GILRAEN:
AOTEAROA:
IKARIE:
TERUSEZBUSE:
Ráda bych dodatečně moc poděkovala za tipy na pohodlné nosítko s křížením. Nakonec jsem zvolila BeLenka -Lenka4ever. Tuhle značku jsem zpočátku bohužel úplně vyignorovala. Měla jsem zafixované jen divočejší vzory, mandaly, nic pro mě, kdo se chce v davu spíš schovat:) jo a možná ten název brandu a produktů...:)
Tentokrát jsem testovala týden prostřednictvím eshopu vhadru.cz. Rychlost dodání a servis na jedničku. Doporučuju. Nosítko je opravdu extra pohodlné! Široké, měkké popruhy do kříže, překvapivě jednoduché a rychlé nasazení (stejně tak “vysypání” spícího potomka). Jako bonus kapsička na bederáku na klíče, když jdu ven bez kapes v legínách. Maličkost, ale pamatuju si, jak jsem kvůli tomu nosila v lete do parku batuzek.
Už ho mám přes měsíc, miluju ho (nečekala jsem, že to po překročení váhy miminka 8 kgněkdy řeknu) a doporučuji dál, hlavně pro lidi, kteří trpějí na krční páteř, migrény... Fidella Fusion 2.0 Toddler oproti tomu pro mě osobně propadák. Zkoušejte, testujte, vyplatí se to!:)