• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    BANANZLUTY: sme tam tudle lili pred zapasem v Dolicku. vsechno na svem miste :)
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    A Sběrný suroviny už jsou totálně po smrti? Když už se řeší Krymská...
    NOIK
    NOIK --- ---
    KEL: jestli tam ale nemaj karpáčo tak je to špatnej podnik
    KEL
    KEL --- ---
    FOO: je to normalni hospoda/kavarna, akorat ses zaujatej, coz ti neberu. Parkat jsem se tam vyborne zlil, takze za mne v poradku.

    V Krymsky je jeste taky tenhle podnik, parkrat jsem zasel na pivko a taky fajn. Takovej ten klasicke beer bar.
    https://www.facebook.com/BadFlashBar/

    KEL
    KEL --- ---
    VYHULENY_UFO: fotku ted u sebe nenam, ale vypadam cca takto, ostatne jako vsichni art directori zejo

    KEL
    KEL --- ---
    FOO: aha, tak to jsem tam jeste nebydlel. A popravde jsem tam byl asi 2x. Spis jsem obcas zasel do Cafe Sladkovski nebo naproti k Novakovi. No, bylo to krasnych pet let :))

    VYHULENY_UFO: vsak to vidim. Ja zase mam rad starej nabytek, uzeny tofu, indickou kuchyni a jsem art director :)))
    N_I
    N_I --- ---
    popojedem, prababa vsech hipsteru!



    ale dusanka na spodnim baru to zachranuje svym usmevem!
    FOO
    FOO --- ---
    MUTHA: co to je za odpornou zrůdu?
    SKRU
    SKRU --- ---
    N_I: je no, chut syroveho masa je nesmirne lahodna a je hrich ho jakkoliv dochucovat.
    N_I
    N_I --- ---
    SKRU: jo taaak, no snad sem nejake ty ulovky taky do klubu prihodil...ale hadat se nebudu, je to dost zbytecne,

    uz je nejak doreseny to carpaccio?
    SKRU
    SKRU --- ---
    N_I: mas to v nazvu auditka brouku
    N_I
    N_I --- ---
    SKRU: lovit hipstery, nezer tu antifu tak..oni zas tak spatny nejsou...ze bys je musel primo lovit...
    SKRU
    SKRU --- ---
    FOO: kazdej nesizenej:)

    N_I: ale ty hipstery nelovis, ty jim podkurujes!
    FOO
    FOO --- ---
    DOKKTOR: ó nikoli.
    SKRU: jak kterej, a chuť svíčkový fakt nijak nezmění, ale co já vo tom vim, když to jen pravidelně žeru, žejo... :)
    N_I
    N_I --- ---
    SKRU: zitra cobra, jsem tu spravne celou dobu, oproti bojovnikum se zdechlinama, ale jedem, to ti jde dobre!
    FOO
    FOO --- ---
    DOKKTOR: pokud ti uniká, co je na něm hipsta, pak je asi marný ti cokoli vysvětlovat. Já spíš marně hledám něěco, co na tom hipsta není.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    FOO: ten, kdo nechápe, co osattní píšou, si evidentně ty. bohužel :( fňuk
    SKRU
    SKRU --- ---
    FOO: olivovej olej ma chut dost vyraznou.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SITH: Nejde mi na rozum, proč musí vegani vytvářet segedínský guláš. Mám na mysli to, že třeba taková mrkvová, čočková polévka, já nevím třeba cirznové placičky mohou být opravdu skvělé a není třeba předstírat, že jíš maso.
    SKRU
    SKRU --- ---
    FOO: jisteze je esencialni, aby se ti to zatahlo a nerozdusil si to do sracek. ale chut to nedela.


    N_I: tak ses dockal a konecne zaznelo neco, k cemu se dokazes vyjadrit? no hura!:))
    FOO
    FOO --- ---
    DOKKTOR: to slovo je irelevantní, ale to by sis musel přečíst a pochopit vše, co už bylo napsáno. Maso prostě není hmota bez chuti (já si třeba často dávám carpaccio jen s tou kapkou oleje, neb chuť syrrový svíčkový je opravdu lahodná), jak tu tvrdí býložryvý Kepaso, který fakt neví, o čem mluví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam