• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    JONKA
    JONKA --- ---
    POZITRON: ja zkousela jednou a koupila, ale bylo to pred vic jak rokem a asi ne moc oblibeny vzor (folk).
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    ENDEE: Díky za tip, zrovna koukám na jednu z druhé ruky, která má i moc hezký design. Cena je ovšem kosmická. :) Jak je na tom ten obvodový pás s velikostí? Obleče to i chlap "normální" postavy (nosí velikost M)? A nebude mi to obrovský, až zhubnu zpátky na svoji 34? A je v tý kapse po obvodu a v kapuce nějaký zdrhovadlo, nebo jak se to stáhne kolem dítěte, aby to neplandalo? Z obrázků na netu na to nepřicházím. A netáhne tě to za krkem, jak píše PISISKVOR?

    GUDRUN: Aha, to dává smysl. :) Nějakou si určitě pořídím, tím spíš, že jsem se zašprajcovala, že fakt chci sehnat ten AW kabát, což zjevně nějakou dobu potrvá, pokud to vůbec půjde.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: Já třeba kapsy mám sice dvě, ale pouzivam je spis nouzově nebo když nese muž. Co je super je to, že se daj využít jako nanožnik na kočár a a když pak zpruzely dítě chce nést, tak ho muzu navázat na oblečení a přes něj kapsu, nemusím furt chodit v nosicím oblečení.

    Ale moje kapsa není kolem krku, váže se přes ramena a křížem na zádech.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    a ty kapsy bezne nosite i v zime (pokud nepocitam kratky prechody treba z auta dovnitr apod.)?
    mam jednu, materialem je super, akorat ten vrsek neni pres ramena ale je tam pasek okolo krku, coz je pro me uplne kktsky pac mi to ve vysledku visi na krku a to je neprijemny, vzhledem k tomu, ze ta kapsa taky neco vazi.
    obecne to povazuju za super vynalez, ale behem podzimu jsem to vyuzila treba 3x, a to nosim fakt denne.
    tak jestli mi neco unika...?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AOTEAROA: diky. trochu se utesuju, ze nejvic se ocha nad satkama, ktery se mi nelibi, tak treba o tenhle nebude takovej zajem. treba si dav rekne jenom "haha, vtipny, ale mezi lidi bych s tim nevylezla, to uz je moc.. :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    POZITRON: když hodně frčela Luluna, ulovila jsem jo dvakrát že tří pokusů. Držím palce :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    to je presne muj styl! ♡ ♡ ♡
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    zkousely jste nekdy koupit roar satek? nevite, jaka je sance, ze se na me dostane? asi moc velka ne, co? spis hodne mala az zanedbatelna, co? ja bych pro ty sovicky vrazdila, tak jsem jak na trni, jestli prijdou pokyny k platbe nebo ne.
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    KEMENTARI: Doporucuju Nije.sk. Jsou drahy, ale krasny a fakt pekne udelany. Ja si ji koupila a nelituju jediny koruny, fakt to vypada dobre s normalnim oblecenim. A maji ruzny vzory.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: https://outdoorkids.cz/softshellova-ochranna-kapsa-na-nositko-vyteplena mám tuhle. má přes zada gumy křížem se sponama a je to vlastně velkej nabiranej ovál se stahovatkama, jako kapucka slouží horní část oválu. gumy se snadno rozepnou a pak vznikne jednolitá plocha jako softshellová deka.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: elegance se nevzdavej, já mám taky vsadku do kabátu. ale tohle prostě vozime sebou když nevime, zda bude zima, zda budeme vůbec nosit nebo se nehodí zrovna brát nosící bundu či kabát (třeba beru jen tenkou nebo trenchcoat) plus to může nosit kdokoliv. prostě jestli chceš nosit víc, tak tím spíš ji potřebuješ :-) mám obyč myší barvy z druhý ruky, nevím, jestli to může mít nějaký zvláštní funkce....
    IFKA
    IFKA --- ---
    KEMENTARI: zajimavy má nije.sk
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    KEMENTARI: Výborná je třeba ta, co má v nabídce Helena Vargová alias Kokon https://www.kokon-nositka.cz/ZATEPLOVACI-KAPSY-c11_33_2.htm Měla jsem ji na testování loni v zimě a byla fakt boží, plus ty designy jsou podle mě fakt pěkný. VeKa taky šíje pěkný kapsy
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GUDRUN: A mas tip na nejakou konkretni znacku, nebo je to jedno? Je to uzitecna rada a vyuzil by ji minimalne muz na obcasny noseni venku... Jenze ja chci nosit vic a nechci se vzdat trochy ty mestsky elegance.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: mám mj zateplenou nosici kapsu a byla to skvělá investice cca 500kč. Řeší přechodný období, situace, kdy si nejsem jistá, kolik vrstev pres dítě, dá se použít jako přebalovací podložka, podlozka, když ho chceš dát při delsim nošení na bříško, deka do kočárku (používáme ve sporťáku), je úplně univerzální. Nevýhoda je, že to fakt není elegantní.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CAMELLA: Ty jsi bozi. :) Posli mi prosim do posty odkaz ma to tu skupinu, neznam ji. :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: Ta holka ji prej už poslala zpet, takze nic, ale kdyz si zavolas, třeba ji chytnes :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KEMENTARI: Ok, kdybys potrebovala, mam tu navíc docela dost uni nosicich věcí (jakože dvě kapsy, jednu vsadku a tak :)))
    Jsem v tomhle trochu sberatel :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KEMENTARI: Jinak na fb ji jedna holka v albu nabízí v S, zeptala jsem se, zda je volná...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CAMELLA: Děkuju, už se mi povedlo domluvit si, že si zítra půjčím bundu od kamarádky. Tak snad nebudeme ve vězení dlouho. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam