• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SKLIBA: nevím na co konkrétně se ptáš, ale velká část žen, které nosí a znám je, taky látkuje.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Dotaz do pléna - šátkování vs látkové pleny - jaké máte praktické zkušenosti ať pozitivní nebo negativní? Na co si dát bacha? Co je naopak bezpečná a osvědčená cesta? (Když pominu, že každé dítko je trochu jinak stavěné a tím každému sedí trochu jiná značka/systém)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    SIMCIIQ: ma ho spise mekkci a je perforovanej, takze prodysnej.. no zapotila jsem ho ale uz taky :)) me celkem vyhovuje nekomu nemusi.. to chce proste vyzkouset
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    2 roky, 12,5 kila, Moisha Zephyr s merinem, pohoda :) teda max 25 min na hřiště a pak 25 min na nákup a domů, víc bych do kopce nedala :D

    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    NUDLINEK: jakej ma bederak? ja mam objednany Elihandmade a prijde snad pristi tyden.. taky se tesim, ted mam tyden manducu a peklo..
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    IFKA: momentalne tri mesice a tejden, ale je celkem dlouha 63 cm takze hned ze startu..nosim ji v tom ten tejden a fakt si nemohu vynachvalit
    IFKA
    IFKA --- ---
    NUDLINEK: tip mi odpovídáš na otázku, kterou jsem ještě nestačila napsat :) na nosítka sestrice jsem koukala, líbí se mi, ale ještě jsem neměla v ruce/na břiše. jak velké máš dítě?
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    ja jdu zde velmi chvalit.. objednali jsme pro malou nositko od Sestrice - Poppy grey a je dokonale.. krasne sedi jak mne tak partnerovi, magneticka spona mezi lopatky je dost vtipna a celkove mi prijde tak pohodlne, ze jsem zcela a uplne nadsena.. zkousela jsem u prvniho ditete - Manducu, Kibi, Martys, Tulu a Lenku.. krome Manducy to vlastne vsechno slo, ale Sestrice je dokonala.. aspon pro nas urcite :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: ale samozřejmě vše dělat po dohodě s majitelkou
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ELLANOR: z jakého šátku to nosítko je? Většinou se šijí ze 100% bavlny a ta se dá mnohdy třeba i projet sušičkou/vyžehlit...
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Dobry den, mam dotaz asi ne moc prijemny. Nevim, jestli to nekdo nekdy musela resit...
    Kamaradka mi pujcila satkove nositko, ja jsem v tom nosila dceru jeden den na vylete zrovna den pred vypuknutim nestovic. V tu dobu byla urcite infekcni, ale resime ted, jestli to mohlo na tom nositku zustat a co s nim, kdyz se muze prat jen na 30.
    Muj osobni nazor a co se mi podarilo vygooglovat, je ten, ze viry nestovic se siri sice vzduchem, ale na vzduchu dlouho nepreziji, takze nakaza neni mozna.. Diky.
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    CORA_NEILLE: ja davala pod lem jednu tenkou vkladacku, kdyz nebyla po ruce, tak svoji ponozku. Akorat se tam tak vesla:) rekla bych, zese proti tomu lemu dite nevzpiralo, spis tam byl pro jistotu, pac hned skoro usnulo. Ad tlaceni hlavicky na pater, nekde jsem videla obrazek, jak spravne uvazamy dite tu vahu hlavy posle do patere tak, ze se krasne rozprostre po vsech obratlech a ty se tim tlakem rozviji ven, a tak netlaci na sebe, ale dokulata. Zkusim to radsi najit;)
    CORA_NEILLE:
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    PROMETHEA: šátky ano
    TABO
    TABO --- ---
    PROMETHEA: ja jsem ti ho vyzehlila ;)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    PROMETHEA: žehlím, pokud ne tak protistranu vždy upozorním. Někdy ten druhý člověk nechce dostat vyprany a vyžehleny šátek s tím, že si jej raději vyčistí sám. Mně by to nedalo, není to hezká vizitka.

    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    A žehlíte? Mám nějakej oldschool bavlněnej hoppediz, nikdy jsem ho nežehlila (protože nežehlim téměrm vůbec, ale teď bych ho ráda poslala dál (chci ho hezky vyfotit, ale bojím se následků :))
    TABO
    TABO --- ---
    SIMCIIQ: nebo to vyper bez prasku? ja peru satky/nositka bez prasku
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SKLIBA: sezenu ten dmkovy gel..
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SIMCIIQ: a persil (byť sensitive a tekutý) ani ariel prý taky ne-eee
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: ja si to myslela.. koupim ten gel, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam