• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LEADA: diky moc, ja mam trosku pomalejsi reakcni dobu v poslednich dnech, ale kavku jsem prave objednala na vyzkouseni :)
    LEADA
    LEADA --- ---
    IKARIE: Ahojky, já jsem ta "z Hadru". Měli jsme pořádat Evropský týden nošení v Ostravě, ale ten se bohužel musel ze zřejmých důvodů zrušit. Nicméně protože se jedná o celoevropskou akci, jistě bude mít většina e-shopů slevy. Za sebe mohu říct, že tím, že těch Kavka Plus je tak strašně málo, tak sleva na Kavku určitě nebude, to stejné předpokládám u Sestrice plus, o které je rvačka i za plnou cenu.
    Za Zuzku ze Zumbuccy nemůžu mluvit, ale taky bych o tom pochybovala. Každopádně Zumbuccu si můžeš nechat ušít z jakéhokoliv šátku, takže problém v barevnosti nevidím. Nabízejí i možnost ušití ze šátkoviny, takže to by bylo úplně jednobarevné.
    U Neka je sleva pravděpodobná, začali jsme ji dovážet teprve nedávno a díky tomu, že jsme museli pozastavit celorepublikové testování, tak se nám nedaří ji zpropagovat tolik, jak bychom chtěli, proto určitě v nejbližší době (a ETND se jeví jako ideální) sleva bude....
    Zapůjčení nosítka samozřejmě doporučuji, určitě lepší, než se pak trápit, že mi něco nevyhovuje...
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    CAMELLA: Kdyby to byla ta plus varianta, tak ho neprodam a jeste si ho tu budu aspon nuchat :D
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    IKARIE: tak ja uz mam prodano :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    STARDAY: (Kdyby to byla ta plus varianta, tak ho beru hned)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    CAMELLA: Jj, neni to plusko
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    STARDAY: Ale to je ta základní varianta od 4m, že?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    Ja uz sem vlastne nositko nepouzila ani nepamatuju, tak ho muzu poslat dal. Je to Sestrice GEO Relief, kupovana na zaklade doporuceni tady a byla jsem z nej uplne nadsena. 12 kg syn se v tom nosil jako nic. Kupovane bylo presne pred rokem za 170€. Kdybyste mela nektera zajem, tak napiste i s cenovou predstavou, jeste sem neudelala research na facebooku :)

IKARIE
    IKARIE --- ---
    tak kdyby nahodou, prodam Lenku se sirokymi popruhy (krizeni), motiv Grey Folk, kupovana v zari 2019, cena 2500, dalsi info a fotky v poste
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    IKARIE: Dneska jsme byli zkouset ve Zkusnositko a Sestrice mi sedla vyrazne nejlip (a muzovi taky, byt ne tak vyrazne), takze ji asi budeme kupovat. Bavili jsme se o moznostech prodeje a pani rikala, ze nejlepsi je prodat ho hned, jak nam z nej dite odroste, na trhu jich je malo a cena zatim moc neklesa. Pry tak 500–700 Kc dolu. Samozrejme pokud je nositko v dobrem stavu.
    Ta cena je teda divoka, ale co nadelam, mekky bederaky pro me pry nejsou dost nosny a tvrdej Monilu me hrozne tlacil. :(
    KAI
    KAI --- ---
    IKARIE: aha :DD
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    KAI: mrknu, diky za tip.
    nicmene nove nositko v te plus size stoji 169 euro, to uz teda bych asi radsi koupila nove..
    KAI
    KAI --- ---
    IKARIE: na FB je Sestrice skupina sk a cz, kde v albech sezenes nositka z druhe ruky, mrkni, vidim tam nejaky Pluska za 140-155 Euro :) Ja se pro Sestrice nositko taky nadchla a hodlam ho poridit tam.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SKLIBA: aktualizace - onbuhimo jsem o Velikonocích ulovila v akci moje vysněné a jelikož z toho mám furt radost, tak budou sluníčka za 1600 včetně případné zásilkovny (nebo výměnou, té se nikdy nebráním) :-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IKARIE: jo a ještě dost nadšené reakce jsem slyšela na toddlera od Jožánka, prej vychytali hodně much a teď je super. Je hodně designově jednoduché a stojí 3k, to je na šátkové nosítko fakt dobré...
    Nosítko Jožánek Toddler - recenze
    https://www.zkusnositko.cz/jozanek-toddler-recenze
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IKARIE: a Zumbucca/Aloe/Skaldino atd šije z šátku (a Aloe i z jednobarevné lněné látky), takže klidně můžeš nechat ušít úplně jakékoliv nosítko chceš. Jinak zrovna Aloe teď má akci, že když se dohodnou dva lidé a objednají dvě nosítka, to levnější bude se slevou 40% tuším, to jen kdyby Ezkater třeba chtěla :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IKARIE: jj, už někteří výrobci hlásí slevy :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    EZKATER: ja to ted zkoumala, pze jsem v nosici skupine na FB zahledla informaci, ze 4.-10.5. je mezinarodni tyden noseni, kdy obvykle maji prodejci zajimave slevy. nicmene uz to nemuzu nikde dohledat ani dogooglit, nevite nekdo?

kazdopadne ja mam v hledacku:

- sestrice plus. to bych chtela nejradsi, nicmene cena je opravdu vysoka, dcera uz chodi a chce sama, vzala na milost i kocar. navic ted budu investovat do sedacky na kolo. a uz si myslim, ze se nam tam pomer cost per wear nevyplati, takze tolik do toho vrazit asi bohuzel nechci / nemuzu.

- kavka multi age plus - mam info z "v hadru", ze by ted meli naskladnovat i jine barevnosti v tehle vetsi velikosti https://eshop.vhadru.cz/produkty/666-nositko-kavka-multi-age-plus-raspberry-herringbone.html

- neko switch toddler https://eshop.vhadru.cz/produkty/798-neko-switch-toddler-unique-ida.html - tam teda nemuzu dohledat zadne reference, nazivo jsem nevidela, takze bych kupovala uplne na blind, proto se spis priklanim k te o torsku levnejsi a pro me hezci kavce.

doporuceno mi bylo jeste: zumbucca xxl, aloe toddler a skaldino xl, ale ty jsou na me moc divoke / barevne/ oranzove, hledam trosku minimalistictejsi design.

kavka a neko jde vypujcit z eshopu vhadru, uvidim jestli budu resit vypujcku a nebo proste tu kavku koupim naslepo. taky jeste musim mrknout, za kolik bych mohla prodat tu nasi lenku (je jeste v zaruce, kupovala jsem ji tu na nyxu jako uplne novou pouze vyzkousenou nekdy v zari).
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    IKARIE: dik, tak pak dej kdyztak, prosim, vedet co jsi vybrala. Dceri je ted 10 mesicu a jsme ti s nosenim spokojeny v patach (Storch a Lenka) :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    EZKATER: ty popruhy jdou zalozit a zuzit a dostanes k tomu ten spojovaci pasek / sponu. nicmene ja teda ted, kdyz uz by bylo pohodlnejsi nosit na zadech (dcera 13mesicu, cca 9,5kg, 78cm) spis zvazuju prodej a prechod na nake toddler nositko s klasickymi popruhy. uz mi ta lenka neni moc pohodlna a dcera je na ten mekky bederak uz tezka.
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    Jde lenka4ever, model s krizenim popruhu, nosit na zadech?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam