• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    GUDRUN: bodíčka mám od duomamas (konkrétně asi ze šátkomanie?), plus teď jsem ještě neozkoušené objednala od zmatly (kombinézu na malýho a kojící tričko pro sebe). Bambus se mi vlastnostmi hodně líbí, ale přijde mi, že je teď nějak módní a ceny jsou vysoké.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    uf. tapeta. pardon
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CORA_NEILLE: kde sepls dobře kupuje bambus na mimina? já mám všechno z druhý ruky, ale bambus takhle vůbec nefrci, a ráda bych na jaro :-)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    nedá mi to. Musím se pochlubit. Prostě musím :-) (snad to bude fungovat správně)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: na packách dole jen ty bavlněný punčocháče nebo ještě nějak zateplujes? když to počítám, tak nahoře mas stejně vrstev a pac má panáček ponožky nad kolena, tak vlastně dole o jednu min dávám. občas dávám normálně bavlnenej overal pletenej a na horách měl fleece s volnejma prehrnovacima packama. ses s těma mm vecma spokojená? mě přijdou takový tvrdší než crawler apod, ale prej sou drzaci
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    CAMELLA: mi zase s jednovrstvou kuklou soplil už v listopadu :o) Na celý den tomu rozumím, to jsou funkční materiály boží. Já musím ještě pořád plánovat výpravy tak, abych nejpozději za hodinu a půl mohla prcka rozvázat, takže jen když jdu někam, kde se budou střídat teploty, tak dostane dospod bambus
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CORA_NEILLE: my jsme se bez merina děsně potily (obě, to není mateřský plurál). Plus tedy já v tenkém merino body nosila i v létě :).
    Nicméně já fakt jezdíme vylety na celý den, ne jen na hoďku na vychazku, takže jsem asi lehce hyperprotektivní (teď jste mi nasadily brouka s těmi dvojvrstvými kukličkami :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: doma jen v RS, proto si zasloužím hezčí, než mám :-))
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    SIMCIIQ: také mám a jsem spokojená, je mi krásně teploučko! :)

    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    Tyjo, já jsem asi tyran. Já všechno nakoupené merino krom dvojité kukly suším ve skříni "až bude zima". Než vyjdem z domu, navlíknu mu něco na nohy (druhé kalhoty nebo návleky) a na hlavu tu kuklu a nazdar... Máme teda bundu s mikinou a já mám jen tričko, tak nemám pocit, že by mrznul.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Já ted oblékám 6,5m holku:
    Merino body manymonths, bavlněné punčocháče, merino navleky MM, merino overal MM, kuklička MM. Na sobě mam mikinu AW a Lidl softshell s vsadkou Guslenok:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    panáček 5,5m do dnešního mrazu, 2,5h venku: noname merino body ze sekáče, manymonth body bez spodku, dvouvrstvá kuklicka Joha, bavlněný teplý puncochace, vysoký vlněný ponožky (Diba? mají v dítěti v šátku, já mám z nejbaby, vysoký, nepadají, drží tvar, máme dvoje a točíme je, v zimě teď jiný nenosi.) a fleecovy capáčky z vinted. a je pod mikinou a kabátem.

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: chápu, já tedy od doby nosítka jezdím do Prahy jen s ním, na tu celodenní obsluhu na cestách je lepší, i když šátek je pohodlnější - doma zas nosím jen v šátku :).
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: pustila jsem jednu moishu :).
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: snivci! líbí! pustilas něco nebo roste komínek?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PROMETHEA: to je vlastně pravda, že jsem vždycky navazala a po 10-15min dotahovala a pak už to bylo dobrý...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: Monilu bylo pohodlný, už jsem jednu i měla rezervovanou, ale nakonec jsme z toho vycouvali. nebyla jsem si jistá, možná prostě nejsme typy na rostoucí nosítko. střídáme se v nošení oba a muž je prostě fanda šátku. já nosítko chci, když ho za den 3x sundavam, tak prostě má výhodu proti šátku. ale ráda nosim popruhy křížem a to je prostě složitý docela
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SIMCIIQ: mě taky storch trochu popojížděl, imho je prostě potřeba za chvilku trochu popotáhnout, a pak už by to mělo být lepší
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    A dneska mi dorazila jedna nádhera

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: MoniLu Uni :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam