NOIK: Sorry ze te zklamu..ale duvod je daleko prostsi..V ignore te dost casto mam kvuli tomu, ze ses jedno z mala IDcek, ktery je mnou posedly a do kazdyho klubu kam prijdes..mas na me nejaky narazky nebo si me ci moji praci musis brat do huby. Chapu ze ses takova nyxacka kristelova a ja tvuj novotny..Delas to uz ale asi sedm let..Stejne to treba dela Ezoun a dalsi. Je vas asi pet a protoze to z toho jak me furt resite po nyxu vypada ze nemate vlastni zivot a musite neustale resit ten muj, zacal sem vam rikat noliferi ;)
Z toho duvodu vas mam vetsinu casu v ignore..Protoze je pro me naprosto zbytecny vas cist nebo se s vama nekde hadat..Nicmene i pres muj ignore si toho, jak me furt nekde mate potrebu resit vsima dost jinejch lidi..kteri mi pak pisi "hele co si tomu Noikovi udelal tyvole? Ze te zas resi tady a tady?"..A ja jdu a do toho klubu se podivam a kdyz na vas nekdo reaguje..tak vidim co pisete.
jinak ja zas muzu tebe, ezouna a dalsi vekslaky nyxu ubezpecit, ze me nic nepotesi vic..nez kdyz me resit nebudete..Nebudete se o me a mejch pracech nikde zminovat..Hodnotit moje stoly nebo co mam za auto ci hodinky..kam jezdim na dovoleny apod..nic mi neudela vetsi radost nez kdyz me prestanete resit. Dik