ELIDOR: Jestli jsem spravne pochopil tak par dni zpet vysel Ascension update ktery totalne prekopal hru.
Cele progres charu pres sparky je pryc. Vetsina veci co ve hre mela jako mena pro neco je pryc. Zustala toho trosku a vetsina veci se tahne pres credity a pres Knowlidge of Enemies coz jsou novy sparky.
Cely story ted funguje tak ze se postupuje po regionech kde se otviraji dalsi classy. Nevim jestli to je predem dany nebo jestli si vybiras jakou chces zrovna odemykat. Odemykani ted funguje tak ze si vyberes classu a zvolis si quest(stoji nejaky mnozstvi kreditu ale moc to nebude). V momente kdy ten quest splnis tak dostanes nejakou prestiz a tu abilitu protu classu kterou si chtel. Takhle postupujes dokud neodemknes vse.
V kazdy zone je jeste bastion kterej otevira novy Symboly. Ted je jich mozny mit maximalne 8 ale je to udelany tak ze je 8 sloupcu po 4ech Symbolech a z toho je potreba si vybrat jeden. Bohuzel mi jeste neni uplne jasny jak to vsechno funguje. Snazim dostat zpet do Dream Team a snad mi to tam vysvetli.
Chtelo by to nejakej returning player guide protoze v tom mam fakt brutalni zmatek :/