• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    LAUDAM: ty kraso, to si neumim vubec predstavit, takovy vahy na sobe
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    EZKATER: Zajimalo me, jak ta sitovka vypada v praxi: https://media.karousell.com/.../products/2016/07/12/tonga_baby_carrier_sling_1468256315_8e370326.jpg :)


    Já to s tím RS pořád nějak neumím. Mam bavlneny (LL Colors of Heaven), z druhe ruky, mekky, ale proste mi to poradne nejde utahnout. Kruhy mi sjizdi hrozne dolu a k diteti, bojim se, abych mu neskripla packu a nikdy nemam pocit, ze mi v tom opravdu poradne drzi a nevypadne.

    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    EZKATER: Krátký šátek na nošení dětí - velikost 2 - 4, nejčastěji 3. Nosím slabý šátek s příměsí lnu a hedvábí, ten je v tašce malý, případně omotaný kolem krku a když je třeba, jde starší na záda do batohu nebo jiného úvazu. Není to na celý den, ale tu půlhodinu, než dojdu k cíli to většinou kolena dávají (ruzumněj - mladší vpředu, starší vzadu, v ruce batoh - většinou kolem 23 kil)
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    GUDRUN:
    LAUDAM: díky, jaký RS máte oblíbený, prosím?

    LAUDAM: co je kraťas?:)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    EZKATER: Kočár nevedu, ale na poponášení mi sedí RS nebo kraťas - mám ho kolem krku jak šálu a když je třeba, nahodím batoh.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: mám RS na doma, na krize, na uspávání. Když přijedeme na vymrzlou chalupu a chci jo mít u sebe. Dá se v něm kojit a prcek vidí, co dělám. Takže do kočáru fakt asi onbu.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: já nějak na RS nejsem, měla jsem jich několik a nakonec všechny šly pryč...uvidíme u druhého drobce, jestli to neocením, ale já radši nošení na zádech, než na rameni :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: RS i onbu :-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    EZKATER: RS nebo Onbuhimo :)
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    EZKATER: jeste bych doplnila: 10 mesicu, 10 kg:)
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    Doporučíte mi, prosím, nějaké “poponášedlo” na nouzovku venku, když dítě už nechce být v kočárku a mně se nechce s sebou tahat objemnější nosítko? RS? Síťovka? :)) (https://www.naturiou.fr/...7004354-tonga-fit-red-hammock-baby-carrier-adjustable-3760139283244.html)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Ahoj všem, hlásím velký fičák v šátcích :-) https://www.facebook.com/wildslings/posts/2382051568704542
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    KLAIR: My na novorozene meli Storcha a je imho slusnej, ale satek stejne lepsi.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    no, půjčila jsem šátek kamarádce a říkala js3m jí, ať ho fakt před vrácením nepere... Tak jsem ji to teď musela 4, zopakovat, když ho chci zpátky. Prý je jí to blbé... ach jo. ono by se mu nic nestalo, ale stejně si to chci vyprat ve svém prostředku...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: Jojo, ehm, vůbec nikoho takového neznám (dneska jsem to počítala a mám 6 šátků (7 i s tím, co mi přijde v tomto měsíci po doplacení splátek), 3 nosítka a jeden scrap, ze kterého snad bude nosítko). Fakt moc nehrozí, že bych to moc propotila.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    A pak je spousta žen, které těch šátků mají tolik, že je na sebe vezmou 3x nebo vůbec a zjistí že je nechtějí a tak to vyperou jen jednou :-)
    PETPET
    PETPET --- ---
    LEADA: tak ony ty satky atd.maji specialni vazbu a prani a zdimani v pracce jim fakt nesvedci... O susicce radsi ani nemluvim. Navic jsou casto s primesi treba vlny, lnu, merina,... To fakt neni o tom, ze jsou lidi cunata, ale ze se snazi setrit ten material.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KLAIR: Ale jinak se zkus pídit po elleville 50% bambus, to jsou úžasné pavučinky na letní mimco a nestojí moc
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KLAIR: Jeste ti muzu půjčit legendární vatautěrku, 20 let starý šátek, tomu fakt neudelas nic, pokud ho neroztřihneš :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam