• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    EZKATER: ja to ted zkoumala, pze jsem v nosici skupine na FB zahledla informaci, ze 4.-10.5. je mezinarodni tyden noseni, kdy obvykle maji prodejci zajimave slevy. nicmene uz to nemuzu nikde dohledat ani dogooglit, nevite nekdo?

    kazdopadne ja mam v hledacku:

    - sestrice plus. to bych chtela nejradsi, nicmene cena je opravdu vysoka, dcera uz chodi a chce sama, vzala na milost i kocar. navic ted budu investovat do sedacky na kolo. a uz si myslim, ze se nam tam pomer cost per wear nevyplati, takze tolik do toho vrazit asi bohuzel nechci / nemuzu.

    - kavka multi age plus - mam info z "v hadru", ze by ted meli naskladnovat i jine barevnosti v tehle vetsi velikosti https://eshop.vhadru.cz/produkty/666-nositko-kavka-multi-age-plus-raspberry-herringbone.html

    - neko switch toddler https://eshop.vhadru.cz/produkty/798-neko-switch-toddler-unique-ida.html - tam teda nemuzu dohledat zadne reference, nazivo jsem nevidela, takze bych kupovala uplne na blind, proto se spis priklanim k te o torsku levnejsi a pro me hezci kavce.

    doporuceno mi bylo jeste: zumbucca xxl, aloe toddler a skaldino xl, ale ty jsou na me moc divoke / barevne/ oranzove, hledam trosku minimalistictejsi design.

    kavka a neko jde vypujcit z eshopu vhadru, uvidim jestli budu resit vypujcku a nebo proste tu kavku koupim naslepo. taky jeste musim mrknout, za kolik bych mohla prodat tu nasi lenku (je jeste v zaruce, kupovala jsem ji tu na nyxu jako uplne novou pouze vyzkousenou nekdy v zari).
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    IKARIE: dik, tak pak dej kdyztak, prosim, vedet co jsi vybrala. Dceri je ted 10 mesicu a jsme ti s nosenim spokojeny v patach (Storch a Lenka) :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    EZKATER: ty popruhy jdou zalozit a zuzit a dostanes k tomu ten spojovaci pasek / sponu. nicmene ja teda ted, kdyz uz by bylo pohodlnejsi nosit na zadech (dcera 13mesicu, cca 9,5kg, 78cm) spis zvazuju prodej a prechod na nake toddler nositko s klasickymi popruhy. uz mi ta lenka neni moc pohodlna a dcera je na ten mekky bederak uz tezka.
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    Jde lenka4ever, model s krizenim popruhu, nosit na zadech?
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    Ahoj, kdyby měl někdo zájem o do máslova zanošenou 4 s konopím z limitky

    [ OFFERINGNABÍZÍM: Šátek na nošení dětí / Příbram / 3200 CZK ]
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    reál fotky taky mám, ale nedaří se mi z nich vydolovat tu správnou barvu, kdyžtak do pošty, pokud někdo bude chtít
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Tak jo, zdá se, že se tady obchodům daří, tak se zeptám, neměl by tu někdo zájem o LennyLamb Eclipse? Je to myslím šestka (4,6 m), stopro bavlna, gramáž nemá ani výrobce na stránkách, ale je to silnější nosný šátek, pěkně zanošený. 2000 nebo vyměním za jiný, delší nebo onbuhimo :-)

    BLUE_BERRY
    BLUE_BERRY --- ---
    ahoj :) kdyby byl zajem. Vlci kokon,rostouci. od 4mesicu do 3 let. skoro nenoseno. duvod prodeje jsou zdr.problemy. Jinak bych ho nedala.
    2300kc

    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    CAMELLA: zlobíš :-D když já nemůůůžuuuuu
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prodam RS Dekka Ornament bavlna bambus, krasne zanosene 1900,-
    kdybyste nahodou o nekom vedeli, kdo by mel zajem. Ja ho uz nevyuziju.
    KYO
    KYO --- ---
    Prodám šátek Didymos - petrolejová modrá. 5 metrů - vel. 6. Bez vady. 04/2018 vyroben používán 3 měsíce. Jako nový! Původní cena 3500Kč, Nyní 2500 Kč. Praha 7 PS: Mám ještě nosítka Tula a Tula toddler, kdyby byl zájem







    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    GUDRUN: já chci šít u monilu
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    ATUARFIK: Zkus juknout na zkusnosítko.cz - jsou relativně kousek od tebe a je tam možnost půjčit si novorozenecké nosítko na 2 měsíce :) Kamarádka teď využila a je moc spokojená, šátek jí nesedl.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    ATUARFIK: Zkus ten šátek, jestli máš možnost. I kdybys zjistila, že tohle není pro tebe. Já měla první dvě děti v nosítku (1. Becvo s nivirozeneckou vložkou, 2. Caboo), teprve se třetím jsem sebrala odvahu uvázat šátek a užívám si to moc :) už dva a půl roku a občas poponesu i tu prostřední.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ATUARFIK: určitě nevadí :). Jen zrovna meitai už je vázáním v podstatě stejně náročné jako šátek, mno uvidíš sama, co ti bude vyhovat :). Mám tu i nosítka, ale bohužel až tak od 4m, do té doby jsem víceméně čistě šátkovala.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CAMELLA: Jj, jsem z Tuchoměřic. Děkuju za nabídku - já si s šátkem moc nevěřím, takže zkusím, co bude říkat dítě na nosítko (třeba mai tei se mi líbí moc, to by jí mohlo vyhovovat). Ale jestli nevadí, povedu tvoji nabídku v patrnosti a kdyžtak se ozvu.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ATUARFIK: Nejsi náhodou někde z Roztok a okolí? KdybYs chtěla, nabízím půjčení a instruktáž k šátku, jsme od Kladna, miminčích hadrů tu mám dost :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Díky. Už koukám na nástěnku na značky a v ponděli se půjdu do Dítěte na Letný zeptat, co by mi mohli půjčit na vyzkoušení. :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    ATUARFIK: a další varovný signál je, že na krabici nabízí možnost nosit čelem od sebe což je naprosto neergo...
    na obrázcích to miminko ukázkově visí, takže jak již bylo psáno je to visítko a to neber...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CAMELLA: Že jo? Myslela jsem si to. Přímo výrobce dává na obal fotku, kde jí to dítě visí proklatě nízko u boku, to pojme podezření i takový nováček jako já.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam