PISISKVOR: Andalu bych zkusila, ale zrovna ji nemeli, tak jsem zkusila to Kibi. Nakonec jsme usoudili, ze ma lepsi bederak, ale utahuje se smerem nahoru, coz muze hodne stve a pak mu pry taky vic tahalo zada. Tak asi pujdu do MoniLu a budu doufat, ze spravne. Na kriz jsem zkusila MoniLu, ale nakonec nosila vic rovne, to Kibi mi na to prijde moc tlusty na ramenou, ale mozny to je.
IKARIE: ja bych byt tebou zasla jeste k jine fyzio, abys mela vic nazoru. Idealne nejaky otevreny bosobotam, noseni atd. Ja sla jen kvuli nozickam z bricha trochu krivejm k naky starsi skole a ta mi vicemene pohanila jak noseni (pry, ze vede ke skolioze-zadny odborny ani laicky clanek jsem o tom nebasla), tak latkovy pleny a ze jsem si mimi davala na uklidneni na rameno (na chvili). Ovsem nijak extra dobre mi nevysvetlila, kde vidi problem. Spis to vypadalo, ze “tyhle modni veci” automaticky neuznava. Ale i kdyz me ujistilo mnoho lidi o opaku, moje prirozena podrizenost autoritativnim doktorum zpusobila, ze jsem to nakou dobu mela v hlave a bala se o zdravi ditete.