• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    NOIK: papírna je na letný voe....
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: o slovo nejde, ale že v Karlíně teď vzniklo oldschool papírnictví mi evokuje vymazlenej retro obchůdek, kam si hipstři choděj čuchat k řemeslně svázaným sešitům z ušlechtilých ekopapírů ..ale až budu procházet kolem tak si to půjdu schválně zkontrolovat!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NOIK: oldschool je hipsterský slovo? nepleteš si to s hiphoperský? nicméně běž si to zkontrolovat: Sokolovská 381/68 a pak se přijď omluvit za to podezření
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: oldschool papírnictví? ..to zní slušně hipstersky!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jako hele musim říct, že jako karlíňáka mě ty hejty trochu mrzej, protože jak navečer odplují davy, vč. víkendu, je tam pořád trochu cítit ta atmoška .. a navíc karlín není jen florenc a okolí kolem metra křižíkova. Místňáci samozřejmě vědí, kam zajít, aby se z toho neposrali. Staré podniky zmizely, ale ty nové, kam moc kancelářští a turisti nechodí, jsou fajn. A navíc tam teď vzniklo oldschool papírnictví.
    Na druhou stranu taky čumim, co všechno za byznys tam vzniká, ráno nemůžu projít dolů do metra a nakoupit taky chodím až večer, jinak bych si s sebou mohla vzít do sámošky knížku, abych ve frontě přečkala ve zdraví (duševním). Tramvajema se už nedá jezdit vůbec, protože objem cestujících se rapidně zvýšil, ale nikoho to asi nezajímá.
    A taky doufám, že až zastaví celou tu louku až k libeňáku panelákama, tak to budou obývat lidi, kteří se z bytu přemístí rovnou do garáže a odjedou autem a kavárny, obchody a restaurace budou mít přímo v přízemí a nebudou mít moc potřebu chodit přes silnici do starého karlína.
    JONY
    JONY --- ---
    N_I: a tenhle klubísek zase nemůže za to, že někteří tví kámoši mají v Karlíně hipsta podniky nebo v nich makají. :)
    CROME
    CROME --- ---
    N_I: Karlin neexistuje
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    no nevim, v karline je to jedno skleneny kancelarsky peklo vedle druhyho. proste vysoka koncentrace reklamek a obecne openspacu. karlin je ukazkova trendova ctvrt.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jinak napadá mě, není tahle osvětlená reklama nějak omezena vyhláškou? Hodně bych se divil, kdyby to bylo povolený a tenhle tatér byl první koho to napadlo vyvěsit.
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: tyvole, jako jo, ale tahat do toho celej Karlín je imho pičovina....v bad flashy si dáš dobrý pivko, na stojáka maj pořád super kafe v šálku a jídlo třeba v M pekárně stojí pořád stejně jako na žižkově tedy chleba s pomazánkou za 35 což je taky hodně ale pořád dobrý na hipstas s avokádem za 135. Hranolky s trhaným masem Czech taky nezdražil úplně a dobrou rejži maj ted ve stanku na Krizikovej.
    Jídlo v Lokále je drahý, ale kua dobrý a v Jagušce stojí večer vrabec taky 159kč a je hnusnej a pivo je dobrý tam i tam, stojí stejně.
    Prostě Karlín nemůže za vaše posraný životy.:)

    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEEFHA: no vidíš to, já až umřu, tak než půjdu do pekla tak mě čeká pár set let v očistci a ten se bude skládat z obrovského ničeho plného těhle koček :)



    R0C3S3K: já ho měl taky rád :/
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ADAMIRA: jasne, ja a vsichni v nasem kanclu kazdopadne to papirnictvi velmi postradame
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ADAMIRA: Tu kočičí výlohu miluju, chtěl jsem po nich tu stříbrnou, ale jako jediná není na prodej :-)

    Nicméně zpátky k Yusufovi a jeho Barber Tattoo: včera kolem sedmý večer jsem šel kolem a už mu tam v tom křeslě někdo seděl, fén valil naplno, plnovous vlál a řemeslná kolínská smrděla až ven. To mi teda řekněte, jak jim to s těma zákazníkama přesně funguje? Není to jako ve Field of Dreams - otevřeš barbershop a oni přijdou?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    R0C3S3K: jj (jak píšu na začátku je to cca číslo 38)

    Jako co si budem povídat, pár vchodů dál je vietnamská večerka s perverzí na mávací kočky ve výloze level Hočimin - ale ty alespon v noci nesvítí jak bordel.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ADAMIRA: takze bydlis na francouzsky?:) taky me to rozjebalo, bych blil
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    VYHULENY_UFO: i kdyby přišla, tak to snad všechno nateče do podzemních pater té kancelářské stěny na Rohanském nábřeží.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SEDELAVLOKALE: povoden uz byla a velka znovu jen tak brzo neprijde.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LOPIK: R.I.P Karlínek :( pořád věřím, že až zase přijde nějaká recese a trochu se to pročistí ;)
    JON
    JON --- ---
    PRASECI_SOIREE: prej - minimum 2 nights, special rates for one night stay. Couples dreamspot.
    Dokazete si predstavit tu zaprcanou zasmradlost v ty drevotriskovy krabici? Brr tyvole.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo, tohle je celej ten nesmysl.. Já pochopím, že jsou lidi, co chtěj luxusní služby a další co jim to nabídnou..
    Konec je ale když se toho chopí individua jako o nich píše INK_FLO: co ví o všem prd, ale v jejich bublině jim přijde normální, že se nechají tahat na vařenou nudli prakticky se vším..
    Pak to dopadá jak v posraným Karlíně, kterej oficiálně nesnáším, kde si mimo obědy nedáš normální jídlo, maximálně v dvakrát předraženým připitomělým Lokále nebo Bulvár Bageterii, kde v head office chápou, že to musí mít aspoň nějakou minimální úroveň za ty prachy a ne jak u všech blbečků vedle v okruhu tří kilometrů, kde to sice smrdí schnilým masem a chcánkama a neřeknou ti ani "dobrý den", ale zato maj limonádu až z Berlína (co tam stojí euro) za sedmdesát korun, v nákupu to nejlevnější pivo co jde sehnat, ale zato z "lokálního pivovaru" a smradlavej quiche od predvčera..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam