• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    prosim pekne, do kdy vam vydrzelo nositko storchenwiege? dcera dnes 5m, bude mit cca 68cm a neco pres 6,5kg. uz jsem byla natesena, jak se toho vazaciho nositka zbavim a pujde do ergobaby po starsim synovi, ale zkusila jsem to a to latkove ergo je fakt proti tomu storchu znacne tvrde, tak jsem ho prodala :)

    nicmene prezkove nositko, idealne satkove, bych rada poridila, casem. divala jsem se na satkove kibi evo, vsude propagovanou monilu.. nemate nekdo tip na nejaky minimalisticky design, nejlepe jednobarevne?cerne, sede? ja ty batiky a mandaly nemuzu :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GUDRUN: mám nositko aloe a díky dvojitemu bederaku nosnost super.... Mám nějaké výhrady, ale prý by udělali věci jinak... ale ten bederak je absolutně skvělý
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Kdyby někdo chtěl, prodávám černou nosící mikinu IW Design. Vel. M, přední nošení.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Já měla šitou. Tři bundy (softshellka, obyč bunda, perovka) tři různé vsadky, pořizovací náklady na jednu vsadku 60 korun za zip + 40 korun za perovku ze sekáče.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    LAUDAM: když o tom tak uvažuju, tak s tím hledáním zipu k bundě se to v případě atypu dá taky obejít. Našít do bundy knoflíky nebo patenty zevnitř, případně sucháč (mechovou část) a vsadku udělat tak, aby na krajích byl na každé straně protikus sucháče a vedle něj zip na rozepnutí. Aneb zipový adaptér metodou hrubé síly
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    LAUDAM: a jiná tak zrecyklovala starou budnu na 2 vsadky, těhu a nosící.
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    POZITRON: Jedna mamina z nosící skupiny si nechala ušít na svou zimní bundu vsadu ze softshelu, vyteplenou fleesem, vyšla jí na cca 600,-Kč - chtěla nějaký super design a byla moc spokojená. Jestli sama šiješ, tak zvládneš v pohodě ušít, není to těžké, nejtěžší je najít správný zip k bundě :)
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    POZITRON: Pro me bylo idealnim resenim koupe zateplene kapsy. Investovala jsem teda do ni hodne penez (mam kapsu od slovenske znacky Nije), ale nelituju jediny koruny. Nosila jsem dost i na jare, kdy uz nebyly mrazy, ale mimino se hodilo mit jeste kryty. A taky jsem ho diky kapse nemusela moc nabalovat. A pak teda kapsu vyuzila i moje segra a doufam, ze ja jednou i na druhy dite.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    POZITRON: Pro tebe by fakt nejlepší řešení byla buď ta vsadka (btw budu prodávat tu od bellyboo s jednim typem zipu navíc, ale jen softshell, bez zateplení, tak za 400) nebo jen zateplená kapsa (třeba na outdoorkids maj. I když ta ti moc nevyřeší zateplení ještě těhotenského břicha. Btw třeba první zimu (2017) jsem dceru odnosila v takovym teplym zavinovacím svetru z New Yorkeru, ale ona ta zima moc třeskutá nebyla a pak po vánocích jsem dostala právě ten kabát od Shary.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Jako jo, bonprix je neforemný a ještě velikostní loterie, ale na moji velikost nikdo jiný nedělá a pořizovat bundu/mikinu na "až shodím" nemá smysl. Pak už leda ušít na míru, vsadka nebo kapsa
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PISISKVOR: jo, to by vysvetlovalo, proc nemuzu v prodejnich skupinach narazit na peknou z druhy ruky, jsou hned pryc. :) zatim je jeste cas.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    POZITRON: co koupit novou a pak strelit? za pouzitou softshellku od AW za 2.5k mne zensky na sbazaru trhaly ruce (a to byla nosena 2 roky jak na noseni decka, tak na bezny noseni od podzimu do jara - matros evidentne kvalitni, pac stale vypadala jako temer nova)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LAUDAM: no jo, jenze vy tady nosite vic nez ja kdy nosit budu. bundu na noseni uziju jen leden az cca brezen, pak uz nebude zima, tak se mi nechce davat pres 2000 za bundu na par mesicu a pokukuju radeji po bundach z bonprixu za 1500 ani ne. obleceni na lyze jsem kupovala vzdy v lete s vyraznou slevou a totez jsem cekala u nosici/tehotenske bundy, ale koukam, ze v tomhle nehraje rocni obdobi roli. i bundy z bonprixu jsou stale za plnou cenu a to jsou to klidne lonsky modely podle komentaru treba z prosince 2018. ve sleve jsou jen ty, kde jsou vyzobany velikosti.
    jeste to promyslim.
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    LAUDAM: bundu jsem měla na sobě :)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    SKLIBA: střih jsem tvořila tak, že jsem uspala dítě v šátku a pak k bundě připínala kus starého prostěradla, naznačila si, kde vede zip a dotvořila střih, vyšla mi taková jakoby slza - AW to má tak řešené v kabátech a parádně sedí.
    Zde je pěkně vidět: https://www.caramilla.cz/...2018/06/nosici-bunda-kabat-Angel-Wings-recenze-test-oblekani-16-z-19.jpg
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    POZITRON: Souhlas s holkama - první byl kabát Bonprix a hned šel pryč -pak Angel Wing - ano dražší, podstatně, ale už 2. sezona a luxus, jak na mini mrňouse, tak na toddlera - stejně i bez vsadky.

    Druhá "levná" varianta - návod na vsadku vykoukaný z netu a do podzimního kabátu na zip jsem si vsadku ušila a slouží také už 2 sezony luxusně i ve více bundách (když šla na prochajdu mamina - byly stejné zipy... apod.)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    SIMCIIQ: Dekku jsem měla možnost testovat, šátky luxusní, zvlášť na větší děti, ale nesedla mi jejich firemní politika, takže jsem od nich ustoupila. Ale kdyby měli jen trošku jiný přístup k prodeji, tak do ní jdu, jsou výborné :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    POZITRON: já mám vsadku do kabátu do půli stehen a právě mi to přijde jako fajn délka. jinak konvertor na zip je diy záležitost za pár korun, pokud to jsou standardní zipy dostupný na českým trhu
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    VAMPY: Skaldino vyzkouším, díky, znám ho pro větší děti a A má jen 75cm, ale je potřeba myslet na budoucnost :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam