• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    KEMENTARI: Ona to majitelka AW popisovala na svym blogu https://rehana.cz/jak-se-to-vlastne-stalo-angel-wings-konci/

    Meli obrovsky financni problemy uz pred nekolika lety a tak se to s nimi vezlo az doted.

    Jako ta hromadna vypoved vsech svadlen je teda drsna, ackoli se jim asi tolik nedivim, zvlast kdyz dostaly nabidku jit do firmy, ktera je podle vseho stabilni.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KEMENTARI: pravděpodobně problémy s financemi a tedy nemožnost obdržet zboží, ze kterého by šili... o tom něco vím, ale v jiném oboru....
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    IKARIE: V ty koronavirovy sedi je to docela vzrusujici tema, ja ten zajem uplne chapu. :)

    Sama podnikam v uplne jinem oboru, ale to AW by me strasne zajimalo jako case study. Co tam bylo za problemy, chyby... Uz delsi dobu mi vrtalo hlavou, proc nevyrabeji zbozi, po kterem je evidentne poptavka? Na bazarech je obrovska shanka po nekterych jejich nosicich vecech ze starsich kolekci (zvlast ty elegantnejsi modely u nas afaik nikdo jiny nedela), prodavaji se skoro za puvodni ceny, jdou na dracku... a na eshopu AW nic.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    KEMENTARI: na FB se uz pere spinave pradlo a majitelka unua place v primem prenosu
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Tak svadleny presly k Unuo, na FBsamozrejme bourliva debata...


    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KATIA: taky se mi to zda divne. spolu s jejim sebe promo, jak umi vse zorganizovat po financni strance, motivovat tym apod.
    KATIA
    KATIA --- ---
    GUDRUN: nečetla, ale osobně pochybuju, že ti jen tak odejde úplně celý tým "v dobrém". jakkoliv stát se může vše, že jo.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KATIA: četla si to, co o tom psala? ne že by to bylo nutné:-) odchází v dobrém, pomohly s čím mohly, pretahla je konkurence, měly strach. Dobrých svadlen je všude v republice málo, pokud vím.
    KATIA
    KATIA --- ---
    KLAIR: myslíš nábor nových lidí ve dvou měsících? já myslím, že to není tak málo času na nábor švadlen, ale pochopitelně zjevně neodchází v dobrém, takže asi nedají pozitivní reference.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KATIA: to ne, ale když ti dá celý tým výpověď, tak to ve dvou měsících výpovědní lhůty nevyřešís
    KATIA
    KATIA --- ---
    KLAIR: výpověď do druhého dne? to snad právně nejde, ne?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KEMENTARI: nebo jsou prostě... pardon, blbý.... a jestli jim nabídli na ruku bonus třeba pět tisíc.... :( ach jo
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    KLAIR: Tam asi musela byt nejaka fakt nezvladnuta komunikace, ty svadleny musely byt bud hodne nastvany, nebo mit fakt strach o praci, jinak si to neumim vysvetlit.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CAMELLA: Taky je mito desne lito, mam od nich vsechno nosici obleceni i vetsinu kojiciho. A je to skvely.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GALE: ja to četla a je mi z toho špatně.... 15 výpovědi do druhého dne :-( co to je sakra za lidi?!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GALE: mínus neber osobně, ale hrozně mě to štve, mám mikiny od AW děsně ráda a kabát přímo miluju :/
    GALE
    GALE --- ---
    Angel Wings končí. Právě to oznámila sama jednatelka na FB v živém vysílání.
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    KAI: jj, ja jsem to tak myslela, ve chvili, kdy díte uz chce lezt nahoru a dolu, tak je plne oblecene a nosim na oblecení, ale na zadech.. v takovem pripade zas uz kapsu moc nepouzívam, pac je dite plne obleceny..
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    KAI: Na bundě mi to taky není úplně příjemné, hlavně jak na softshellu nosítko i šátek (ten především) docela kloužou a s tou neforemností a přes kapucu mám potíže při nošení vepředu zapnout zádovou sponu; při nošení vzadu celkem OK. Ale kabát by se ušpinil od botiček, resp. nejde jen otřít jako bunda, tak to dost dobře jinak nejde.
    KAI
    KAI --- ---
    souhlasim, male dite jsem davala vzdy jen pod spolecny obleceni, nosici mikina a nosici bunda. kapsu jsme poridila prave az kdyz se mi dite pod to obleceni jednak uplne dobre neveslo, nebo to bylo neforemny a nepohodlny a hlavne kdyz uz chtelo dovnitr/ven a tak jako tak bylo samo oblecene do zimy. ja bych zas nedokazala chodit s rozepnutou bundou. ale nakonec jsem dosla k tomu, ze kapsu nemam rada a nemam rada noseni na bunde, tak uvidime, jak to budu resit, az bude druhe dite vetsi :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KAI: To mám tedy stejně jak Body_suit, malé dítě bych na bundu nevázala a velké zas už vážu plně oblečené...
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    KAI: me to vadi z vice duvodu. tahne pod ní, takze musím díte vic nabalovat. Kdyz mam rozepnutou bundu, tak mam pocit, ze si to líp cely sedne. za druhy vazat maly mimino v satku na bundu mi prislo vzdycky dost sileny v tom smyslu, ze je tam hrozne moc vrstev, nemam s ditetem tesny kontakt a tim padem o nem nemam tolik prehled a hur se vaze do spravne polohy. treti duvod je, ze kdyz navazu az na bundu, nepritápím diteti mym teplem, protoze moje bunda izoluje, takze dite musim vic nabalit. a jako posledni vec mi vzdycky vadilo, ze se dite otlacuje o zip hlavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam