• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SUFFOCATE: dobrý tip, našla, dívala, jediné, co se mi líbí, je prodané :-/
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Zkusila bych se podívat na FB ve skupině MoniLu - fan club. Nějaká uni k prodeji tam jsou. Také mám uni a jsem moc spokojená.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYRTHIE1: díky, máš pravdu, viděla jsem to na fotce taky, ale už jsem sundavala :-)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    GUDRUN: Jestli můžu, tak já osobně bych dala bederák o ždibec výš a líp podsadila, přijde mi, že ti prcek sedí spíš na bederáku, tj posadit ho prdkou jakoby tobě na břicho (nebo sáhnout do nosítka a zadeček jakoby podrazit). (Jestli je to nevyžádaná rada, tak se omlouvám)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: díky :-D holt ještě uvidím.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: hele teď jsem objela všechny svoje skupiny a fakt, samé mini/mezi/maxi :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: kde? třeba jen blbě hledám... :-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN:
    KAREN: spíš období, já mám Monilu Uni z druhé ruky a v té době jich bylo k prodeji docela dost :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    GUDRUN: jasny. jestli myslis z druhy ruky, tak to bude tim, ze v Monilu sijou Uni teprv od lonskyho podzimu, tak bych tipla, ze nosicky zatim spis nakoupily, nosej a casem prijde prvni vlna prodeje "zanosenejch" kousku...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KAREN: monilu uni, tj rostoucí. Koukám, že jsem jich moc na prodej nenašla, všude nacházím mini nebo meziverzi...
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    PISISKVOR: ja jsem v caboo nosila loni březen az květen, asi. Pravda jen po baraku, nebo kousek k nasim, se psem a teda nebyla jsem zpocena a Aji nijak extrémně s kojencem okolo ctyr kil neprovesoval. A to jsem vetsinou malou nosila jen v kříži, nedavala jsem pres to a i tu treti vrstvu.
    KAREN
    KAREN --- ---
    GUDRUN: maa rostouci?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    tak mám půjčenou monilu a jsem ráda, že jsem do toho šla. je fajn, i myšák spokojeně spí. v Andale se vztekal. sice měli ještě mokrej bederak v Dítěti v šátku, když jsem si ji půjčovala, ale stejně se mi ani nechce sundat. ještě zvazuju zkusit Didyclick.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    CAMELLA PETPET: zeny, brutal! diky moc!:)
    IFKA
    IFKA --- ---
    PISISKVOR: caboo prodáš a jestli nechceš utrácet, do 1500 se už dá koupit něco, co ti vydrží ;)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    GUDRUN: podelne se zlomi ta vyztuha,ze se pak vprostredku muze nam,prostorove narocnejsim,zarezavat do spicku. tak jsem to pochopila ja teda :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SHUKI: mám tu jedno starsi kibi a furt nemůžu pochopit, co a kde by se mohlo zlomit. o tom jsem slyšela, ale fakt nevím, jak to vypadá :-/
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    GUDRUN: lame se bederak. ale ted nevim,jestli uz ten problem nejak ve vyrobe nevyresili,coz bys se satkovym byla v pohode,ty nedelaji moc dlouho. vim,ze sem o tom cetla,kdyz sem shanela svoje,ale je to uz pres rok a nevzpominam si,jestli se lamal starsim modelum nebo novejsim. tak promin za odpoved neodpoved,ale treba Ti to pomuze na co se zamerit.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    MYRTHIE1: Na zapínání bederáku na boku si u řady nosítek u nás v regio skupině stěžuje dost holek. Já mám nějaký absorpční špek, mě to prostě neva :) Nicméně také mi více vyhovuje zapínání na středu.
    PETPET
    PETPET --- ---
    PISISKVOR: jeee mam tu uzasnej satek na novose se lnem!!! Tenouckej, jak pavucina a unese i slona. Na vetsi deti je bohuzel uzkej, ale na minimimi bude bozi! Je od nejakyho id odsud (omlouvam se, ale nevzpomenu si od koho), za 1200,-. Muzu ti ho i pujcit na zkousku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam