• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    GUDRUN: to víš že jo , dojdeš s ním až k maturitě.
    Eli mega handmade celošátkové, vStuzeny bederak, tlustý polstr a tlustý šátek z něj dělají superpohodlnou cév nechám za 2500

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KLAIR: až budou mít zas otevřené dveře, ráda tě přichýlím :). Nebo teda asi se jde domluvit i bez DOD, samozřejmě.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CAMELLA: jsem si je našla a mám velmi intenzivní pocit, že tam musím jít na návštěvu :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: btw dneska jsem si došla na otevřený den do showroomu Vatanai....a odešla jsem právě s jedním z nosítek :). Jsou fakt nádherný a skvěle řemeslně zpracovaný, s magnetickou sponou a fakt jednoduchým designem...vyzkoušela jsem nosítek hodně, ale tady fakt kombinace krásna a funkce je nadprůměrná :)
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    CAMELLA: To zní dobře! Dík moc. Samozřejmě ani nevím, že něco takového existuje, ačkoliv jsem z Prahy.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DZEJLA: hm hm...asi bych byt tebou (jsi z Prahy?) zkusila zajit do Zkusnosítka na Žižkově a tam bych zaprvé nechala zeitgeista zkontrolovat (nastavení) a za druhé sama zkusíš, zda ti něco nebude vyhovovat lépe. Třeba český Vatanai teď dělá vzhledově podobně luxusní nosítko jako je zg a hodně lidí si ho chválí víc.
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    CAMELLA: Artipoppe. Měla jsem ho i s prvním synem a byla jsem spokojená, ale je pravda, že jsem začínala dřív. Druhorozený se hodně propínal, strašně špatně se mi i uvazoval do šátku, jak byl takové malé prkénko, tak jsem to prostě odložila, než nám to lépe sedne a teď je to fajn, líbí se mu to, spokojeně čučí, usmívá se nebo spí - blaho - až na tu bolest, ha. :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DZEJLA: hele muze to byt kombinace, precijen 8kg není málo na začátek (já třeba obe děti nosila od cca 3,5kg, tělo si tak má šanci zvyknout na postupné zvyšování váhy), plus je otázka jak je nosítko nastavené a obecně jaké to nosítko je, zda ti sedí. Jaké nosítko máš?
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    Jdu si pro radu zkušenějších - začala jsem nosit v šátkovém nosítku 5m syna, má 8kg, po půl hodině mě dost pobolívají záda v kříži a trochu císařská jizva. Mám bederní pás utažen v nejužším bodě pasu na nejvíc, co to jde. Dítě má kolena výš, než kyčle a záda do céčka. Mám něco dělat jinak, aby mi to bylo pohodlnější nebo jsem prostě máslo a nedostatek kondice a věk se hlásí?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Ženy, neposilate některá dal preschool nositko, 98+? Především Monilu maxi plus...
    SISTA
    SISTA --- ---
    PRODEJ

    Posílám dál pouze vyzkoušené nositko Fidella Flyclick. Moc jsem se na něj těšila, bohužel dcera je antinosící typ:( Koupeno za 3390Kč, nechám za 2800Kč. Můžu poslat zásilkovnou nebo k vyzvednutí v Kamenici nebo v Praze na Žižkově.

    Fidella FlyClick (Baby) - ICED BUTTERFLY - SMOKE + dárek
    https://www.zkusnositko.cz/fidella-flyclick-iced-butterfly

    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    S omluvou za inzerci - prodávám šátek Storchenwiege, jako nový, jen jsem ho několikrát vyzkoušela (je mi to líto, ale asi nejsme s dětmi nosící typy).
    [Šátek Storchenwiege Leo, bordó/vínový, délka 5,2m]
    SONYAH
    SONYAH --- ---
    Ahoj, mohu se optat na zkušenosti s Kokonem? Nosíte v něm spíše starší děti,nebo je možné jej zkusit od uvedené velikosti 62,cca 4 měsíců věku...z fotek se mi zdá,že děti v něm nemají dostatečně zakřivená záda do C,jak to vnímáte vy? Jak jste spokojené s větrací kapsou? Je to k něčemu? Nehrozí,že se dítě spíš nastydne? A jak Vám prosím sedne bederak u těžších dětí? Četla jsem v nějaké recenzi,že má tendence se u starších děcek propadat....Díky!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    JULIANNE: já bych caboo s klidným srdcem nemohla doporučit, především ne na letní dítě. Je to vysokogramazni uplet ve více vrstvách a je v tom parno. Pak ještě v tom elasťaku jsem nikdy neměla ten pocit opory a jistoty, jako v pevným šátku, ani u novorozence. Pokud šátkový nositko pro novorozence, já vím, že se opakuju, ale diyclick, mají i minimalistickx nebatevne modely.
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    SAAYURI: Také bych se trochu bála možností dotažení, ale nemám vyzkoušeno, těžko posoudit. Třeba předvázaný šátek Caboo je v nižší cenové relaci a je považován za vhodný (vyzkoušeno osobně také nemám).
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    SAAYURI: ja jsem po cs byla schopná navázat dítě prakticky hned, protože jak je miminko maličký, tak stejně ten bederák, nebo šátek máš výš, než je ta jizva. jak má mít miminko hlavičku u tebe nad srdcem cca. takže toho bych se nebála. co jsem koukala, tak třeba sestrice one je doporučované hned od narození a má hodně měkký a velký ten pás, takže váha se rozloží a nemělo by to nikde tlačit. u toho, co postuješ, bych se bála, jestli půjde na miminko správně dotáhnout, aby mělo potřebnou podporu páteře a nijak se tam nebortilo
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Ahoj :) mám dotaz... máte někdo zkušenost nebo víte něco o nosítcích od Studio Romeo? Hned přiznám, že jsem zaujatá tou jednoduchostí a minimalistickým designem.
    Od prvního dítěte mám Tulu Baby, ta je super, ale pocitově ještě asi není pro novorozence. Navíc se mi líbí představa šátkového nosítka, které se nemusí vázat. Počítám s tím, že se mi může s velkou pravděpodobností stát, že budu mít jizvu po CS a na to moc pohodlná nosítka s tím bederním pásem nejsou.. i když chápu, proč tam jsou :)


    nosítko z bio bavlny – wild moon
    https://wildmoon.cz/collections/shop-minis/products/nostko-z-bio-bavlny-studio-romeo?variant=31556898291771
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    JULIANNE: Mezitím jsem i jako šátkový začátečník (doteď jsem používala nosítka a ring slingy) pořídila na batole novou Juliette a i nezanošená se váže krásně. LoktuShe umí a merino je fantastické.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PRODÁM

    šátek vel 7
    Fidella RocknRolla

    tenký, ale velmi kvalitní, ideální od jara do podzimu na novorozence i na větší děti ve vícevrstvých úvazech. Biobavlna, velmi málo nošený, top stav. Ošetřený jemným pracím gelem, nekuřácká domácnost bez zvířat.

    Posílám Zásilkovnou, PPLkem, Českou poštou nebo osobní předání v Sázavě.
    Původní cena asi 3000 Kč, prodám za 1800 Kč.

    Zde hodnocení obchodů se mnou týkajících se šátků: https://bit.ly/3cLqgvh

    Fidella Babywrap Rock N Rolla Silver – babyshop
    https://www.babyshop.com.au/products/fidella-babywrap-rock-n-rolla-silver?variant=25113572677



    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    Nechystá se tu někdo náhodou prodávat LoktuShe Juliette ve vel. 5, popř. 4?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam