KEIKIN: Vítej :)!!!! Doufám, že tahle diskuze bude nějakým způsobem přínosem. Postupem času jsem zjistila, že čím víc je člověk nešťastnej, tím víc tíhne k věcem na kterých může vzniknout závislost. Což je vlastně na čemkoliv. Sama na sobě to pozoruju :/ Přála bych si aby všichni, co s tím mají problém se dopracovali ke svobodě tak, aby mohli jednat sami za sebe a nenechali se ničím ovlivnit. Nechat si diktovat život drogama, cigaretama a alkoholem rozhodně svoboda není.... a nejen tím :/
Jinak já lidí se závislostí znám taky strašně moc :( včetně sebe.....bojuje se tím těžko, ale pokud si člověk najde něco, co ho fakt baví, tak to jde udržet na uzdě. Mě třeba drží škola...strašně mě to baví (koho by to nebavilo! Učit se o závislostech je přece tak zábavný :)) Bohužel nechodím tam každej den a ten světlej víkend je jen jednou měsíčně. Zbytek měsíce je šedivěj, nezajímavej. Proto jsem se musela zabavit víc, začít se hejbat (endorfiny fakt fungujou) a lezu po komínech. A taky začít plánovat hodně dopředu. Co se stane, až udělám bakaláře?......pěkně si to "nalajnovat" :D, určit si cíle a bez milosti za nima jít.... a hele ono to fakt funguje....