• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    VAMPY: jako za 3 tisice? no ja nevim, to jsem mohla mit jiny.. :(
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    SIMCIIQ: Ja mam eli 0+ mam ho rok a nechavala jsem si ho delat s tim zpevnenym bederakem a jeste ze tak. Ten mekkej by na me byl moc mekkej. Zpevnenej je mekkej a pritom drzi. Jinak zase to 0+ mi prijde mensi. Ma byt od narozeni do cca 2 let, nepamatuju si bederak, ale dcera ma ted 80 a uz je ji jen tak tak, musim co nejdriv presedlat na nejakou toddler velikost. Jinak zada me z nej boli taky kdyz nosim na zadech. Ma podle me bkbe reseny ramenni popruhy.ale za tu cenu a rychlost jakou mi to usila je to super nositko
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    SIMCIIQ: Taky si myslím, že je větší, než Eli udává, já ho testovala v únoru, to bylo dceři 2 roky a sed jsem měla staženej téměř na max. Jako holka je drobnější, ale nosí už velikost 86. A co mi tak holky píšou recenze, tak u dost to velikostně nevychází. Plus mi teda vadilo, že se povolovala spona na bederáku.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: nemuze, ale jamuzu odstoupit od smlouvy v lhute 14 dni. mam ho 5 dni..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: dneska koukala jedna holka z regio skupiny.. byla v soku, jak je obri a zdalo se ji, ze to 2v1 byt nemuze.. na webu pise, ze je od velikost 68, syn ma 68-74 a fakt mu je obri.. i stahnuty to ma k lytkum..
    jako ted je veletrh, tak treba tam proda..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: (a tipuju, že Eli sis nechala šít z látky, Rischino je z šátku, to je taky rozdíl a nedá se to úplně srovnat
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: bych spíš řekla, že ho máš blbě nastavený :(. Uvidis, Eli je fajn, ale zas je fakt, že za to, že nevyhovuje, Eli imho nemůže.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: jo zkousela jsem ho, ale proste pul hodina holt nic neznamena.. ocarovalo me tim mekkym bederakem.. jenze malej v nem rve, jakoze rve minimalne, tak tady hysterci.. je obri, bud spletli velikost nebo nevim.. stahnula jsem satkem a stejne je obri.. boli me z nej zada..
    rischino mam xxl tj od velikosti 80 a malymu sedi lip, jak eli 2v1.. jako je krasny mekkoucky, ale muj valibuk v tom neni spokojeny a moje zada rvou bolesti :( bohuzel..
    doufam, ze se k tomu eli postavi dobre a vrati mi penize..
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    SIMCIIQ: ja mam své lenny up a miluju ho. A fidella taky neni špatná, ale tlačí me přezky.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: a ty jsi Eli zkoušela před objednanim? Čím konkrétně tě zklamalo?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    LUCIMO: ja ho mam ted na tyden, tak jsem zvedava..
    jako eli je pro me zklamanim a doufam, ze mi vrati penize..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    AOTEAROA: to co mam je docela fajn.. asi bych si ho uplne nevybrala, ale dobry..
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    SIMCIIQ: mela jsem ho na testovacce a bylo prijemne.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SIMCIIQ: kámoška si je nemůže vynachválit. Mně se nelíbily designy.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Já vím, že to tu je spíš šátkový, ale co nosítko Roschino? Mám ho teď doma a jako oproti Elihandmade pro mě nebe a dudy.. Zkoušel tu někdo? Co si myslíte?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SKLIBA: zkusila bych bambusového littlefroga, to je takový ňuňák, úplně tenoulinký a měkkoučký
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    AOTEAROA: Což o to, já poměrně tenký bavlňák mám, ale fakt nevím, jak mi to s ním půjde, právě proto se radši předem informuju, kdybych si vylámala zuby. První dvě jsem na začátku nosila v elastických, 2 kila (a ještě nedopečená) a 2,5 kila, v pevných až když to nebylo pohodlné. Možná to půjde a potřebovat ho nebudu, ale budu jistější, když budu vědět, kam kdyžtak sáhnout, pochybuju, že po návratu z porodnice budu mít morál na hledání a zjišťování :-) Prostě pro klid na duši

    ANGIOLETTO: ještě nevím, jestli ho fakt budu potřebovat, to přijde (doufám) až začátkem prázdnin, ale pokud ho nepotřebuješ/nechceš aktuálně prodat a byl by u tebe v té době, mohla bych si tě nechat jako zálohu? Můžeš mi kdyžtak hodit info do pošty?

    GLOBALISTA: uvidíme. Nevylučuju, že je hlavní problém v mojí hlavě ;-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SKLIBA: taky bych asi spíš sehnala tenký jemný šátek, snažila bych se najít nějaký užší. Já si na další dítko rozhodně plánuju nějaký bambusák pro novošky. Syna jsem teda měla po návratu z porodnice 3,4 kg, ale od začátku jsem s ním vázala do klasického bavlňáku asi 260g jen podle videí a šlo to dobře. Dnes už teda vím, že ne každé miminko jde tak dobře vázat, třeba když jsem učila kamarádku a její synek už v 10 dnech silně odtahoval hlavičku od hrudníku... ale to by mi asi elastik nepomohl.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    SKLIBA: Nyxí odpověď - bez předchozích zkušeností jsem dvou a půl kilové dítě navázala do tenkého bavlňáku hned po návratu z porodnice. Ale bylo to už třetí podmírče, takže jsem se ani nebála a brala to za normální stav. Pro druhé jsem předtím měla Caboo.
    I pro ostatní, mám tu tenký bavlněný krémový (určitě by šel obarvit) šátek od Amazonas, nosila jsem v něm od porodnice. Teď už tahám větší zátěže, tak se ho chci zbavit.Neměla byste některá zájem? Kamarádce jsem za něj před dvěma lety dávala 800.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Tak to podle UZ vypadá do třetice na podmírče, tudíž předběžně - doporučení na dobrý elastik? Do pevného šátku si s dvou(a půl)kilovým novošem netroufnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam