vam se to jako vsem libilo, jo? ja mam teda rozpacite pocity
+ genius loci
+ kamera
+ hudba
+ charaktery (vesmes)
+ vykon Farella
+ Frankova smrt v pousti
ted k minusum
- tempo: obcas se nedelo vubec nic, obcas se dely veci tak chaoticky, ze mi mozek vypinal
- akcni sceny: mi prisly dost rambovske a zbrkle. Prestrelka v neighborhoodu s motorkarema a ve vidlackem meth doupeti v prvni serii byly mnohem lepe natocene
- Vince Vaugn zacal hrat az nekde v pulce serie. Pravda, knizni/klise napsane dialogy mu moc nepomahaly
- jeho (Frankova) zena me iritovala kazdou svoji scenou. Prazdny ksicht jakoby zmrtvely po plastickych operacich
- prilis mnoho postav. Na Woodrougha pak podle me nevyslo dost casu, aby jeho charakter dostal nejakou hloubku. Me tim padem vubec nezajimal, pritelkyni akorat proto, ze je hezoun
- v poslednim dile je na Raye vypsane celostatni patrani, ale on si v klidu vola mobilem. Uz pred deseti lety by ho na zaklade toho ihned vyhmatli
- ptaci maska: na zacatku serie buduje nejakou mystickou atmosferu, abychom se nakonec dozvedeli, ze se fotografovi "proste libila"
- ale hlavne me
urazilo to rozreseni. Srsly? Velcoro si nahodou vzpomene na nejakeho chlapka, s kterym mluvil 2 minuty? Poustel jsem si schvalne epizodu tri a 1) neprislo mi, ze by decka spolu mluvily 2) podobu tam teda taky nevidim.
Ale tak asi jsem spatny detektiv, na redditu nekdo
trefil fotografa hned po treti epizode
Who do we have now?
-----
The girl Erica,
she's in the wind.
-----
There was two of them.
-----
- The kids-- boy, girl.
- What?
-----
Field interviews,
that movie set.
-----
We had a crew list. There was a guy there.
Set photographer.
-----
She talked to him.
The ages are right.
-----
Fuck, they even
kind of looked alike.
ZAVER: jako "pocitovka" o zkorumpovane dire v Kalifornii OK, jako detektivka spatny