s recenzí :)
    Tentokrát jsme zkoušeli nosítko Lenka Toddler určené dětem od 18 měsíců.
    Doma máme nosítko stejné značky - Lenka2 rostoucí, tak jsem mohla porovnat.

    Tedy: nosítko je opravdu velké. Ramenní popruhy jsem měla stažené na max. a stejně mi chvílemi přišlo, že mi z ramen kloužou. Tobiáš je stále žížalka (27 měsíců, cca 90 cm, 11,5 kg) a přišlo mi, že by do něj také potřeboval trochu dorůst. Lenka nosítka mají pohodlný bederák, který dle mého patří spíše mezi pevnější, ale to mně osobně vcelku vyhovuje. Nad čím teda moje srdce ale opravdu zaplesalo, je šátek, ze kterého je nosítko vyrobeno. Velmi příjemný a ty barvy... No, prostě nádhera :)

    Tento týden budeme testovat ještě Lenka Onbuhimo a Mia Maxi s Mia zateplovací kapsou, tak případně postnu další recenze ;)

    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    AOTEAROA: já to beru tak, že jednu ruku mám na zvedání a sundávání věcí nad hlavou a druhou ruku na jemnějí manipulacipřed sebou a dole :o)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AOTEAROA: omezenou hybnost mám ale je to bezpečnější, a přece jen ta ruka volná je... mě to bavi
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: vyzkousim doma a poreferuju ;)))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: tyjo nevím, to mi teda nepřišlo, ale je fakt, že na srazu jsem si nalevat čaj nemusela ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: ovšem pokud pak nechceš náhodou něco dělat... Třeba hýbat tou rukou, na jejímž rameni máš roztazeny šátek. Ani čaj si tou rukou nenaliješ :-D fakt jedině na těch pět minut a odložit nebo doběhnout k plotu pro balíček a zase domů. Což můžeš mít dítě v ruce.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    CAMELLA: Hmmm. Zni to dobre. Ja jak to zkousela z dlouhyho satku, tak se mi to blbe dotahovalo
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    STARDAY: mam doma na vyzkoušení RS dekka, dneska jsem to zkoušela s instruktazi a fakt to je dost pohodlný, když to roztahnes a mas dost nosný šátek
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    STARDAY: takhle roztažený přes rameno to šlo. samozřejmě ne tak pohodlný jako normální uvaz. ale na rychlý volný ruce nebo zklidnění a uspání pretazenyho mimina dobrý. na hodinový nošení bych tech 6kg nechtěla. a u menšího jsem měla pocit, když jsem to zkoušela, že tam ještě hezky nedrží, že ho to nepodpoří tak, jako klasickej úvaz a že je sám ještě málo zpevnenej.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    GUDRUN: a bylo to pohodlny? RS me laka kvuli snadnymu navazovani, ale bojim se, ze by me bolely zada. dneska jsem zkusila na stranu takhle navazat normalni satek pres krouzek a prijemny mo to moc nebylo. ale bylo to strasne hmoty :D
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    IFKA: dik za tip mrknu ikdyz aw se mi teda nelibi....
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    rozhodla jsem se začít používat RS, na rychlý volný ruce a uspávání přes den. Sice se mě prcek trochu drží jak opička, asi byl málo dotaženej, ale jakmile jsem začala luxovat, krásně vytuhl. Vím, že mám sponu moc nízko, příště lépe :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam