• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    ORTWORKA: to už je pak vuřt :-) každopádně je to mnohem tolerovanější poloha než kolíbky :-) já třeba s pokusem o kolíbku tvrdě narazila. Vertikála jinak ŘEV :-)
    ad hlavička - u miminka, které si ji ještě samo nedrží si ji pokládá automaticky na hrudník a je potřeba, aby mu ji přidržel/pojistil šátek (ten šikmý pruh, co vede na rameno)
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    SKLIBA: no to neni nas pripad. 4 kilicka jen to fikne. Ehm :)
    Jasne. Kulata zada jsou zaklad! Ale kam teda tlak hlavicky jde, kdyz ji nema oprenou o moji hrud. Nebo je to srovnatelny s pozici na brisku, když ma zvedat hlavičku?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Tady je to docela hezky vidět, že hlava u dobre navazaneho prcka fakt na pater netlaci :)

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ORTWORKA: je to naprosto Ok, musíš dbát na kulatá zadicka a pak fakt hlava na pater netlačí
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    ORTWORKA: No jasně. Dvojnásob u podmíráků a nedonošenců je to doporučovanější než horizontály (a ty jsem měla, tak o tom čistě náááhodou jen něco maličko vím :-P). KsK je značka ideál. Šátek hlavičku drží, samozřejmě když je správně uvázáno. Já takhle nosila obě děti od narození, kluka dokonce rovnou z porodnice
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Mám dotaz ohledně vertikálního nošení miminka (2,5 měsíce). Je to vubec vhodný si ho takto vázat? Kříž s kapsou uvnitř. Jde mi především o tlak hlavy na krček a zbytek páteře. Neškodí mu to, škodí mu to? Jsem na pochybách. Děkuji za vase postřehy a informace
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prodam svyho Storcha, kdybyste vedely o nekom, kdo shani pro novorozence. Uz se mi dela Elihandmade, tak jsem zvedava a tesim se :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    já bych tipla taky že je to tím rozhodováním "těhotná nebo tlustá" aneb "bude ráda nebo jí naštvu?"
    DINEN
    DINEN --- ---
    ANGIOLETTO:
    NUDLINEK:
    IFKA:
    Já mám dojem, že u těhotných ženských celá situace spoustu lidí spíš uvádí do rozpaků a neví jestli pustit, nebo ne, váhají... Nevím proč, jestli mají pocit, že těhotenství je tak nějak intimní záležitost... nebo si nejsou jistí, jestli nemá daná paní jenom nadváhu nebo co :D Ale já si v těhotenství nadrzo říkala, že bych si potřebovala sednout, a v životě se mi nestalo, že by byla jiná než milá a vstřícná reakce. Nejvtipnější to bylo u skupiny pubertálních kluků. Když jsem si jim řekla, tak bylo naprosto jasně vidět, že se jim fakt ulevilo, že jsem to dilema vyřešila za ně a byli vysloveně roztomilí :)
    IFKA
    IFKA --- ---
    ANGIOLETTO: jo, taky tak. za dobu těhotenství mě někdo pustil sednout tak dvakrát, teď tak dva lidi za jednu jízdu mhd :) moc nechápu, jak to je možný.
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    ANGIOLETTO: presne jak pises :) s bubnem nikdo a s satkem vsichni.. taky jsem nerada sedela kor s prvnim ditetem.. on se mi tam hlavne hned zacal vrtet a jecet. takze pohledy vsech jakoze tejram dite v satku no..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANGIOLETTO: Jojo a já tedy využívám (pokud nejedu jednu zastávku nebo nemam pocit, že by spíš měl sedět ten pouštějící), přeci jen spadnout s prckem na břiše úplně nechci.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HABRENKA: Tulu free to grow jsem obratem prodala na sbazaru.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANGIOLETTO: mam a jsem moc spokojená, nosím denně, je to rychlý jako nositko a pohodlny jako šátek. snad budeš taky spokojená
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    jinak v trzisti jeste dalsi dva satky v nabidce.. Kokadi Leon im Wunderland v 6 a MOM tmave sedy ve velikosti 7.. stava se ze me minimalista 1 satek + 1 nositko na kazdy dite :)) nastesti pak toddlera podedi dcera po synovi :)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    ANGIOLETTO: ozvu se do zpravy :)
    CAMELLA: ja taky dekuju :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NUDLINEK: poustím, zatím nechce řešit, moc děkuju:)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    CAMELLA: ok :) drzim..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NUDLINEK: podrž mi ho, nabidnu těhotné sestřence
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    chystám se prodat své nosítko DidyKlick Doubleface Antracit, nejak jej nevyuziju pac vice satkuju a kupovala jsem hlavne hlavne kvuli muzi.. ale je to pro nej stejne obtizne jako satek.. Nez ho nabidnu jinde, pokud byste nekdo meli zajem za 2500,- ozvete se :) Je uplne v TOP stavu jako nove..

    https://www.satkomanie.cz/cs/nositka-didymos-didyklick/7844-didyklick-doubleface-anthrazit.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam