• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BEZPRIZORNI: Slyšela jsem velmi dobré reference na Katy Šrubařovou https://bytsiblizko.weebly.com/noseni.html

    A nebo pak třeba ve skupině Nosím na srdci (na fb) se dělají pravidelně srazy, kde holky naučí i vázat záda. Ale to imho nejsou certifikované lektorky většinou.
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    Ahoj, potrebuju naucit vazat dite na zada muzete mi doporučit nejakou instruktorku z Prahy? Dik!
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    CAMELLA: nejsou moje barvy, tim je to vyřešeno, ale i tak diky za tip
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BODY_SUIT: Jen musíš předobjednat do zítřka

    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    CAMELLA: super, díky moc, asi tedy objednam tu jen v jine barve nez mam
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BODY_SUIT: Nene, ted na zadost prave delaj i ty s napletem jen na přední
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    CAMELLA: koukala jsem na ne, ale ja mam tu s napletama a ty pouze pro predni noseni jsou jiny a nelibi se mi.. Koukala jsem jeste ted na Belenka mikiny. nemate s nimi nekdo zkusenost? jaka je kvalita provedeni?
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    BODY_SUIT: JULIANNE: Mám podobnou jako tato: https://www.creatula.cz/k03d6l2m/Tmave-modra-mikina-s-ptacky-pouze-predni-noseni-d60.htm

    Zkušenost jedině dobrá. Krom s límcem mají i s kapucí:
    Nosící mikiny | Růžová mikina s kapucí pouze přední nošení | Creatula - oblečení pro nošení dětí
    https://www.creatula.cz/k03d6l2m/Ruzova-mikina-s-kapuci-pouze-predni-noseni-d96.htm

    Designově podobné dělá ještě EmuR.
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    BODY_SUIT: Creatula.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BODY_SUIT: (A jinak tedy AW šije i mikiny jen na přední nošení, pokud jsi s nimi jinak spokojená)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BODY_SUIT: Co Greyse? Ta je tedy trochu spešl, úplně jinak konstruovaná, než běžné mikiny...
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    Nějaký tipy na nosící mikinu, která je designově vychytaná, má pěkný vzory a vydrží, ale má jenom vsadku na nošení ve předu? Mám už dva roky od AngelWings, nosím ji často, materiál drží, ale je i na nošení vzadu. Na to mi stačí jen jedna mikina. Vsadku si šít nechci, páč krom te od AW ani nemám žádnou mikinu, která by byla se zipem. Něco ozkoušeného? elegantního (jo vím, že jakýkoliv nosící kousek s větším dítětem je trochu jako pytel, ale jde mi o to normalní nošení bez dítěte.
    IF_
    IF_ --- ---
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IKARIE: No, ono se to teď furt řeší a třeba na Nosíme děti tě za mimčo v nosítku seřvou (ale tam mi přijde, že jsou celkově extremistky), v Nosící Česko-Slovensko před nedávnem jela kampaň, že jako když je člověk šikovný, tam může i dřív. A pak taky je nosítko a nosítko, třeba mezi šátkovým meitai a šátkem už moc rozdíl nevidím a tak...prostě to chce používat trochu selský rozum a taky vnímat co dítě na to ;)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    CAMELLA: ja jsem se vzdy docetla, ze v nositku az kdyz sedi a v satku “batoh” klidne i jako uplny miminecko, ale to asi souvisi s tim napolohovanim.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MAJKA: FB Nosím na srdci, Nosím na srdci lokální skupiny, Moderní nosičky, Nosíme děti - možná někdo poradí další nosící skupiny, kde se dělají srazy
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Holky jste zlaty, dekuju. Zanosenej je, mekkouckej, jen proste tlustej. A neni to nenositelny, jen proste nezvyk asi. Jinak ho hrozne miluju, je prekrasnej. :)

    Hele a o srazech se clivek dozvi jak? Nasla jsem jen FB skupinu “satky do 2.000” Ted s rozjizdejici se koronou ale stejne asi drazy nebudou..

    Nabidku prijit si ozkouset bych casem asi i vyuzila. On mi ma prijit jeste Yaro bavlnak, ten Sanami byl spontanni kup za super cenu.. a ted teda lituju ze jsem Yaroucha nevzala toho s lenem. Ale neva. Moc diky za nabidky osahani, rada vyuziju
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MAJKA: škoda, že jsem už tak moc před rozpadem, už moc netroufnu ti nabízet sraz (a domů tě klidně pozvu, ale jaksi je to dost z ruky :). Mám tu příměsí dost, hlavně tedy hedvábí :))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MAJKA: ha, svět je malej, pod tvým dotazem na fb jsem se rozcilila trochu, když ti psaly, že Lidl není tkaný šátek. To chce osahat, co ti sedí. na mám třeba ráda repreve jako primes, A konopí mi přijde lepší, než len. uvážu novoše do čistý bavlny 300gms, ale je to deka a za pár měsíců to bude lepší... takže buď sraz šátkařskej nebo návštěva doma u někoho vybavenýho :-) ale ten Šanami by fakt neměl bejt jako brnění, kupovala si ho novej? přečti si kdyžtak někde návod, jak šátek zanosit / změkčit, vánočkování atp
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CAMELLA: jo, potřebovala jsem dneska mít volné ruce a dost mi pomohlo mít ji na zádech. asi hodinu, napolohovala jsem ji vepředu, muž ji pak chytil a otočila jsem se v nosítku, takže to dost pomohlo a bylo to dobré... a mám pocit, že je na těch zádech i spokojenější.... nemlaská :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam