• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KEPASO, PALEONTOLOG: redefinice je geniální slovo, který spolehlivě označí projekt jako cestu do pekel, už dávno předtím, než se tu objevili první hipsteři. Prvně to slovo na mě vytáh markeťák od OVB, kterej chtěl redefinovat finanční služby, podruhý jsem ho zaslech v souvislosti s projektem redefinujeme čajovnu, kterej skončil krachem, dluhama a půlročním flejmem na nyxu...

    PETER_PAN: to mi připomíná, jak jsem se o vánocích ocitnul nějakou náhodou na nějakým "artovým pohybovým divadle." Dvacet minut čistýho utrpení párečku studentů FHS. Úžasná katarze, na konci sem děkoval bohům, že už mi není dvacet a nesnažím se sbalit studentky umění tím, že bych na podobný sračky chodil pravidelně a pak si o nich nadšeně vykládal.

    VYHULENY_UFO: aby to zabilo bakterie a zpomalilo rozklad.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEPASO: redefinice hipsterství ? hipster^2
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: umiram :D

    A je to venku. Doteď jste nás znali jako HIP, ode dneška se ale všechno mění a získává nový rozměr. Měníme se v TEP a přicházíme s revolučním konceptem, se kterým jste se v Česku určitě ještě nesetkali.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    novy prostor TEP! teda jako nadsenej cyklista chapu, ze stejny nadseni muze chtit nekdo sdilet s ostatnima, ale tohle uz je slusna sekta. zaujala me (prozatim nefunkcni) sekce cenik, nebo sekce http://www.tep.ac/cycling/ s cycling membership, cycling training program, bike hire.

    První cyklistický klub v Praze zaměřený na aktivní cyklisty. Vytváříme komunitu cyklistů, kteří chtějí poznávat svoje okolí i nové přátele, vyrážet na cesty za uměním, nebo jen tak na kávu či drink. Nezaměřujeme se jen na silniční cyklistiku, naší vášní je taky adventure a gravel bike. Snažíme se tyto světy propojit s městskou cyklistikou, a nabídnout tak našim členům příjemný pocit komunity a přátelství v TEP CYCLING klubu. Pokud jste se v těchto řádcích našli, máme pro vás spoustu možností, jak se toho stát součástí.

    Cyklistický výlet pojatý jako cyklistický sen? Ano to je TRAVEL. Poznáte s námi nádherné cyklistické spoty v České krajině, při kterých Vám ukážeme, že výlet na kole může být více než jen Vy a Vaše kolo. Zavedeme Vás do tajů pravého cestování na kole, ale také Vám ukážeme že být 3 dny na kole je pro Vás ten správný mentální odpočinek.


    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PETER_PAN: dekonstruovaná hudba, twl
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    3 Le Vojtěch Procházka Trio au Centre tchèque de Paris
    https://www.youtube.com/watch?v=BI63dtoHEMw


    Vojtěch Procházka a Martin Blažíček
    https://www.youtube.com/watch?v=JnaZ5uRsbPs
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    zatisi uspesneho hipstra s pribehem:

    „Často se mě ptáte, co že to vlastně v @apploud děláme. Myslím si, že nastal čas vám to ukázat.
    Poslední dva roky byly náročné, ale krásně náročné. Já osobně jsem si odškrtal desítky položek z mého dream listu. Staráme se o značky, které milujeme. Připravujeme kampaně, které sami chceme vídat v ulicích. O tom ten pracovní život asi je. Snažit se vstávat s pocitem, že ten den bude stát za to a že se nám povede udělat alespoň ten reklamní svět o trošku hezčí. Snad se nám to daří. Nový Apploud je tady. Užijte si ho. www.apploud.cc“


    NOIK
    NOIK --- ---
    PETER_PAN: tomu se říká preparovaný klavír vole:)
    JONY
    JONY --- ---
    PETER_PAN: podle popisu nebyl to Vojta Procházka s Martinem Blažíčkem? Pokud ano tak bych to osobně viděl spíš na problém u posluchače :) Přijde mi, že se to tady místo dostává co se hudby týče někam k diskusím podobným těm, co vedou stárnoucí čeští fanoušci progrocku :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Bullerbyn na Chodské. Byl tam pajzl, ted je tam utociste hipsteru nejtezsiho kalibru vsech moznych narodnosti, fakt desivy misto.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PETER_PAN: tyvle, uplne mi sel z ty predstavy mraz po zadech. :D
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    VYHULENY_UFO: Ja byl jednou v Jazz Docku na nejakym hipster-alternative-experimental-electro-jazz a jako fakt jsem se snazil v tom cokoli zachytit.
    A to sam mam docela rad i minimalismus, ruzne ty varianty "core-tekk", scenickou hudbu, experimentalni vaznou hudbu (tj. casto bez melodie) apod. O klasickem, modernim i electro-acid jazzu nemluve - ten mam moc rad.

    Ale NE tohle proste bylo fakt hovno, to nemelo nic spolecneho s nicim - proste fakt hnuj nejvetsi, i poslech zvuku magistraly byl musikalnejsi. Ja si pamatuju jak do otevreneho klaviru nahodne strkali nejakej drevenej klacek a ono to vydavalo zvuky. No a na zaver, samozrejmne moznost si koupit audio kazetu :-)
    Jako kdyby to byla 10ti minutova recese na zakladce, ale dopice - se vstupem a pres hodinu (prestavka included).
    FOO
    FOO --- ---
    CROME: zapomněl jste na "zkurví", pane kolego.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CROME:pokud tedy chapu dobre, stejne tak jako pristupuji hipsteri k mode, pristupuji i k hudbe. proste vypadat a bejt slyset jako curak.
    CROME
    CROME --- ---
    VYHULENY_UFO: Nema, ale vcucne prezvejka a vyplivne cokoliv.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja se chci zeptat znalcu letenskych hipsterskych kavaren, ale oni hipsteri a jejich kultura ma vazne nejakou hudbu?
    FOO
    FOO --- ---
    LOPIK: tak vysoko jsem se již dva roky neodvážil.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Asi, ale ta Cobra zas až takovej úplnej extrém není - kafe ti daj pořád do normálního hrníčku, sedí na se židlích, ne paletách atd. - redefinice zážitku návštěvy restauračního zařízení se ještě nekoná. Pořádný rejdiště je spíš kousek vedle kolem křižovatky Veverkový/Vinařský..
    FOO
    FOO --- ---
    LOPIK: a nebylo tehdy všem lépe?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    FOO: Však to původně nonstop herna taky byla :-)
    CROME
    CROME --- ---
    N_I: jeste jsem to trosicku chapal u ty EMO mody coz byly taky desny placky, ale obcas byly
    alespon nejaky ty kraticky scremo sypacky, tohle je fakt totalni narcisticka obludnost a oslava absoludniho ponizeni a rezignace ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam