HOZYM: ajo takto. tak to teda ristekpa, ze se poustis do takovych akci, jako je starsi dite na krouzku a mladsi v satku! prave proto, ze mimino bych nemela kam polozit a musela ho furt drzet na rukach, podobny akce zatim vubec neporadam. se starsi bych rada chodila na nejakej krouzek, ale tohle uz je naprosto mimo moje fyzicky moznosti, pac drzet toho zivyho a zvedavyho kojence na rukach v cizim prostredi, kde neni jak ho zabavit (kavarna)...tyjo to se radsi doma v poklidu podrezu ve vane, nez umrit takto:D to jsme na tom stejne, moje decko by takto tez nevydrzelo, radu nemam, jenom obdiv.
JANISKA: ja ten dotaz vubec neshazuju!
jak rikas, je to individualni.moje mimino od doby, co pase kone, strhava pripadnou deku tak, ze chmata po zemi, na to se ani nemuselo plazit (a v nositku vydrzi taky maximalne ty tri hodiny, ale cim min tim lip, takze vychazky volim tehdy, kdyz je unaveny a holt zbytek casu musi nejak pretrpet, tenhle hromadnej zivot s detma je pro me jeden velkej kompromis - proto chodit nekam na cas na krouzek, jak zvlada Hozym, to je pro me dalsi level pekla akorat).
takze pokud jsem nechtela, aby chmatalo packama po podlaze/trave, ktera k tomu neni uplne urcena, tak nebylo kam ho odlozit, a v leze na zadech samo polozeny vydrzelo jen chvili, takze nejaky odkladani na deku je pro me no go uplne od zacatku, i kdyz v kombinaci s nosenim v satku to znelo jako sen - prave proto, ze resim kazdej gram, a kdyz uz nesu batoh s pitim pro me a pro starsi, plus svacinku, nahr. obleceni a dalsich par nezbytnosti, tak deka uz absolutne nepripada v uvahu.
treba ta taska, co pise Camella, to by pro me tez nebylo, pac to bych musela vozit autem, nebot kdyz uz vyrazime, tak starsi se furt nekde zadrhava takze ve vysledku nejenze bych v kuse postavala s nositkem, ale jeste s kabelou omg - kriz, co nesu, je uz tak dost tezkej:)))
zavidim a obdivuju!