• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VAMPY: to je jasný no, ale počítám s tím, že to tak občas dopadne :D
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    CAMELLA: No priznam se, kilometry se tak fakt ujit nedaly :D takze jsem vetsinu casu brala kocar plus nositko. Ale drti jsem poctive stridala :) nekdy bylo v kocarku mladsi, ktere to tam milovalo a tri hodiny v tom jejim korabu nebyl problem a nekdy jsem brala golfac na starsi a mladsi se nesla. Takhle jsem treba pronosila cele prvni tri mesice mladsi, kocarek jsem vubec nepouzivala. pak se to nejak zlomilo a nechtela do nositka. Tak jsem na ni brala kocar a starsi sla na zada do Aloe...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LAUDAM: Hele a tu tašku, to jsi měla klasickou RVHP nebo něco jiného? Já o tom už dlouho uvažuju, ale nějak mi ta RVHP přijde moc babkovská :-D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VAMPY: Očekávám to samé u sebe ;)
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GUDRUN: Myslis takhle :D

    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    GUDRUN: Dá se to, zejména, když je auto a dá se popojet k lesu, vzít jen to, co je potřeba a pak zase dojet domů. Bez auta jsem používala tašku na kolečkách, to už se nedalo společně s jídlem a látkovkama na celý den.
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    STARDAY: na chvíli se to dá, kamarádka nosí tandem, který je víc jak polovina její váhy.... to je teprve masakr.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: špatně napsáno, když nosím, tak ať miláček klidně spinká, ale snažím se mu to nevytvořit jako návyk a nechávat si večerní uspávací nošení na výjimečné příležitosti. Zatím v pohodě usíná u prsa, jen když je přetaženej, zuby, hysterák nebo já nevím co, tak šup do RS. Přece jen válet se v posteli a nechat se okusovat je pohodlnější, než ho nosit a bližší nějakejm spacím návykům všedního dne :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    já se vám sem pochlubím.... dítě mělo v noci hysterák. Ale strašnej. dali jsme ho na nočník a on to nějak nechtěl, probudili jsme, no, plakal, řval, bránil se (i když nebylo proti čemu) kopal do krabice s autíčky... a pak že ho můžu vzít do nosítka. v půl druhé ráno. jupí

    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GUDRUN: Proc se snazis nosenim neuspavat?
    Nam posledni dobou vecer nic jinyho nefunguje, tak nad tim hloubam...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    STARDAY: teď jsem ušla za tři dny 45km, buben +8kg, syn 10kg, onbag 6-8kg, jasně, buben je integrální, ale i tak zvažuju už chodit na vejlety jedině se šerpou. Už se vidím na podzim jak budu ověšená jak Laudam :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    EZKATER: mam dva, moisha herbejo Royal a storchenwiege Leo, obyč bavlňáky, jeden doma, jeden na chatě, protože v interiéru moc nenosim, snažím se nošením neuspavat, ale pro krizove situace mi vyhovuje nejvíc. pak mám onbu od Maggion ze šátku Storchenwiege Eric modrý, který asi budu prodávat a pořizovat větší. Cenově RS bavlna obyč do litru, onbu z druhý ruky 1000-1500kč, když škudlíš
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    LAUDAM: ty kraso, to si neumim vubec predstavit, takovy vahy na sobe
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    EZKATER: Zajimalo me, jak ta sitovka vypada v praxi: https://media.karousell.com/.../products/2016/07/12/tonga_baby_carrier_sling_1468256315_8e370326.jpg :)


    Já to s tím RS pořád nějak neumím. Mam bavlneny (LL Colors of Heaven), z druhe ruky, mekky, ale proste mi to poradne nejde utahnout. Kruhy mi sjizdi hrozne dolu a k diteti, bojim se, abych mu neskripla packu a nikdy nemam pocit, ze mi v tom opravdu poradne drzi a nevypadne.

    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    EZKATER: Krátký šátek na nošení dětí - velikost 2 - 4, nejčastěji 3. Nosím slabý šátek s příměsí lnu a hedvábí, ten je v tašce malý, případně omotaný kolem krku a když je třeba, jde starší na záda do batohu nebo jiného úvazu. Není to na celý den, ale tu půlhodinu, než dojdu k cíli to většinou kolena dávají (ruzumněj - mladší vpředu, starší vzadu, v ruce batoh - většinou kolem 23 kil)
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    GUDRUN:
    LAUDAM: díky, jaký RS máte oblíbený, prosím?

    LAUDAM: co je kraťas?:)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    EZKATER: Kočár nevedu, ale na poponášení mi sedí RS nebo kraťas - mám ho kolem krku jak šálu a když je třeba, nahodím batoh.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: mám RS na doma, na krize, na uspávání. Když přijedeme na vymrzlou chalupu a chci jo mít u sebe. Dá se v něm kojit a prcek vidí, co dělám. Takže do kočáru fakt asi onbu.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: já nějak na RS nejsem, měla jsem jich několik a nakonec všechny šly pryč...uvidíme u druhého drobce, jestli to neocením, ale já radši nošení na zádech, než na rameni :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: RS i onbu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam