• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    HOZYM: v tomhle je asi nejlepší Nosime děti, jinak sice pekelná skupina, ale přijde mi, že je to tam hodně striktní a nějaké velké excesy tam díky tomu při koupi nehrozí.
    HOZYM
    HOZYM --- ---
    Lama dotaz, kde nejlépe kupovat nositko z druhé ruky? Je nějaká relevantní a ověřená fb skupina? Budu shánět asi Fidellu/Praha, kdyby někdo tady náhodou nabízel..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    rischino dela taky pekna..
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    IKARIE: Monilu jak ušije tak i poradí, mám u ní rozjednané šití onbu nosítka, tak mám v tomhle s ní zkušenost, je fakt milá :-)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    IKARIE: Fidella má několik jednobarevných, případně jen trochu vzorovaných (šedočerná, světle zeleno tmavě zelená a tak..) https://fidella.org/en/baby-carrier/fusion
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: Lenka imho jiná než šátková nedělá ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: není tam psané, jestli je šátkové, ale pokud by bylo, tak super varianta.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IKARIE: A Andala má v těch svých expres nositkách taky jednobarevné růžové, sedě a modré verze
    Express nosítka - AndalaCare
    https://andalacare.cz/cs/32-expres-nositka
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IKARIE: Lenka ted má i jednobarevná, sedá, modrá, růžová, zelená tuším :)

    Nosítko Lenka 4ever - Grey | Be Lenka
    https://www.belenka.cz/nositko-lenka-4ever-grey/
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    IKARIE: Já mám rostoucí přezkové nosítko od Lenny Lamb (Lenny Up druhé generace) a jsem s ním šíleně spokojená. Jsou trochu dražší, podle šátku ze kterého jsou. Zkus se na ně podívat. Já mám zrovna takové hodně barevné, ale mají i minimalističtější. Synovi je teď 2 a čtvrt a teprve teď mu z něj fakt vyrostly nohy, jak se vytáhnul do výšky. Takže i dlouho vydrží. 5m a 6,5kg miminko by se tam mělo už v pohodě napasovat když to utáhneš.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    STARDAY: koukala jsem, ze ma i zakazkovou vyrobu. nicmene satky, to je podle me vetsi veda nez nositka (gramaze, material). takze bych idealne koupila uz hotovy produkt. na to tve nositko mrknu, dekuju za tip :)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    IKARIE: Monilu ti usije z jakyhokoliv satku ne? Treba z mom, ten je docela minimalistickej. Ja nakonec sla do nositka sestrice, na zaklade doporuceni tu a jsem spokojena. Neni uplne minimalisticke, ma takovy geometricky vzor ala hory
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    prosim pekne, do kdy vam vydrzelo nositko storchenwiege? dcera dnes 5m, bude mit cca 68cm a neco pres 6,5kg. uz jsem byla natesena, jak se toho vazaciho nositka zbavim a pujde do ergobaby po starsim synovi, ale zkusila jsem to a to latkove ergo je fakt proti tomu storchu znacne tvrde, tak jsem ho prodala :)

    nicmene prezkove nositko, idealne satkove, bych rada poridila, casem. divala jsem se na satkove kibi evo, vsude propagovanou monilu.. nemate nekdo tip na nejaky minimalisticky design, nejlepe jednobarevne?cerne, sede? ja ty batiky a mandaly nemuzu :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GUDRUN: mám nositko aloe a díky dvojitemu bederaku nosnost super.... Mám nějaké výhrady, ale prý by udělali věci jinak... ale ten bederak je absolutně skvělý
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Kdyby někdo chtěl, prodávám černou nosící mikinu IW Design. Vel. M, přední nošení.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Já měla šitou. Tři bundy (softshellka, obyč bunda, perovka) tři různé vsadky, pořizovací náklady na jednu vsadku 60 korun za zip + 40 korun za perovku ze sekáče.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    LAUDAM: když o tom tak uvažuju, tak s tím hledáním zipu k bundě se to v případě atypu dá taky obejít. Našít do bundy knoflíky nebo patenty zevnitř, případně sucháč (mechovou část) a vsadku udělat tak, aby na krajích byl na každé straně protikus sucháče a vedle něj zip na rozepnutí. Aneb zipový adaptér metodou hrubé síly
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    LAUDAM: a jiná tak zrecyklovala starou budnu na 2 vsadky, těhu a nosící.
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    POZITRON: Jedna mamina z nosící skupiny si nechala ušít na svou zimní bundu vsadu ze softshelu, vyteplenou fleesem, vyšla jí na cca 600,-Kč - chtěla nějaký super design a byla moc spokojená. Jestli sama šiješ, tak zvládneš v pohodě ušít, není to těžké, nejtěžší je najít správný zip k bundě :)
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    POZITRON: Pro me bylo idealnim resenim koupe zateplene kapsy. Investovala jsem teda do ni hodne penez (mam kapsu od slovenske znacky Nije), ale nelituju jediny koruny. Nosila jsem dost i na jare, kdy uz nebyly mrazy, ale mimino se hodilo mit jeste kryty. A taky jsem ho diky kapse nemusela moc nabalovat. A pak teda kapsu vyuzila i moje segra a doufam, ze ja jednou i na druhy dite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam