• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FARFELOOMuseum Level & Microdosing
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    fer radost, delit papirek o velikosti 7x7mm na 16 malych dilku. to uz je lepsi se na mikrodosing vysrat a jednou rocne proste zalozit celyho papira, necht se deje vule bozi...
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    MORPHLER: Ja bych se prave rada vyhla tomu stavu, kdy uz to zacne neco delat.

    Nema nekdo zkusenost s nakupem jiz nadavkovanych mikrodavek?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MORPHLER: jo anebo taky muzes napoprvy odejit z prace domu s divnym pocitem v brise :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PALEONTOLOG: souhlasim. i s tim rozpustenim, to je ideal, jen prakticky a na poprve mi to proste prijde trochu zbytecne kompolikovane. kdyz jsem to pred ledy zkousel, tka mi rozstrihani docela stacilo, treshold to nepresahlo nikdy. a za me to nestalo extra za opakovani.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MORPHLER: u hubse sa vychazet z jejich maximalnich obsahu, na to je dat dost. a s temi tabulkovymi maximy pracovat dal. naopak u papiru bych se bal hotspotu a proto bych lsd rozpoustil a pak dal delil
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CYBORCA: problem je ze pokud nemas pristup k laboratori, pujde vzdycky o odhad. (nejlepsi pro korekci odhadu jsou mereni z laboratori v databatich, i kdyz LSD je tam casto malo) imho je idealni u papiru proste ho rozdelit na treba 16 dilu a mas docela sanci ze jsi nekde kolem 5-15mikro. u hub bych doporucil rozdrtit na prach, udelat tak nejak uniformi prasek a ten odvazovat. pokud mas cas a chut, muzes postupnym zvysovanim hledat mnozstvi kde zacnes citit efekt a to pak o neco (nebo o polovinu) snizit a mas takovy docela vhodny mikrodosing
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Ahoj, chtela bych se zeptat, jakym zpusobem si clovek muze nadavkovat mikrodavku LSD, kdyz to ma byt 7 mikrogramu? To samy u psylocibinu, nechci zacinat den jednou houbou, ale taky nevim, jake je nejmensi mnozstvi, ktere ma potencial "neco" delat?
    Mam k psychedelikum velky respekt, ale rada bych tezila z toho, co nabizi na te microdose urovni... Zatim jen sbiram data. :)
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    HARVIE: převážně zpracovávám na kompu nějakou administrativu z HO, takže si v bezpečí domova můžu experimentovat jak chci :-)
    Když jezdím do terénu, nebo mám nějaká jednání se zastupiteli obcí a měst, tak den houbou nezačínám ;)
    Na druhou stranu jedna houba podle mě neznamená žádné vážné nebezpečí nebo ohrožení, ale to může být dost individuální a je tam pořád riziko toho, že ta jedna konkrétní houba bude potentnější než ty ostatní. Kamión bych takhle řídit nikomu určitě nedoporučoval.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    KOCOURR: muzu se zeptat cim se zivis? dovedu si predstavit, ze ruzna zamestnani maji ruzne pozadavky :-D zacinat den hobou by treba pro ridice kamionu nebo chirurga asi nebylo dobre :-D
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    VYHULENY_UFO: Mega dávka bych neřekl, ale tuhle skutečnost samozřejmě vím. Už třetí den začínám jednou houbou do zobáčku, zatím je to moc málo dní na to, abych z toho dokázal nasdílet nějaké smysluplné závěry ;).
    Nicméně dosavadní zkušenost je taková, že to dodá energii prakticky na všechno, lépe se soustředí na práci i cvičení a člověk je celkově výkonnější než v běžném módu.
    Jako nevýhodu vidím to, že když mě někdo sere, tak mu to hned řeknu. Je to sice z principu správně, být k lidem upřímný, ale zase ne každý je na to úplně připravený a může to nabourávat mezilidské vztahy. V tomhle mi to připomíná spíš mentální nastavení po koksu, než empatická psychedelika :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURR: vis, problem je jeden, kazda houba ma jiny mnozstvi omamnych latek, takze z micro muze klidne necekane byt i mega davka.
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    Najde se tu někdo, kdo má zkušenosti s microdosingem psilocybinu? Konkrétně konzumací malého množství bohemek? Zajímala by mě zkušenost a celkově efekt v průběhu i po ukončení microdosingu. Něco jsem našel v historii diskuse, ale moc toho nebylo. Předem díky za sdílení zkušeností.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ERVIN: dyk jo, a cim vetsi dosing, tim lepsi vysledek...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VYHULENY_UFO: Pokud microdosuješ a něco cejtíš, je to jen dosing...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ERVIN: ja uz mistnim deckam kazim radost dlouho a seru je tim.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Já vám nechci s micrososingem kazit radost...

    LSD microdosing does not appear to improve mood or cognitive ability, according to new placebo-controlled study
    https://www.psypost.org/2022/06/lsd-microdosing-does-not-appear-to-improve-mood-or-cognitive-ability-according-to-new-placebo-controlled-study-63277?amp=1
    KULHY
    KULHY --- ---
    BUBBLE: Pokusim se. :-)
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    KULHY: Napises pak nejakej report prosim?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    VYHULENY_UFO: jak jsi přišel na každý den?

    Mám zkušenost jen s lsd v mikrodavkach, ale každý den bylo moc. Navic psychedelik znalý odborník, se kterým jsem to konzultovala, mi taky doporučil dávat jen dvakrát týdně.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KULHY: mikrodozuj kazdy den, kafe nevadi, ale presel bych byt tebou na cisty kofein. je to lepsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam