• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESTIGIAtrx a další závěsné systémy
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    WERONIK: na asistovanou sebevrazdu doporucim Míšu z Joye, souhlas, malem jsem nedosel na zastavku :D
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    VESTIGIA: super super, díky moc za info.. mrknu na to a zkusim zajít na hodinu a uvidíme jestli to bude ono nebo ne.:)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    WERONIK: cvičím každé pondělí a pátek od šesti a ve středu od půl osmé. Dnes už tedy mám bohužel plno. Nenech se odradit fotografiemi, všichni vypadáme o dost lépe, než na profilovkách :-) A Michal z fitness for joy je fakt profík. Spíš silovější typ tréninků s delšími sériemi. Já teď ráda střídám tabatové hodiny s klasickými a hodně používám pomůcky ala bosu, činky, gumičky, kettlebelly...
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    VESTIGIA: nene to nebyla.:D byl to pááán.. a lekce Míša??
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    WERONIK: přijď ke mně http://www.harmonybody.cz/ - tedy jestli jsem to nebyla já, ta protahovací :-) Nebo můžu vřele doporučit trenéra Michala ve https://www.r2s.cz/fitnessforjoy/rozvrh/
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    nějaký rady na trx cvičení v praze? mam ráda takový to cvičení u kterýho si říkáte, že umřete. Byla jsem na jednom TRX a bylo to spíš takový, že jsem se protáhla ale jinak nic moc..dík za rady..
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Zjistila jsem, že existuje fúze trx a pilates. Několik cviků jsem vyzkoušela, některé si vymyslela, nebo upravila a musím říct, že jsou celkem cítit.
    TRX Pilates Workout
    https://www.trxtraining.com/...es-workout?utm_source=Facebook&utm_campaign=Social&utm_content=Social
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    PETR_TNT: :-) ale zas jak okrasně u toho vypadá, to mně se nepodaří :-)
    U TRX se ti moc nepodaří si vytvořit nějakou významnou dysbalanci (pokud už tedy nějakou nemáš a jen ji nebudeš prohlubovat). To je to kouzlo, skoro při každém cviku zapojuješ téměř celé tělo. Rozhodně bych se zaměřila na jednoduché, základní cviky bez zbytečných kravinek okolo. Na záda jsou super cviky ala veslování, vzpažky, čápi, kliky v lanech, komplexní cvik je plank a doplnila bych to dřepy a výpady (zásobník cviků jsem tu někde postovala, nebo mrkni na video na tou krasavicí).
    Co se týká počtu opakování, tak víc dej napít velkým svalovým skupinám - záda, zadek, nohy a na konci cvičení to došmrdlej břichem, popřípadě bicepsy, tricepsy...
    No a co říkám na každé hodině - důležité je správné provedení, pevné tělo, neprohýbat se, nešpulit zadek, nevtáčet kolena dovnitř, u kliků neprolamovat zápěstí, neprocvakávat kolena ani lokty, správně dýchat, lana pořád v napětí, nezaklánět ani nepředklánět hlavu... Ufff :-) Je toho moc, ale většinu už znáš :- Nebo se stav a zopáknem to :-)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    VESTIGIA: bože to je slepice... hele když si budu delat vlastní lekce sám sobě, na co nezapomenout? jaké cviky zakomponovat, aby se zapojilo celé tělo a neměl neco pak oslabené či přetížené, hlavně mi jde o záda, na ty trpí asi každý
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Zato tohle, to je krása. Super zdroj cviků a výborné provedení k tomu.
    CORE Strong Fitness - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UCXZFsXtllxvZ9gAKU4woMPg/videos
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Názorná ukázka toho, jak na TRX rozhodně NE! Aneb, když cvičit, tak správně a když už chci učit jiné lidi, měl bych k tomu být kompetentní!
    Jak na TRX ??? #1
    https://www.youtube.com/watch?v=bvQxkzPNXK8
    LUSY
    LUSY --- ---
    Děkuji všem za tipy... nakonec asi pořídím žebřiny a přidělám to na ně - takové 2v1 :) teda když je někde seženu za rozumnou cenu - kdyby ste náhodou věděli o nějakých levných z druhé ruky v Praze tak mám zájem :)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    LUSY: omlouvám se, že to tak trvalo

    VASEKT
    VASEKT --- ---
    LUSY: kovová kotva s okem do stropu. Drží 3 roky.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    LUSY: mám vyrobenou "šibenici" ze dvou T profilů, která je přichycená dvěma plochými ocelovými pásky do zdi. Jako sichr jsme kromě hmoždinek a šroubů použili i chemickou kotvu. Až budu mít chvilku, vyfotím a pošlu obrázek.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    LUSY: v práci na přitahovací hradě nad dveřmi.
    LUSY
    LUSY --- ---
    Máte někdo TRX doma? jakým způsobem jste řešili zavěšení? (Zavěšení za dveře je u mne nereálné - staré dvoukřídlé dveře které sami o sobě sotva drží zavřené....)
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    VESTIGIA: Díky.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Pondělí a pátek od 18:00 a středa od 20:00 cvičím v ulici u Zvonařky 7 (Míša) - http://www.harmonybody.cz/fitness-centrum/rozvrh-cviceni
    Nyxáckých klientů už tam pár je :-)
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    VESTIGIA: A to je konkrétněji kde? Přemýšlím nad nějakým na trase Libuš - Holešovice a v Domynu mi zatím nevycházejí dobře časy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam