poradte mne prosim vas, jaka presne je nosici zkusenost s onbuhimem v porovnani s nositkem s bederakem? preskocme prosim rovnou to o vyzkouseni, to uplne chapu a byl to ostatne muj zamer, ale trosku me tlaci cas; zcela necekane jsem po delsi dobe dostala odpoved na inzerat na jedno ze svych nositek, ktery bych chtela nahradit onbuhimem, a ponevadz ho bud strelim ted nebo za udanou cenu uz asi nikdy, a soucasne moje rozhodovaci schopnosti jsou mizerny, ocitla jsem se v uplne rozhodovaci paralyze.
tusim, ze onbu se mne zacne na jare hodit, muj malej chodec bude toho casu uz zcela schopnej chodit samostatne, ale zive si pamatuju ty vychazky se starsi (ktera bude chodit s nama, takze nehrozi trcet u kazdyho kaminku pres pul hodiny).
onbu se diky skladnosti jevi jako skvela volba, ale nedovedu si predstavit jaky to je chodit bez bederaku? mne na nem treba hodne zalezi, potrebuju pevnej, aby dite dobre drzelo, neprovesovalo se a zaroven me netlacil. treba takova rostouci Lenka, ktera byla podle me jedno z top nositek, pro me zacala byt uplne nepouzitelna sotva co decko trochu nabralo, nositko se promenilo v mekkej hadr se sezvejkanym ohnutym bederakem, ze 100% na 0 doslova snad behem par dni.
mam celkem velky a vypaseny dite a s tim starsim planuju pokracovat v nekolikahodinovych prochazkach, kdy predpokladam, ze batolak bude vetsinu casu asi nosen.
obavam se, ze bez bederaku by to nemuselo byt prijemny.
mate k tomu prosim nejake komentare?