• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: nemam problém ani poslat poštou za poštovný, já ho teď stejně nosit nebudu :)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    CAMELLA: to ses hodna, diky! akorat ja nejsem z Prahy, coz celou situaci vubec nezjednodusuje...
    AOTEAROA: jakoby dik:D
    to je pruser; stvrzeni toho, ze caboo za moc nestoji, je vstupenka do sveta Musim dal utracet pac nejde jinak! to je mrzute to je mrzute:D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: chceš půjčit na novoše pevný šátek 50 na 50 bambus/bavlna na zkoušku? Ten by měl byt mnohem méně potivy :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PISISKVOR: neděláš nic špatně. navíc já mám srpnový mimino, takže jsme byli úplně durch furt. to provesovani teda tolik nebylo, ale ten pocit jistoty, co mám v pevném šátku, taky ne. ven jsem se s ním bala. tudíž myslím, že když už ho máš, je to na první nošení doma ok řešení, ale jakmile si troufnes na něco jinýho, tak pryč s tím :-)
    JONKA
    JONKA --- ---
    GUDRUN: já si koupila Kibi asi dva týdny zpátky a jsem nadšená. ale z nosítek jsem jinak zkoušela jen manducu a štorcha, takže je možné, že by jiné byly ještě lepší, ale nechtěla jsem to zase přehrotit jako s šátkama, za které jsem nakonec dala docela majlant (respektive několikrát víc, než jsem původně měla v plánu :D), a teď jsem s překvapením zjistila (malý má 7 měsíců a 11 kilo), že to nosítko je mi o dost pohodlnější než šátky a budu ho zřejmě využívat mnohem víc. a taky se mi teda Kibi líbí asi víc než jiné. takže jestli máš vybrané nějaké hezké a navíc šátkové, nemusí to být úplně špatná volba, jenom ať to tu taky zazní.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PISISKVOR: mno, hodit ze skály a konečně si pořídit nějaký krásný šátek na novoška :-D
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    delam neco spatne?
    trochu jsem filtrovala, takze asi ne, ale ujistila bych se zda to nelze nejak ovlivnit (krom prodani:D)
    nositko caboo:
    - splavenej jak kun je v tom podle vseho kazdej, ale to je takova "banalita", neresim a do jara se zvesela potim dal (i kdyz po 30min+ noseni v domacich podminkach jsem automaticky zrala na sprchu a prevleceni)
    - mnohem horsi je, ze se to svinsky provesuje, ale uplne nenormalne. behem cca pul h mne mala sjede klidne o 10 cisel dolu 3x, takze to musim furt, ale furt dotahovat. to je uplne na (!). jen zminim, ze ma 3,5kg, takze zadny tuke. ze tohle nositko moc neunese, ponevadz je hodne elasticky, to jsem se v recenzich pred nakupem docetla, ale domnivala jsem se, ze toho novosa to v klidu pojme? co vcil? prodat, ze:))
    dekuji.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GUDRUN: Ja mam satkove Eli se zpevnenym bederakem. Je to pracant,maka jako blazen akorat ty snurky a nastavovatka na tom ne kazdymu asi vyhovuje. Ted v blizke dobe ale asi budeme presedat na Skaldino...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    NUDLINEK: diky moc ;)

    Plusy beru jakoze je to ok :)

    Ja uz to noseni zapomnela a nastavovala jsem to sama. Minule mi to na mimi nastavovala pani v obchode dite v satku.
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    SIMCIIQ: ja bych rekla takhle z fotky ze vse ok :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Já bych jeste zkoušela Aloe, Sestrice, LennyLamb a Zumbucca :).
    Jinak jsem slysela podobné reakce jako píše Aotearoa
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    GUDRUN: Já doporučuju zkusit Lenku, měla jsem tu se širokými ramenními popruhy a byla mi strašně moc pohodlná. A ještě bych zkusila Fidellu, já teda měla jen fly tai, ale fusion jsem zkusila jen na rychlo a taky byla super. Naopak třeba Andala, a to jak klasická, tak mei tai, mi třeba vůbec neseděla.
    Pohodlný bylo i Moyo, to je snad slovenský a bylo to dost podobný tý Lence.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AOTEAROA: zkusila jsem Andalu, budu ještě zkoušet Monilu, měla jsem Štorcha, nevím, co dál zkoušet. jsem ochotná hledat, ale šátkové kibi z druhé ruky se často nevidí a mám teď příležitost i v sympatické barvě koupit. ale nechci to uspěchat.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: myslela jsem, jestli třeba na něm něco predcasne neodchází, co bych si měla zkontrolovat a tak.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: Jo na Kibi jsem neslyšela moc nadšené recenze od lidí, kteří zkusili i další nosítka. Ale pro někoho kdo koupí a neřeší je v poho, určitě lepší než visítko, zas jsem to viděla na nějaké silně nalíčené tlusté ženské a dycky mě fascinuje, jak to dítě před tou ženskou trčí do prostoru... :-D
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SKLIBA: případně se nebráním tipům na jiné hezké šátky v podobné cenové hladině vhodné od novorozence (ale nosné, ať vydrží). "Otroka" (indio půlkonopné) a deku (eclipse lennylamb) už mám, tak si chci trochu vymýšlet
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: když ti vyhovuje tak asi nejsou, hodně holek si dřív stěžovalo, že oproti jiným nosítkům je Kibi nepohodlné, ale možná to bylo látkové nosítko a hlavně každému vyhovuje něco jiného.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SKLIBA: zrovna teď se to řešilo u nás ve skupině a Baie bylo vynášeno do nebes, zejména s plush vazbou jsou to prý měkkouši. Jen počítej s tím, že je to tu spíš neznámá značka a prodat půjde asi hůř :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Ahoj všem, mám dotaz - máte tu někdo osobní zkušenost se šátky od baie? Zajímalo by mne, jak moc je potřeba je zanášet. O co mi jde, v létě bude přírůstek, budu si chtít udělat radost a pořídit si něco hezkého (a praktického) pod záminkou nošení novorozence a jsem pekelně líná zanášet fošny. No a po baie koukám už hoooooodně dlouho O:-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    jsou nějaká proti, která bych měla zvážit u šátkového Kibi?
    Měla jsem o víkendu látkové Kibi a byla jsem dost spokojená, prcek 7kg/66cm nebo tak něco.
    Jediné proti bylo, že jsem chtěla šátkové nosítko, a teď mám možnost jedno takové koupit. Díky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam